Nyt on ehkä vuosisadan rakeisimmat kuvat, mutta ehkä noista juuri ja juuri erottaa kukkakuosin. Tää on niin tätä kun ehtii keskittyä sen 30 sekuntia pönöttämään valokuvassa ja toteaa kameran mininäytöltä että juujuu ihan hyvä, lopputulos voi olla ihan mitä vaan. Mutta leikitään että tämä on nostalgiaa muotiblogien alkuajoilta, kun kaikilla oli halvat pokkarit ja tavalliset peruspönötykset :DSuuri oranssi nahkalaukku on vanhoja lomatuliaisia Italiasta, se kulkee mukana silloin kun kannan isoja kansioita tai läppäriä, joita ei voi rytätä mihin tahansa käsilaukkuun. Pidän arjessa enemmän nyssäkkämäisistä rennoista laukuista, mutta yhdellä särmikkäälläkin on käyttötarkoituksensa. Onneksi tajusin valita värikkään yksilön :)

Kommentit (3)

Mimi
1/3 | 

Olen ollut blogipimennossa muutaman kuukauden, mutta nyt kun vihdoin palasin lukemaan huomasin varsin mahteja uutisia! Onnea onnea vauvan odotukseen! :) Melkein tulee tippa linssiin! :')

nepo
2/3 | 

Hei! Ollaan menossa poikaystävän kesällä Italiaan, lennot varattu Roomaan, mutta aikeena olisi lähteä sieltä eteenpäin. Onko sulla jotain hyviä vinkkejä reissuun? :)

3/3 | 

Heeeei, mä tahdon masukuvia! =D Toi laukku on kyl magee! Mä en muuten esikoisen aikana hankkinut mitään oikeaa hoitolaukkua, löysin kirpparilta Marimekon Koirat veskan 12€:lla ja sillä kuljeteltiin menestyksekkäästi kaikki tarvittava koko sen ajan kun tarvitsi jtn varavaatetta yms muuta matkassa. Veikkaan että sinäkin keksit jonkin vähän mielenkiintoisemman version kuin vaunujen kanssa sävysävyyn mätsätyn kohoosilaukun x)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012