Näin iltamyöhäisen päivityksenä vinkkaan Hämeenlinnan Taiteiden yöstä, jota vietetään itseasiassa parhaillaan (tulin sieltä juuri) mutta myös huomenna lauantaina pääsee Wetterhoffin talon yläkerrassa, Cobblerinan työhuoneella ihmettelemään kuinka kenkiä valmistetaan. Vielä ehtiiTaiteiden yöhönkin jos laittaa hösseliksi :D

Me käytiin Anskun kanssa katsastamassa tarjontaa ja kannatti, Hämeenlinna aukesi minulle ihan uudella tavalla. Kaupunki ei ole minulle tuttu juuri lainkaan, mutta nyt jäi sellainen fiilis että pitää mennä pian uudelleen ja ajan kanssa. Kirjoittelen aiheesta lisää myöhemmin, mutta nyt ensin jalkinehommia.

Cobblerinan Sannalla on käsittelyssä minun tulevat herrainkenkäni! Jee!Mustavalkoiset klassikkokengät ovat sopivan äijämäiset tasapainottamaan naisellisuuteen taipuvaista tyyliäni. Tässä otetaan vielä vähän mittoja jalasta:


Kenkien valmistus on todella mielenkiintoista, olisi huippua päästä joskus itse kokeilemaan. Tampereen suunnalla oli joku firma x joka järkkäsi näitä kursseja (tee itsellesi maiharit?), pitää varmaan ottaa selvää.

Eniveis, Cobblerinan ja Jenni Saksan työhuoneella on vielä huomennakin avoimet ovet klo 10-15, voi käydä kyselemässä kaikesta mikä kenkien tekemisessä askarruttaa. Ja samalla tila toimii pop up putiikkina, myynnissä on koruja, laukkuja ja kenkiä.
Jenni valmistaa upeita koruja laserleikatusta huovasta, tässä käsillä paras kaveri olkaimettomalle pikkumustalle:
Pikaisesti vielä vilautan tuota asuani, jossa pääroolissa H&M:n tummansininen viittamainen takki:Vanha kaunis Wetterhoffin talo on muutenkin käymisen arvoinen, siellä oli vaikka mitä! Pieniä putiikkeja ja käsityöläisten työhuoneita, Sibelius Center, kirjansitomo ja kiva kahvila. Rakennus itsessäänkin on upea, siellä kannattaa käydä jo siitäkin syystä.

 

Kommentit (4)

Mira
1/4 | 

Kenkäpaja Pihka ja siellä ihanat Maisa ja Veera. Tarjolla on maihari-, kenkä- ja laukkukurssia. Varoitus: kurssit voivat aiheuttaa addiktiota.

JohannaT
2/4 | 

Jep, Kenkäpaja PIhka. Siellä voi tehdä muitakin kenkiä kuin maihareita, ja minä olisin kovin kiinnostunut menemään kengäntekokurssille. Järkkääpä blogin kautta kurssi, minä ainakin tulen :)

liiri
3/4 | 

Jos haluaa kokeilla itse tehdä vaikka kenkiä, niin voi ottaa yhteyttä vaikkapa RARA nimiseen yritykseen, siellä on kai joskus ollut jotakin sellaista myös. Muutenkin ihana pieni yritys ja aivan ihania laukkuja ja kenkiä!

4/4 | 

Kenkäpaja Pihka! Siis se tamperelainen yritys, jolta saa mittatilauksena kenkiä ja järjestää niitä kengäntekokursseja/pajoja.

Suunnitelmissa on hommata sieltä oma synttärilahjani tässä syksyn mittaan. Mies teetti omansa jo aiemmin eikä tunnu muita kenkiä enää käyttävänkään. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012