Muotimediaa vähänkin seuranneet ovat varmasti saaneet lähiaikoina täyslaidallisen Isabel Marantin ja H&M yhteistyömallistoa, mutta minun sydämeni kuoli kun tajusin näiden bootsien olevan LASTENmallistosta. MIKSI! Ja tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun olen katsellut silmät sydämillä juuri lastenmalliston tuotteita luullen niitä aikuisten tuotteiksi ja pettynyt karvaasti.


Naistenmallistosta löytyy vähän vastaava korollinen malli, mutta kerrankin olisin kipittänyt ihan riemuissani matalien kenkien perässä. Pöh. Universumin tapa kertoa minulle että unohda matalat kengät kokonaan ja pitäydy lestissäsi eli koroissa?


Mutta siinä missä koko maailma tohisee Marantin hapsuista, eräs toinen H&M:n yhteistyö tuntuu jäävän täysin jalkoihin. Ja minusta tämä toinen tapaus on kerta kaikkiaan mahtava!

27-vuotias Antwerpenin taideakatemian kasvatti Minju Kim voitti tammikuussa H&M Design Awards 2013 -tunnustuksen. Tästä hyvästä etelä-korealainen suunnittelija saa myyntiin oman mangan inspiroiman minimallistonsa (9 vaatetta ja 2 asustetta) valikoituihin H&M -liikkeisiin 17. lokakuuta ympäri maailmaa, ja sitä voisi kuvailla esimerkiksi sanoilla ihan kreisi My Little Pony. Se on niin hämmentävä, että ei voi muuta kuin rakastaa. Huomionarvoinen asia lienee myös se, että kyseinen mallisto on ensimmäinen H&M:n mallisto joka otetaan myyntiin Opening Ceremonyyn. Way to go Kim!Tästä seuraavasta mustasta viittasysteemistä tulee mieleen yksi Batmanin pahiksista, The Penguin :D sateenvarjo enää puuttuu!Voisin kuvitella Marantin miellyttävän enemmän suuria massoja (tai no oikeastaan se on itsestään selvää), mutta pakko liputtaa leikkisän Minju Kimin mallistonkin puolesta. Haluaisin niin päästä testaamaan tuota keltaista takkia, mutta se taitaa tulla Suomessa myyntiin vain verkkokauppaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

mymmeli
1/15 | 

Gosh, miksen oo kuullut tuosta mangamallistosta?!? Ihan mahtavuutta noi karkkivärit ja hartialinjat <3

Sanjana
3/15 | 

No mutta höh, nuo lasten kengät on paljon sievemmät kuin nuo aikuisten, aikuisten on kolhot! :(
Epäreiluus maan perii. Kaikki parhaat mekotkin tulis lasten puolelle, miksi en ole vaikka 150cm pitkä?!

Jaja aika erikoisia nuo mangavaatteet, köh. Vaikkakin nuo kengät kyllä huolisin itselleni! <3

Viola
4/15 | 

Moro.
Tiedätkö onko tämä Minju KIm -mallisto tullut/tulossa H&M:lle myyntiin onlineen? Olen tässä aamun ihmetellyt ja klikkaillut ja soitellutkin, mutta kun ei missään netissä ole minkäänmoista tietoa koko mallistossa. Ainoastaan tuon pressitiedotteen olen löytänyt.
Puhelimsessa sanoivat, että sinne se putkahtaa mutta eipä näy vai enkö sitä nyt jotenkin muka löydä tai huomaa?

tiuhti
7/15 | 

Mulle sopisi lasten kengät jos 35 kokoa löytyy :D Anteeksi, tämä ei varmaan helpota sua D:

8/15 | 

Pienen tytön äitinä arvostaisin sitä, että ainakin pikkutyttöjen vaatteet ja kengät erottaa aikuisten vastaavista...Isompien - teini-ikäisten -kansa se voi olla haastavampaa. Ja säästyy mieliharmilta vahnemmatkin ostajaehdokkaat kun kullekin ikäryhmälle on selkeästi omanlaisensa;)

Cerp
10/15 | 

Mun kengänkoko on 36,5, eli useimmiten kenkiä etsiessä saa katsoa sekä aikuisten että lasten valikoiman :D Esimerkiksi joku vuosi sitten Prismassa (joo, prismassa...) oli lasten puolella ihania niittimaihareita. Jäi kyllä hankkimatta kuiteski. Vaatteita harvemmin tulee kateltua lastenosastolta, mulla on vaan yks henkkamaukan lastenosaston musta tyllihame, maksoi aikanaan viis euroa, kun aikuisten malli oli triplasti kalliimpi.

Joliel
11/15 | 

Ihanaa! Kerrankin näin päin, sillä pienijalkaisena (35) en ole koskaan voinut ostaa kenkiä H&M:n aikuisten osastolta. Lastenosaston kengät taas ovat usein, noh, liian lapsellisia.

Laura
12/15 | 

Aika kivat kengät. Ei olisi ensimmäinen kerta kun juoksentelen hennesin lastenkengissä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012