Minulla on tapana rahdata ulkomailta tuliaisten muodossa miehelleni vaatteita. Osaan valita Sakulle silmämääräisesti sopivat koot ja tunnen mieheni tyylin, joten se on helppoa kuin mikä. Lisäksi mieheni ei varsinaisesti rakasta vaatekaupoissa luuhaamista joten hän varmasti arvostaa sitä että vaatteet tulevat kätevästi suoraan vaatekaappiin :D Toisinpäin tämä tuliaisten tuominen taas kulminoituu yleensä Tobleroneen ja sen sellaisiin herkkuihin, sillä no, miehet ja vaatekaupat, etenkin naisten vaatekaupat. Tästä poikkeuksena työkaverini, jonka mies tuo aina reissulta avovaimolleen vaatteita, ja vieläpä kauniita ja sopivia. Poikkeus vahvistaa säännön -mies.

Saku kävi Montpellierissä joukkuuensa kanssa pelaamassa muutamat roller derby pelit ja huikkasin perään lähtöhetkellä että tuo jotain muuta kuin syötävää. Ajattelin että saan ehkä jonkun kivan kirjan Etelä-Ranskan kauneimmista matkareiteistä tai muuta sellaista takuuvarmaa, mutta tulikin melkoinen ylläri.


Sain tuoksun! Marc Jacobsin Daisy Sorbetin. Sorbet-tuoksu on todella ihana, ihan minua. Se on kepeän hedelmäinen kukkaistuoksu, varsinainen kevään tuoksu. Olin positiivisesti järkyttynyt että miten ihmeessä mies on osannut valita tuoksun tsiljoonien vaihtoehtojen joukosta, ja kuulemma nimen perusteella :D Daisy on alkuperäinen roller derby -nimeni! Käy se niinkin :D oli kuulemma vielä nuuskaissut että pullossa ei ole mitään omituista.Sain lisäksi vielä kirkkaanpunaisen huulipunan, ja siskoni oli saanut mieheltään myös huulipunan. Voin kuvitella nämä kaksi pähkimässä siellä kosmetiikkahyllyillä että mitä valita hahhah.


Tuliaiset ovat mielestäni tosi kiva perinne, vaikka ne eivät sinänsä pakollisia olekaan. Toisen yllättäminen on hauskaa, eikä tämä yllättyjän roolissakaan oleminen ole lainkaan hassumpaa. Että kevääni tuoksuu siispä Sorbetilta :)

Kommentit (10)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
1/10 | 

jees, kyllä se ihan tavallisiakin vaatteita (aka teepaitoja) on onnistuneesti tuonut ;) Ja pari käsilaukkua, mm. yhden Guessin laukun. Ihan pyytämättä. Se osaa! Mä en :D

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
2/10 | 

Meillä kans Matso tuo usein vaatteita mulle tuliaisina ja erittäin onnistuneesti :) Eka kertaa aikoinaan toi Burtonin oranssin laskettelutakin jenkkireissulta, olin myyty ;) Just mua.

Hml
4/10 | 

Meillä on Poikkeus vaihvistaa säännön- isä! Hän on tuonut minulle ja äidilleni joka vuosi, kohta 25-vuotta, ulkomaan työreissuiltaan kenkiä ja vaatteita läjäpäin, ja AINA oikean kokoisia ja upeita, edes kysymättä meiltä :D Ollaan sitä mieltä että sillä on joku sisäinen silmä tai taikavoimia.

Chenille
5/10 | 

Minäkin rakastan tuliaisia, niiden hankkimista ja saamista. Rahtaan aina reissuilta tuliaisia kavereillekin. Miehelle ostan tuliaisia jopa minireissuilta Helsinkiin.

6/10 | 

Oi mikä tuoksu! Todella kaunis pullo, kesäinen ja muistaakseni tuoksukin on sellainen. :) Meillä mies tuo tuliaisina kenkiä ja laukkuja miulle, aivan ihana kun aina tulee omaan tyyliin sopivia asusteita. <3

tintti
7/10 | 

Mun mielestä tuliaiset on kiva tapa yllättää joku ja onhan se kiva saada pala sitä vierasta maata itsellekin vaikka ei olisi päässyt mukaan. Oma mies tosin kuuluu enemmän tuohon Toblerone-tyyliin vaikka kovasti olen vihjaillut että muutakin saa tuoda :D

8/10 | 

Ihana Saku! :D Ja ihana kuvitella miehet ylipäänsä siellä tuoksujen/kosmetiikan keskellä pähkäilemässä, että "miten ihmeessä täältä voi jotain valita!" ja kuitenkin osua ja yllättää iloisesti/onnellisesti. Terkkuja Sakulle! Sulla on ihana mies!
Pitäisi itsekin etsiä jokin kevät/kesätuoksu. Nyt on liian pitkään menty sillä omalla jokapaikan turvallisella perustuoksulla. Jotain sitrukseen vivahtavaa raikasta kukkaishedelmätuoksua kehin kiitos!

Anni
9/10 | 

Ihaninta, ihan parasta! miesten antamat lahjat <3 ja just se mielikuva niistä siellä hyllyjen välissä pähkäilemässä :3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011