Perinteinen neuvo pitsimekkojen skarppaamiseen on tietenkin nahkarotsi. Kontrasti herkän mekon ja rotsin välillä on tarpeeksi suuri, että liika söpöily on kerrasta mennyttä. Mutta aina ei ole nahkarotsikelit, vaan lämpömittari kipuaa lähes hellelukemiin kuten eilen. Halusin pukea röyhelöisen pitsimekon, mutta fiilis ei ollut pätkääkään hörhöinen. What to do..

Ensimmäiseksi suoristin kiharat. Suora tukka on helppo keino purkaa hörselöiden tehoa, siinä missä pehmeällä kiharakampauksella taas voi korostaa sitä. Mustat graafiset I.a.Eyeworksin silmälasini ovat takuuvarma konsti saada pyöreille kasvoille vähän raamikkuutta. Graafiset lasit skarppaavat pullaposken :D

Mekko - Mango / Laukku - Pieces / Kengät - Minna Parikka / Leggarit - Pieces

Nahkatakin korvikkeeksi puin jalkaan nahkajäljitelmäleggarit, jotka karistivat loputkin romanttisuuden rippeet. Myönnyin pupumaihareiden kohdalla, koska olen kuitenkin vähän pehmo, enkä mikään katusoturi. Jotain pehmoilua sallittakoon myös ei hörsöisinä päivinä. 

Romanttisen pitsimekon helppo epäromantisointi: 

1. suora tukka

2. graafiset silmälasit

3. mustaa nahkaa (maiharit, nahkahousut/leggarit/rotsi)

4. särmä laukku 

Onko muita hyviä vinkkejä pitsien tasapainottamiseen?

Kommentit (7)

hannamariavv
1/7 | 

Nämä on kyllä hyviä vinkkejä! :) Karsastan ite pitsimekkoja justiin sen tyttömäisen viban takia mutta aina kun vedän sellaisen päälle, on ei ne mun päällä ole edes niin tyttömäisiä. Täytäkin yleensä arkenakin vähintään 3/4 kohdasta (suora tukka, graafiset lasit ja mustaa nahkaa :D).

hanna

www.hannamariav.com

Vierailija
3/7 | 

Mielestäni pitsimekko on aina romanttinen, yritti mitä vain. Hieno juttu on kuitenkin se, että pitsimekkoa voi romanttisuudestaan huolimatta yhdistää myös rosoisempaan tyyliin, niin kuin näemme. Se on ehdotonta plussaa! :)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015
5/7 | 

????

Miksi ei voisi olla ROMANTTINEN Päästä Jalkoihin???

Minusta koko mekko meni pilalle lähes maiharipopoilla! - Minusta olisi vielä voinut laittaa mekkoon kukkavyö (ja ehkä hiuksiinkin).

Olisi niin ollen ollut oikein Juhannusyön unelma :0)!

Romanttisin halauksin.  Ria

P.S. Kesä on romantiikkaa täynnä. Ei jäyhää, mustaa ja harmaata...

Vierailija
7/7 | 

Itselleni tuollaiset hengittämättömät legginssit hellekelillä ovat kyllä painajainen! Eli mieluummin sitten menen vaikka hempeänä juhannusneitona pelkässä pitsissä, kunhan ei tarvitse hikoilla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011