Valkoinen maa aiheuttaa välittömästi punaisen kaipuun. En myönnä, että kyseessä olisi joulufiilistely.... vaan punainen nyt vaan sopii valkoiseen :D Todellisuudessa olen hankkinut jo pöytäkuusen ja ripustellut jouluvaloja. Halloween on ohi, joulu saa alkaa. 

Tumma viininpunainen Selectedin vanha takki on ihan omiaan pikku pakkasella. 

Takki: Selected / kengät: Palmroth Original (saatu blogin kautta), kaulahuivi: Pura, myssy: Samuji, laukku: A+more

Tänään lumi sulikin sitten jo veks, mutta toivotaan että se tekee pikaisen paluun <3

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Mä olen kerrnakin ajoissa tänä vuonna! Joulukortit tehty lokakuussa. Piparitalon korustelin viime viikolla. Valot/ledikynttilät on esillä ympärivuoden, mutta nyt talvella ne näkyy koko pimeän ajan! Joulukalenteri ostettu. Joululahjat ostettu. Glögejä ja pipareita maisteltu. Joulukuusi ja koristeet laitetaan ens viikolla kun jaksan kaivautua varastoon :D Mä rakastan loka-marras-joulukuuta ja meillä on monet pikkujoulut, mun synttärit ja sitten vielä itse joulu! Tää vuodenaika on tosi kiva! :) Kesä on oma inhokki..nyt on sopivan kylmää, hämärää ja tunnelmallista! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat