Tämä saunan sivussa oleva kohta on yksi pihamme lempipaikoista. Päälle kaartuu kaunis vanha omenapuu ja kukkapenkissä kukkii kaikenlaisia yksittäisiä kukkia, ihan kuin ne olisivat vain sattumalta juurtuneet siihen. Alan päästä kärryille miksi suomalaiset rakastavat pihojaan niin paljon, että viettävät kaiken vapaa-aikansa kuopsuttelemassa jotain kukkapenkin nurkkaa.


Tämä asu on perjantailta, kun olin vieraana kaverin vauvakutsuilla. Kukkamekko on H&M:n, Roseum-korkkarit Minna Parikka ja laukku kirppislöytö.
h12touko15En katsonut kirppiksellä laukun logoa sen tarkemmin, kuin että joku lintu siinä on. Vasta tarkempi syynäys paljasti todella hämmentävät tekstit: Fox, Wild-Duck, Wildfow, Grouse, Hunting. Siis metsästys kettu ankka teeri jne. Eh.. mitä? Laukussa ei ole mitään muuta merkkiä mikä kertoisi brändistä. Nopea googlauskin vie vain metsästyssivustoille. Tässä on ehkä aineksia oudoimmaksi kirppislaukuksi omalla kohdallani.

Kommentit (13)

kassinen
1/13 | 

Mulla oli kanssa tuollainen laukku. Ostin varmaan v. 1989. Se oli ruskea ja hyvin hämärä muistikuva, että se oli ostettu Anttilasta tai Citymarketista tms.

Virve
7/13 | 

Mulla oli tuollainen laukku joskus 80-luvun lopulla. :) Ei taatusti ollut mitään merkkikamaa, kun mulla köyhänä opiskelijana oli varaa ostaa se!

T
8/13 | 

Minulla on myös tuollaisella merkillä varustettu laukku, joka on tarttunut mukaan kirppikseltä. Yritin selvitellä asiaa, kun olin laukun ostanut, mutta en ainakaan silloin löytänyt mitään (paitsi jonkin blogin, jonka kirjoittaja oli yrittänyt ratkoa samaa ongelmaa).

9/13 | 

Onpas mystinen laukku, hieno! :D Minäkin parveketta laittaessani alan jo vähän ymmärtää mikä viehätys siinä puutarhassa on...

Johanna korhonen
10/13 | 

Hihii!
Minulla löytyy sama veska valkoisena. Äidin vanha. Kuulemma ostettu Ruotsista joskus 80 luvun lopuilla.

Päivi J
12/13 | 

Voi tuota laukkua! Itselläni on ollut ihan samanlainen kun olin 18-vuotias eli 25 vuotta sitten. Laukku oli ihan oikeasta kaupasta ostettu eli ei mitään vintagea. Se sopi kivasti silloiseen fiftarityyliini. Laukku jatkoi sittemmin matkaansa kirppikselle :)

Lui
13/13 | 

Minulla oli tuollainen laukku, miinus tuo metallilogolätkä, 90-luvulla. Ostin sen joko Radiokirppikseltä tai UFF:lta. Sittemmin joku pitkäkyntinen voro vei sen jossain kotibileissä. Onneksi laukussa ei ollut mitään kovin arvokasta sisällä. Tuntomerkit: toinen kiinnityssolki hiukan vinossa. Että jos tulee vastaan jossain näin 20 vuoden jälkeen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011