Kun aamulla peilistä näkyy tukka, mikä näyttää siltä kuin pari harakkaa olisi pitänyt siinä edellisenä yönä bileet, on aika tehdä paniikkiratkaisu. Hämmentävää kyllä, minun minuutin bad hair day -pikakäsittelyni aiheuttaa poikkeuksetta lopputuloksen, missä joku luulee minun värkänneen kampausta oikein urakalla. Eli huijaus on mitä ilmeisemmin onnistunut. Tai sitten näytän tavallisena hiuspäivänä kunnon ojamönkiäiseltä, sekin on kyllä yksi vaihtoehto.

Tarvitset: likaisen lakkatöhnäisen ällötukan, yhden hainhammasklipsin ja tarpeeksi näyttävän hiuskorun. En voi tarpeeksi korostaa mönjätukan tärkeyttä, sileätukkaiset vastapestyt älkööt vaivautuko.
Kerää tukka käsiisi takaraivolle kuin alkaisit tehdä poninhäntää, mutta muhjuta sitä hieman sormilla pallomaiseksi (käännä latvoja hiuspalleron sisälle) ja tyrkkää klipsi takkupallon keskelle. Anna suortuvien putoilla ja irroittele niitä tarvittaessa lisää. Nypi sormilla harakanpesäsi muhkeammaksi ja heitä lakkaa päälle. Lisää lopuksi hiuskoru ja tadah, epäkampaus on valmis.
Minä jätin tänään toiselta puolelta tukan melkein kokonaan roikkumaan, jolloin epäkampaus oli kunnolla toispuoleinen. Päivän tai pari vanha kiharapohja helpottaa hommaa.

Tämä minuutin paniikkikampaus meni itseasiassa läpi niin hyvin, että työkaveri kysäisi kahvipöydässä onko minulla tänään jotkut kuvaukset :D Niina 1 - tukka 0, hah!
Ps. Raitasukkisteemaviikko jatkuu. Luulin ostaneeni normaalit raitasukkikset, mutta niissä olikin tuollainen pitsikuvio sääressä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (29)

Mirene
1/29 | 

Saa kysyä :) Latvat olivat niin täynnä tummaa värikerrostumaa ja niin huonossa kunnossa, että oli pakko :( Onneksi ne kasvavat ja ovat sitten vaaleammat ja paksummat :)

2/29 | 

Ihana kampaus! Onnistuiskohan tällaiseen maailman siloisimpaan ja liukkaimpaan vauvan tukkaan.. Pitää kyllä kokeilla! :)

Jennikp
4/29 | 

Tääkin tahtoo kaikkia noita ihana raitasukkiksia!! Just pari päivää sitten mietin että pitää uusia sukkisvarastoa syksyä ajatellen, koska mulla ei todellakaan ole niitä tarpeeksi. Eli mars Seppälään siis!

Kampaus on tosi kiva, ei kyllä tukkakaan näytä yhtään mönjätukalta :)

Eevis
5/29 | 

Muuten toi toimis mulla mut etuhiukset aiheuttaa päänvaivaa. Tigin kuivashampoolla koitan taistella vastaan mutta lopulta tulee "puikulaotsis" eikä auta kun pesu siinä vaiheessa. Oon kade sun (etu)hiuksille jos saat niistä viel pari päivää pesun jälkeen noin kivat!

Ellu
6/29 | 

Ihana kampaus! Mun mielestä sulle sopii tosi hyvin myös hiukset kii. Oot tosi upean näköinen:) Mä rakastan kaikkia suttunutturoita mut itsellä on nyt niin lyhyet hiukset tällä hetkellä ettei edes hiuslisäkettä saa niihin nutturaksi.

Mirja
10/29 | 

Mistä olet ostanut nämä ja nuo edellisen postauksen sukkikset? Ovat tosi kivat, kuten tukkakin.

14/29 | 

Ihana kampaus, kivat tukkakukkaset ja pannat pelastavat kyllä huonotkin hiuspäivät välillä. Itse vaan olen kauhean huono laittamaan tukkaa kiinni, ei oikein tunnu sopivan. Voisi silti kokeilla tuota kampausta, on jotenkin sopivan kevyt ja muhkea :)

15/29 | 

Miks tuo ei mulla millää tuntunu onnistuvan ;o tommone hainhammasklipsi juttu ei pitäny mun hiusia ollenkaan, vaa nää valahti heti auki.. mikä mättä?

kukkaluuruu
16/29 | 

sama vika, mun bäääääääädbääädheeirdei -kampaukset on perus hätänuttura tai sivu-ranskis-kalanruotoletti. lähes aina joku kysyy töissä et ootko menossa töistä suoraan johonki juhliin :DD

Mirene
18/29 | 

Ihana tuo kampaus! Omat hiukseni ovat vielä liian lyhyet vastaavaan (kun kuukausi sitten vyötärölle ulottuneet kutrit muuttuivat olkapääpituisiksi), mutta pitää pistää vinkki muistiin :)

Cerp
21/29 | 

Oon muuten huomannu, että Seppälästä löytyy aika usein hienoja sukkahousuja! Mun kehutuin vaatekappale on varmasti kahden euron arvoiset ale-pitsisukkikset kyseisestä liikkeestä. Tai oli, viime käyttökerralla tais tulla niin fataali reikä, ettei enää voi käyttää... Nyyhkis.

Jami
22/29 | 

Oi vitsit miten söpö asu :D Näytät ihan jostain Tokion kaduilta temmatulta popparilta.

Teija
23/29 | 

Sulla kun on noita Parikan kenkiä useampi pari niin ootko laitattanut pohjiin jotain ekstraa vai käveletkö niissä sellaisenaan mitä kaupasta saa?

24/29 | 

Vautsi mikä tukka!
Mä oon kanssa melko kokenut likaisen tukan kampauksissa, laiskuus tekee tässä tapauksessa mestarin.. ;) Lisää vaan lakkaa ja muuta töhnää ja suttuinen nutturakampaus, menee läpi joka kerta :D

Mun hätäkikka kuivashampoon ja suttunutturan ohella on etuhiusten pesu. Otsista ei tahdo saada kuosiin pelkällä kuivashampoolla (ainakin jos tukka on ohut ja oikeasti likainen). Mutta jos pelkän otsatukan pesee (lavuaarissa, shampoolla.. kyllä), sen saa nopeasti föönattua kuosiin. Koko homma hoituu parissa minuutissa ja pää näyttää yllättävän freesiltä. Toimii todellisissa katastrofi-kiiretilanteissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012