Jos pari vuotta sitten joku olisi kertonut, että tulevaisuudessa käytän mielummin kullanvärisiä koruja kuin hopeaa, en olisi uskonut. Olen koko ikäni karsastanut kultaa. Kuitenkin jostain syystä olen löytänyt itseni yhä useammin korulaatikkoni muutaman hassun kullanvärisen asusteen kimpusta. En tiedä vaikuttaisiko tähän se, että omaan luonnolliseen hiusväriini (joka on lämmin) sopii kulta paremmi kuin hopea, vai olenko taas kerran tekemässä takinkääntöä tyylikysymyksissä.Asu eiliseltä illalta, kavereiden tupareista. Mekko ja vyö - H&M, laukku - Minna Parikka, rannekoru ja tossut - ei mitään muistikuvaa, ikivanhoja.


Nyt alkaa vihdoin flunssakin hellittää lopullisesti, enää tulee yskiessä vain vähän verenmakua suuhun. Että uuteen viikkoon terveen paperein, ihanaa!

Kommentit (6)

2/6 | 

Täällä on sama juttu! Ajattelin vuosia olevani hopeaihminen, mutta nyt korulaatikossa alkaa olla enemmän kulta-kuin hopeakoruja. Hopea vain alkoi tuntua liian kylmälle, joten lämmin kulta vain tuli siihen tilalle.

Katja
4/6 | 

Monenko denierin sukkikset tässä on jalassa? Näyttää just sopivilta, ei liian paksut, ei kiiltävät eikä sellaset läpikuultavatkaan. Nimim. täydellisiä sukkiksia etsivä

Chatte
5/6 | 

Mä olen myös alkanut pikku hiljaa tykästymään kultaan - ennen kun vannoin vain hopean nimiin. Eli miten siis valita vaikka vihkisormus, häh? Hiukan vaikea valinta varmasti, jos käyttää sekä kultaa että hopeaa...

6/6 | 

Oon niin pitkään kuolannut tuota Minna Parikan laukkua, mutten ole vieläkään satsannut. Se taitaa jäädä ainakin tässä vaiheessa elämää aika lailla haaveeksi, mutta joku päivä sen vielä omistan! :)

hannamaria
hannamariav.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012