Nyt kun lempikukkani kultapallo on vihdoin vauhdissa, saan nauttia siitä myös sisällä. Ulkona rakas palleroni kasvaa jo yli pihasaunan katon, se on ihan valtava kasvusto. Kirkkaankeltainen kukka rönsyilee joka suuntaan ja ilahduttaa olemassaolollaan joka päivä. Se on harvinaisen kestävä myös leikkokukkana, nämä keittiötä koristavat ovat olleet vaasissa jo melkein kaksi viikkoa. 

Ymmärsin tänä vuonna tehdä ihan virallisen leikkokukkapenkin puutarhaan, mihin kylvin toista lemppariani ruiskaunokkia. Ruiskukka on yksi lapsuuteni suosikkikukista, olen aina ollut ihastunut kirkkaansinisiin kukkiin. Nyt on leikkokukkapenkki täynnä kukkia, joita voin napsia sisälle niin paljon kuin sielu sietää. 

Samovaaritaulu - Polkka Jam / Tapetti - Vallilan Kullanmuru / Keltainen laatikko seinällä - Iittalan Aitio

Helmivillakkokin on vielä hengissä :D se ei ehkä ole ihan yhtä tuuhea kuin aluksi, mutta ei se kuolemassakaan toistaiseksi ole. Täytyy sanoa että näiden sisäkasvien elossa pitäminen ei varsinaisesti ole leipälajini. Siksi kannatan leikkokukkia.

Kommentit (2)

Mirtta
1/2 | 

Postaukseen liittymättä, oletko huomannut että ainakin Yliopiston apteekin mukaan Eucerinin sarja poistuu kokonaan Suomen markkinoilta? Ulkomailtahan pystyy varmasti vielä tilaamaan tännekin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010