Kappas vain, yllärikseni ikivanha H&M Trendin kukkamekko mahtui ylle tuosta vaan joten taas yksi mekko lisää pullamahan kasvattelun ajalle. Muhkea helma tosin korostaa omaa muhkeutta aika reilusti ("onko teille tulossa kolmoset!") :D Kannattaa olla vannoutunut mekkonainen, löytyy paljon vaihtoehtoja myös silloin kun vartalo heittää peliin lisähaasteita.Kaivokauhuni siedätyshoitoa, uskaltaudun tuohon betoniosalle. No way että koskaan menisin puuosan päälle, hyi saakeli. Ja muutenkin, puulla on tapana lahota jossain vaiheessa joten ei.Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille mammoille, halikaa omianne :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

tiiinaa

Iiiihana mekko!! Niin mahtavat värit. Hyi vaihtakaa toi kaivonkansi, ihan kamalan pelottava... :S Minä pelkään kaverin mökillä ihan ruokakuoppaakin, eli siis semmosta maahan kaivettua varastoa kylmätavaroille :) Sieltä pääsee just ja just pois itse, jos sinne sattuis tippuu, mut on se silti pelottava :D

Railakas

Minna Parikan tehtailemissa kengissäsi siivekkeet liihottaa, H:ki Aleksin MP:n myymälän ikkunassa on nyt puputennareita esillä. Oranssit porkkanateipit näyteikkunoiden laseissa!

magic-

Satuin kääntämään teemalle ja näkemään uusinnan tinkimättömät tyylitaiturit ohjelmasta ja naiset siinä olivat kyllä todella upeita ja todellisia esikuvia.
Ja tietenkin Hyvää äitienpäivää sinullekin!

Jassu

Hyvää Äitienpäivää myös sinulle, Niina. Äitihän sinäkin jo olet, lapsesi siinä edessäsi "seinän takana" :)

Tiina

Komppaan edellisiä kirjoittajia. Nyt äkkiä vaihtamaan rautainen tai betoninen kansi tuon puisen tilalle! Nuo ovat tosi vaarallisia ja petollisia. Tutkikaa puutarhanne tarkkaan, ettei niitä lymyä jossain kukkapenkissä lisää.
Muutenhan tollanen sadekaivo on kätevä, kun sieltä voi pumpata kasteluvettä kuivina kesinä nurmikolle ja kukkasille. Ei tartte käyttää maksullista vettä kasteluun. Siis jos toi on sadekaivo.
Kaunis kukkamekko, sopii sulle ja raskaus kaunistaa sua entisestään. Ihan hehkut hyvää oloa.
T. Tiina

Meri

Toi sun masu on NIIN nätti! Musta on siistiä ku ihan viileenä puet justiin sitä päälle mitä haluat (masusta huolimatta)..siks justiin kai näytätki aina nii kivalta?:)
Tykkään tosta mekko+yläosa yhdistelmästä.
PS Sympatiat kaivokauhulle. Sama vika. Mä vaihtaisin salamana tohon oikeen järeen kannen.

joo ei ikinä kaivon päälle varsinkaan puuosan päälle kannata mennä. meillä kotona oli aikanaan vanhoja kaivoja ja aina lapsena meille sanottiin että niille ei saa mennä just sen takia että sinne voi tippua. onko tuo kaivo ihan käytössä? mä ainaki pelkäisin niin paljon että kaivaisin sen umpeen :D

Oopsie

Oli upee vauvamasu kun sut näin juurikin tuossa mekossa kannustamassa miestäsi ja siskoosi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011