Nauratti aamulla oikein kunnolla, kun radiojuontaja Jaajo kommentoi SuomiPopilla Veikkauksen PR-tempausta. Veikkaus haluaa houkutella loton äärelle 20-30-vuotiaat tyttäret ja design toimii vetovoimana. Ivana Helsinki pukee juontajat tulevaan lauantain lottoarvontaan ja Jaajo oli saanut kuvat käsiinsä. "En tiedä ketään 20-30-vuotiasta, joka haluaisi pukeutua mummolan verhoihin!". Hahah onneksi en kuulu enää tuohon ikähaarukkaan, sillä rakastan noita Ivanan Velvet Lake -malliston vaatteita :D ja edellisessä postauksessahan pukeuduin kirjaimellisesti verhoon, että..

Tässä Iltalehden sivuilta veikkaustytöt mekoissaan:






lotto_p1271011pp_mu

lotto_p1271011pp_mu






lotto_p2271011pp_mu

lotto_p2271011pp_mu

Pikkumyymekko ja vihreäsävyinen leidiasu näyttävät tosi somilta tyttöjen yllä. Ivana Helsinkihän suunnittelee tulevaisuudessa lottojuontajille kokonaan oman puvuston, joka lanseerataan helmikuussa. Mutta siihen saakkaa saamme nauttia Velvet Laken upeista asuista. Tulin juuri kateelliseksi lottojuontajille... voitaisiinko sopia, että minunkin työasuinani olisi Ivana Helsinkiä työnantajan piikkiin? Jaa ei vai.

Kommentit (22)

1/22 | 

Ikähaarukkaan kuuluvana voin vakuuttaa, että verhoihin pukeutuminen rules ja nuo mekot on superihania. Sori Jaajo!

Mi
2/22 | 

Heh, luettuani otsikon totesin mielessäni "no minä!" :) Mulla menee vielä viitisen vuotta ennen kuin ennätän kahdenkympin tuolle puolen, että saa nähdä muuttuuko mieli verhopukeutumisen suhteen. Se sun edellisen postauksen mekko on muuten ihana!

nnn
4/22 | 

Voisin hyvin pukeutua tuohon kankaaseen ja olen 20-vuotias.... Että ei saisi Jaajo tuollalailla yleistää :D

Verhot muutenkin rockaa pukeutumisessa, ja itse esim huusin Olivialta sen yhden Vallilan näytösmekon :)

Nora
9/22 | 

Hahah, mulla tulee jostain syystä jälkimmäisestä ihan mieleen nuuskamuikkunen :D

Mutta tuon pikkumyymekon tämä kakskymppinen pukisi päälleen kyllä oikein mielellään!

sari
10/22 | 

Olen yli 40v ja mieluusti käytän Ivana Helsinkiä.Luin just juttua siitä,että Marimekko alkaa olla mennyttä aikaa(eikä siis todellakaan vintage-merkityksessä),joten näistä uusista nousevista merkeistä voisi jostain tulla uusi lippulaiva.Tai no,Paolan luomukset alkaa jo vakauttamaan asemaansa.Ja aasinsilta Muumeihin ja niiden lempeään maailmaan taitaa olla ihan positiivinen asia,eikö?

Myy
11/22 | 

Minulla on mekko, joka on tehty mummolan vanhoista verhoista! Ja esittelen sitä aina varsin ylpeänä kaikille, jotka kyselee mistä se on peräisin.

ano
12/22 | 

Noh, meikä on 23-v. ja pukisin kumman tahansa mekon mielelläni päälleni. Et revi siitä Jaajo! :D

Kuku
13/22 | 

Itse en pukisi, eikä kovin moni muukaan 30.v ystävistä. Mutta kantajilleen sopii.

17/22 | 

Jaajolta tulee välillä aika tiukkaa ja osuvaa analyysiä, mut nyt on kyllä menty metsään. Tää 23 vuotias haluaisi pukeutua mummolan verhoihin ja riemusta kiljuen pukeutuisi noihin molempiin hamosiin. Namnam sanon minä! :)

Emmye
18/22 | 

Oletko huomannut, että facebookissa on sellainen suljettu ryhmä kuin uniikkikirppis? Sinne vaan klikkaat, että haluat liittyä ja odotat vahvistuksen.

Siellä on tosi paljon lasten vaatteita, mutta myös aikuisille kaikkea kivaa ja myös jotain tosi kivoja kankaita olen siellä nähnyt. Ja niistä tuli sitten mieleen vinkata paikasta...

19/22 | 

Toi pikkumyytunika menee, mutta toi vihreä mekkotakki on mielestäni kamala, tulee todellakin mummo mieleen :D Yleensä pidän monistakin jutuista, mutta nyt ei iske yhtään!

Nash
20/22 | 

Minun mielestä tämä kuvastaa aika paljon sitä miten suuri ero on siinä mistä naiset tykkäävät verrattuna siihen mitä miehet haluaisivat naisten pukevan ylleen. Miehet katsovat näitä ja näkevät verhot. Sitäpaitsi jos tarkoituksena oli tavoittaa 20-30 -vuotiaat naiset, niin Jaajo ei ole oikea kriitikko. Siihen tehtävään sopivat paremmin esimerkiksi Nelliinan lukijat :) Silloin kun tulee tarve tavoittaa 20-30-vuotiaat miehet, niin mehän jo tiedämme mitä juontajien päälle tulisi laittaa - mielellään ei mitään.

Chenille
22/22 | 

Noihan on mahtavia! Ja toi kuosi, i could die for!

Mutta mutta emme ole Mr Jaajon kanssa oikein aina samalla aaltopituudella asioista joten eihän se mitään tiedä...=P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012