Nyt kun ei ole vielä ihan pakko käyttää takkia, mutta kaipaa edes hieman lämmintä ylle, suosin ponchoja. En keksi juuri mitään kätevämpää vaatekappaletta kuin vanha kunnon poncho. Se on todellinen turvavaate, siihen on ihana uppotua silloin kun minkään sortin pukeutumisen yrittäminen ei kiinnosta. 

Jalassa on ONLYn pillihousut, villaponcho PURA (saatu blogin kautta), mokkalaukku Zara ja kengät Minna Parikka. 

Kesällä tumma viinininpunainen huulipuna ja syvät violetin sävyt tuntuvat helposti liian tunkkaiselta, mutta tähän aikaan vuodesta olen jo alkanut synkistelemään meikin suhteen. Kun vaatteet ovat muuten neutraalit (mustaa ja harmaata), huulipunalla ja kynsilakalla on helppoa muuttaa lookkia harmaavarpusesta harkitumpaan suuntaan. 

Huulipuna on jenkkireissun tuliaisia, Iman Cosmetics (ei tietääkseni myydä Suomessa). Mutta luulisin useammaltakin sarjalta löytyvän näin syksyllä violetteja ja viininpunaisia. Kynsilakka taas on Dependin sävy 426, en ole hetkeen aikaan törmännyt kauniimpaan sinivihreään (petrooli?). Tämä on ostettu Cubuksesta, hinta oli 2 kynsilakkaa yht. 3,95€. 

Kommentit (6)

Miina12345
1/6 | 

Toi poncho näyttää hyvältä! Käytätkö tuota sisätiloissakin? Tuohan voisi olla aika ihana lämmittelyvaate kylmään toimistoon. Pohjois-Suomessa nimittäin tuo aika alkaa olla jo ohitse ja nahkatakki on jokapäiväisessä käytössä...

Miia K.
2/6 | 

Eilen ihan yhtäkkiä lavatansseissa hetken istuskellessani silmiini sattui punainen valkopilkullinen fiftarihenkinen mekko, ja siitä tulit jostain syystä mieleen sinä. Tuon kaltaisia mekkoja on nyt näkynyt paljon tällä alueella, koska Somerolle on avattu Muotiputiikki Helmi (http://www.muotiputiikkihelmi.com/ FB-sivuilta tosin taitaa enemmän löytyä kuvamateriaalia tuotteista). Vaikkei putiikki nyt aivan lähialueellasi olekaan, oli minun silti pakko tulla sinulle siitä vinkkaamaan. Oletko siis jo kuullut/ollut tietoinen tästä paikasta? :)

Essiivi
3/6 | 

Koska tiedän, että tiedät jotain Minna Parikan kengistä, niin kysyn sinulta, että vastaako Minna Parikan korkokenkien koot todellisuutta vai täytyykö ottaa omaa kokoa suurempi/pienempi koko? Mahdollisuutta kokeiluun liikkeessä ei ole vaan olisin tilaamassa ne nettikaupasta. Olen unelmoinut näistä eräistä Minna Parikan kengistä jo tovin ja toivon, että ne olisivat yhtä täydelliset kuin kuvitelmissani, huoh!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010