Suosin sekä vaatteiden että sisustuksen suhteen otsikon tehokeinoa: kun mikään ei sovi yhteen - kaikki sopii yhteen. Eri kuoseja ja värejä voi melko huoletta yhdistellä ja kruunata koko hoidon vielä pinkillä verhotupsukorulla, ja jotenkin kokonaisuus sulautuu yhtenäiseksi. Tai sitten olen vain sekava tyyliltäni. 

Paita ja hame: H&M / Koru: Gina Tricot / Kengät: kirppislöytö

Ps. Vanha kamerani alkaa totta vie vedellä viimeisiään, eikä tarkennus enää toimi kunnolla, joten saatte nauttia "taiteellisista" rakeisista kuvista hetken aikaa. Toisaalta, suosittelen muutenkin siirtymään Konsta Punkan Instagramiin jos haluaa maagisen upeita valokuvia, silloin tämä ei ole oikea osoite. Joillain luontokuvaajilla on taikahippusia takataskussaan ja Punkka on yksi heistä. En voi ymmärtää miten hän saa eläimet poseeraamaan kuin näkisivät vanhan ystävän!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ihanan sävyinen huulipuna! Mikä puna se on? Ja onnistuisipa itsekin yhdistämään samoin toisiinsa sopimattomia vaatteita...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010