Kutsun päivän kokoelmaksi sellaista pukeutumistyyliä, kun lisää asuun vaatekappaleen kerrallaan aina tarpeen mukaan, huolimatta siitä sopivatko ne pätkääkään yhteen. Tätä tapahtuu yleensä silloin kun on kiire tai kylmä, silloin mikä tahansa vaate kelpaa. Kokoelma-asussa oli alun perin harmaat sukkikset, keltainen hame ja musta T-paita.

Sitten pistin nenäni ulos ja totesin että kylmä tulee, mutta samalla oli jo kiire junaan joten raapaisin ylleni ensimmäisen mahdollisen neuleen joka oli silitettynä. Se oli tummansininen. Kaulakoru oli umpisolmussa niin lyhyellä ketjulla että en saanut sitä nopeasti pois joten se sitten jäi kaulaan. Kaikki mustat sormikkaani olivat tehneet mystisen katoamistempun ja jäljellä oli vain kirkkaanturkoosit ajohanskat, ei muuta kuin kätöseen. Sakun musta pipo oli pikkueteisen pöydällä joten päähän vaan ja sitten menoksi.


Näyttää melkein harkitulta eikö vaan :D Ihan tarkoituksella kaikki osat ovat eri värisiä ja ihan eri maailmasta, taiteellisutta nääs. Lue: kiire, missä mun kaikki xxx asiat ovat!

Mikä siinä on, että mustat sormikkaat katoavat yhtä tehokkaasti kuin hiuslenksut! Väitän että olen ostanut niitä noin sata paria, mutta yksiäkään ei ole jäljellä.

Kommentit (5)

Marjo
1/5 | 

Ihana sekamelska asu! Kiiressä voi juuri käydä noin! Tärkeintä, et ei palella hirveesti.

venlaalaa
2/5 | 

Just hyvin sopii! Mulle käy usein niin, että asu näyttää liian harkitulta ja kaikki on tylsän harmonisesti sävy sävyyn :D Tykkään seurata sun blogia juuri siitä syystä, että päälläsi näkyy kaikenlaista randomia ennakkoluulottomasti sekoitettuna :)

ps. Kohta saapuu ekat Black Milkin trikoot tullista, iiiiik :D <3

4/5 | 

Hah, kovin on tuttua. Vaan joskus onnistuu silti, kuten tässäkin nähdään :)

Onpa kaunis tuo kaulakorusi!

oka
5/5 | 

Kaunis syyspäivän asu! Mulla olisi kysymys. Mistä löydät hyviä leggingsejä ja sukkahousuja, jotka pysyy päällä? Mulla on leveähkö lantio ja selvästi kapeampi vyötärö, ja koosta riippumatta sukkahousut ja legginsit valuu ja rullautuu ja on huonosti. Rakastan mekkoja, joten sopivien sukkisten löytäminen olisi suorastaan elintärkeä. Vinkit kehiin, kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011