Juuri kun puutarhassa alkoi olla väriä, lumisade iski. Mutta ei haittaa, sillä lähes syksynomainen synkkyys ja räntä yhdistettynä tulppaaneihin saa kuviin erikoisen tunnun. Kevätkukat hieman syvemmissä sävyissä. 

Kivaa viikonloppua, ja kamera kaulaan jos lähdette ulos!

Kommentit (5)

Vierailija
2/5 | 

Kivat kuvat! Mikä kasvi poseeraa viimeisessä kuvassa? Tuollaista en ole koskaan nähnyt eikä googlen kuvahakukaan osaa vinkata.

Jenni T
3/5 | 

Sun puutarhakuvat on aina niin hienoja, ihan maagisia! Taas heräsi into hommata kamera, voisitko vinkata minkälainen kokonaisuus sulla on? Itseäni kiehtoo ottaa nimenomaan luontokuvia ja mielellään myös makrona

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012