Yksi eniten kysytty kysymys kommenttiboxissa on kiharoideni salaisuus. Olen yrittänyt toitottaa joka välissä Remingtonin Pearl Pro Curlin parhautta, mutta tässä vielä kerran. Jättikihartimella ei saa vahingossakaan aikaan pientä säkkärää, kuten edellisellä Remingtonillani, Pearl Wandilla, helposti sai. Pieni säkkärä on tosi jees sekin, mutta 95 prosenttisesti haluan pitää hiukseni rennolla laineella.


remington pearl pro curl

remington pearl pro curl

Tässä ennen ja jälkeen tukkaa eli toinen puoli on föönätty suihkun jälkeen suoraksi, aina yhtä herkkua luonnonkiharalle peikkotukalle ja toinen puoli kiharrettu Remingtonilla, aikaa meni pari minuuttia. Parasta tässä kihartimessa on se, että kihara pysyy kivannäköisenä pari päivää, jollei nyt ihan kaatosateeseen osu. Pitkän tukan huolettomuutta <3


h2

h2

Remingtoneita myydään ainakin Sokoksilla ja Anttiloissa, minä ostin omani aikoinaan sokkarin kantistarjouksesta 30 eurolla, normihinta taitaa olla n. 40 euroa. I rest my case, tässä on täydellinen (täydellisin) tukanlaittoväline.

Kommentit (29)

Tiitii
2/29 | 

PARI PÄIVÄÄ!!! Uskoisiko?

Tottahan siihen vaikuttaa hiusten laatu, mutta pari päivää kuulostaa hurjalta. Ellet sitten ole hereillä koko aikaa?

Mitä muotoilutuotteita käytät? Niidenkin luulisi vaikuttavan.

terveisin Kiharat max.2h

TiiTii, minulla on hei hiukset, jotka ei kans kyllä taivu millään mitenkään. Tai ei taipunu, ennen kuin ostin sen ohuemmat kikkurat tekevän Remingtonin Pearl Wandin ja sillä tehdyt kiharat on olemassa vielä seuraavanakin päivänä. Tosin ei niin skarpit ku eka päivänä, mutta semmoset rennot. Ja siis nukun kyllä välissä, enkä ees välttämättä laita hiuksia yöksi kiinni! :D Joten jos tää loivemmat kiharat tekevä vastaava laite on yhtään niin hyvä, niin minäkin voin lämpimästi suositella! (Tätä en oo kyllä valitettavasti vielä päässy testaa...) Ja minä käytän Osiksen sitä lämpösuojaa, jossa on joku muotoileva vaikutuskin kyllä. Mutta se ei oo toiminu esim. suoristusraudalla tehtyihin kiharoihin, joten kyllä laitteen kunniaksi nuo kiharat laittaisin!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

juu mulla kestää kolmekin päivää kihara hyvänä, toki se vähän loivenee, mutta oikeastaan vaan paranee :) alla aina joku mönjä eli useimmiten SIM finlandin kiharavoide Argan Care sarjasta: http://sim.fi/fi-argancare TAI Tigin catwalkin muotoiluvoide: http://fi.strawberrynet.com/haircare/tigi/catwalk-session-series-styling...

Hiusten laatu vaikuttaa aivan varmasti, ja jos sulla on tosi liukas tukka, niin älä osta tuota isompaa remingtonia vaan se millä saa tiukempaa kiharaa, koska luulen että saat silla aikaan laineet etkä sellaista säkkärää kuin minä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mipa
3/29 | 

Oisko mahdollista nähdä videoo/tutoriaalia tuon käytöstä?

Mulla on ihan hirveä ongelma kun kaikilla mahdollisilla laitteilla tulee sellasta lammassäkkärää, teenkö mä jotain väärin, vai saisinkohan mäkin tolla kauniit, pehmeät kiharat....

Jennie
4/29 | 

Omistan kans tuon saman Pro Curlin ja rakastan myös tuota vehjettä, mutta ei mulla kyllä ne kiharat pysy seuraavaan päivään asti! Oma hiusten laatuhan siihen varmasti vaikuttaa, itelläni on aika liukkaat ja ehkä "raskaat" hiukset että vetää sitten ne kiharat suoriksi melko nopeesti.

Mikä siinä muuten onkin että silloin kun suoristan hiukset niin ne lähtee heti ulos astuttuani kihartumaan, ja sitten kun kiharran hiukset niin kun lähden ulos ne alkaa suoristumaan?!

saana
5/29 | 

Millaisia ovat laadultaan Mungolifen Nelly-vaatteet? Oon lukenut joka paikasta, että hintalaatusuhde on todella surkea, joten en ole viitsinyt tilata vielä.. Miten itse koet? Vai onko tää ihan turha kysymys, kun ilmeisesti olet Annan kaveri :P

mi
7/29 | 

Tämä menee varmaan liian henkilökohtaiseksi, mutta olen huolestunut kun olet jo vähän aikaa näyttänyt kuvissa jotenkin todella väsyneeltä ja uupuneelta? Toivottavasti kaikki on hyvin!
Haleja <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

oot ihan oikeassa että oon näyttänyt väsyneeltä pari viikkoa, jäänyt unet vähän vähälle kun niin järkyttävä kiire töiden, töiden, töiden ja harrastusten kanssa, olen saanut jopa silmäpussit god damnit vaikka niitä ei yleensä ole :D mutta ei mitään sen kummempaa taustalla, liian kiire vaan, toivottavasti pian tasoittuu.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sirke
8/29 | 

Miten sinä oikein nukut tuon tukan kanssa? Mulla on kanssa luonnonkihara (menee korkkiruuvikiharalle, ei kuitenkaan tiukalle) ja ei mitään mahdollisuutta, että oma kihara tai kiharretu tukka olisi vielä seuraavana päivänä ok ilman korjaustoimenpiteitä. Tukka menee niin solmuun, että pakko selvitellä aina aamuisin. Tosin mulla on kohtuullisen paksu tukka (suomalaiseksi), joten se voi vaikuttaa... Ihailen suuresti kuitenkin sitä, että sulla tukka kestää seuraavaan päivään. Onko sulla jotain luottotuotetta kiharoiden teon kanssa? Ehkä minäkin voisin nukkua tukkani kanssa sovussa jonkun kunnon liiman kanssa.

Lopuksi vielä, että ihana on blogisi.

mimma
9/29 | 

kuinka hyvin sun hiukset muuten yleensä ottaa vastaan käsittelyä? :) ja kuinka paljon laitat muotoilutuotteita alle että saat pysyvän lopputuloksen? mulla on kaappi täynnä piippareita ja lämpörullia sun muita, mutta en millään tököteillä tai laitteilla saa kestävää kiharaa. :/ no, hiukset on täysin käsittelemättömät, luonnollise väriset ja puoleen selkään...että ehkä siinä syy. t. heppatyttötukkainen :D

mimma

niin ja siis en haluais ostaa taas yhtä laitetta joka tuottaa pettymyksen, siks tää utelu (: ja pppps, et sää näytä väsyneeltä vaan kauniilta kuten aina.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mun tukka ottaa hyvin vastaan käsittelyä, ei voi verrata liukastukkaisiin :) sulla on vielä tosi pitkä letti eli se on raskas, siinä tapauksessa ostaisin sinuna tuon Pro curlin kapeamman sisaren eli Pearl wandin, veikkaan että se on sun paras mahdollisuus kiharoihin markkinoilla olevista tuotteista, etenkin kun tyrkkäät alle jotain muotoilutuotetta :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

10/29 | 

Itse omistan juurikin sen pienemmän, Pearl Wandin, josta olen kyllä tykännyt todella paljon. Täytyy kyllä harkita myös tuon jättikihartimen hankkimista, sillä rennot laineet ovat kyllä ihanan huolettoman näköiset!

11/29 | 

Pitää kyllä sinua vielä ylistää tuosta ihanasta löydöstäsi, meinaan nimittäin sitä ensimmäistä Remingtonia minkä ostit ja blogissasi suosittelit.
Se on ollut viimeisen vuoden aikana uuden kameran jälkeen mahtavin ostos minkä olen hankkinut. Käytän sitä varmasti joka päivä. Ostin myös tuon paksumman Remingtonin kun sen kaupassa joku kerta huomasin muutama kuukausi sitten... mutta en ole vielä onnistunut sillä samaan yhtä hyviä kiharoita. Ehkä olen malttamaton :) Pitää tämän postauksen innoittamana taas yrittää huomenna jos onnistuisi hieman kuumemmilla asteilla... Pidätkö tuota kuinka kuumalla kuin kiharrat? Pientä Remingtonia pidän jossakin 170/180 asteisena ja se on kohtuu hyvin toiminut minulla.

Satu
12/29 | 

Kiitos vinkistä, aion kokeilla tuota isompaa pitkiin tosin liukkaisiin hiuksiini. Minkälaisella harjalla föönaat hiukset? Kampaajani käyttää isoa pyöröharjaa ja haluaisin samanlaisen kohtuuhinnalla...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

jos sulla on tosi pitkä ja liukas tukka, niin oliskohan se kapeampi Pearl Wand enemmän sun juttu kuin tuo iso, nimittäin luulen että sillä pienemmällä kihartimella sun tukan oma paino vetää sitä kiharaa suoremmaksi ja lopputuloksena on laine, kun taas tuolla isolla voi olla että lopputulos on liiankin loiva? Riippuu tietty kuinka kiharaa haet :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katri
13/29 | 

Hei kiitos niin paljon vinkistä tähän Remingtoniin!! Ostin kyseisen tuotteen ja sillä tulee UNELMAkiharat nopeasti!! :D Oon niin innoissani, kun aikasemmat hiusvekottimet on ollu sen verran huonoja tähän verrattuna. Kiitos vielä, pelastit monet kiireiset aamut <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011