Näissä kuvissa oikein näkee kevään! Eikä vain siinä, että joku hullu hyppii jo kukkamekoissa, vaan ympäröivä luonto alkaa olla tietyn värinen. Aurinko luo ihan omanlaista sävyä pihan puihin näin helmikuun lopulla. 

Tämä tummasävyinen kukkamekko on ostettu Suuri Käsityö -lehden ystävämyynneistä. Mekon pariksi puin kirppikseltä löydetyn armeijahenkisen Mangon villakangastakin. Musta huopahattu on myös kirppikseltä. 

Viikonloppuna oli niin lämmin, että pärjäsi hyvin rotsimallisella takilla. Tänään tilanne onkin sitten ollut hieman eri. Mutta ainakin pääsin fiilistelemään elämää ilman toppatakkeja. Enkä paleltunut. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010