En suostu vielä luovuttamaan, vaikka hiusten harjaus unohtuukin joka toinen päivä. Mutta mielelläni menen kuitenkin sieltä mistä aita on matalin. Kekkasin tässä männä viikolla suorastaan nerokkaan tavan näyttää siltä että on edes vähän nähnyt vaivaa olemuksensa eteen, vaikka olotila muuten onkin kuin muumilla. Poskipuna. That`s it.

Muotikirppiksellä jaettujen goodiebagien sisältä löytyi MSCHIC:n heleän pinkki poskipuna (sävy Baccara), jolla on suorastaan naurettavan helppoa luoda kasvoille kesäinen hehku. Kalkkilaivan kapteenilla aurinkopuuteri ei välttämättä ole se paras mahdollinen valinta, sillä jos iho ei kertakaikkiaan taita tippaakaan pronssiin ja oliiviin, pinkit ja persikan sävyt toimivat paremmin kalvakan zombielookin poistajana. Korostaa mielummin sitä vaaleutta sitten, kuin yrittää olla väkisin ruskettunut.

En olisi koskaan tajunnut itse valita näin puhdasta pinkkiä, joten oli melkoinen ylläri että ihastuin siihen 100-0. Sitä vaan jumittaa ja jumittaa niissä samoissa vanhoissa sävyissään, vaikka tarjolla on parempiakin vaihtoehtoja.Jos poskipunan lisäksi sutaisee vielä heleää huulikiiltoa, voidaan jo puhua metsänpeikkolookin todellisesta taltuttamisesta ;)

Kommentit (3)

Hanna
2/3 | 

Täysin samaa mieltä poskipunasta ja juuri pinkistä! Itekin tällanen lakana vuoden ympäri. 4 kuukautta vanhan poikasen kanssa ei myöskään tule niin hirveästi itseään puunattua... :) Oikein hyvää loppuodotusta ja onnea ja voimia h-hetkeen sinulle lempibloggaajani!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012