Inspiraation lakkaukseen toi tällä kertaa saunan nurkalta löytyvä kultapallo:


Kynsilakoistani kultapalloa lähimmäksi osui Seppälän oranssinkeltainen mattalakka (jossa ei ole sävykoodia). Nfu Oh -hilelakasta (nro 49) puolestaan sai kivat kultahiput ja kiillon.
Jostain syystä mattalakat eivät suuremmin innosta minua, niistä tulee ihan mieleen lapsuuden tussilla väritetyt kynnet. Ostin ensimmäisen mattalakkani 90-luvulla kosmetologikoulun opintoretkellä kosmetiikkamaahantuojalta ja totesin jo silloin että jännä efekti mutta ei minua varten. Yli 15 vuotta myöhemmin olen edelleen samaa mieltä. Mutta onneksi mattalakan saa hyötykäyttöön kiiltäväpintaisen päälyslakan kanssa, kun sävy on muuten mitä herkullisin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012