...se myös jää.
Tyylini vaihtelee välillä niin laidasta laitaan ettei tosikaan. Yhtenä päivänä painelen menemään ojamönkiäisen hampuusin näköisenä tukka harjaamatta ja seuraavana kiharat kuosissa, hulmuhelmat heiluen ja korot jalassa. Mutta oikeastaan tyylini on juuri tämä sekametelisoppa, puen mitä huvittaa enkä ole rajoitettu tietynlaiseen univormuun. Elämä on yksi iso teatteri ja minä olen puvustaja ;D

Kommentit (20)

1/20 | 

Sun tyyli on just kiva! :) Musta tuntuu et oon vähän samanlainen pukeutumisen suhteen. Sanon itseäni fiilis-pukeutujaksi, jos joku kysyy minkälainen tyyli minulla on :D

2/20 | 

Ihanaa kun joku muukin ajattelee samoin. Mun mielestä ihan hyvin saman ihmisen vaatekaapista voi löytyä kasa lökärifarkkuja, tennareita, kipukapukorkkareita ja hulmuavia mekkoja!

4/20 | 

Tähän sopis lausahdus, että se on vain asenteesta kiinni! Ja sehän on just kiva kun mahtuu monta eri tyyliä yhteen ihmiseen, ei ehdi kyllästyä yhteen tyyliin. ;)

villatyttö
5/20 | 

Olen katsellut noita samanlaisia kenkiä, että olisi kiva vaaleanpunaisina... Vaikken muuten omista mitään vaaleanpunaista.

Kupla

Ovat Vagabondin nahkaiset tennarit, saa ainakin Sokokselta, ja varmaan muiltakin Vagabondin jälleenmyyjiltä :)

ferfer
8/20 | 

ihana asu! :)

satuitko muuten olemaan perjantaina hämeenkadun h&m:ssa? oli ainakin niin sinun näköinen tennarityttö :D

Daisy
9/20 | 

Sama täällä. Välillä rakastan kunnon rokkarimeininkiä jopa synkistelyyn asti. Sitten välillä tekee mieli vetästä kunnon fiftariunivormu päälle :) Ja oonkin elämäni aikana kolunnut vähän kaikki tyylit läpi pissiksestä punkkarin ja hipin kautta glamrokkariin. Nyt sitten yhdistelen kaikkea, ei se oo niin vakavaa :b

11/20 | 

Hahha. Kuulostaa tutulta. Minullakin yhtenä päivänä tennarit ja legginssit pitkän paidan kanssa ja seuraavana korkeat korot ja kaunis mekko. Mutta olisi kyllä ihan tylsä pukeutua aina samalla tavalla. :)

Ja tykkään tyylistäsi kovasti oli se sitten rento tai laitettu! :)

Jebulis
12/20 | 

Taisi olla jokin aika sitten kolleegasi Stellan tontilla, jossa joku kehuskeli kun joku ihminen oikeasti löytää tyylinsä, eikä pompi tyylistä toiseen.

Vastasin silloin (en muista millä nimimerkillä), että minusta juuri se tyylistä toiseen pomppiminen on supermukavaa. Minäkin tykkään nimenomaan leikkiä vaatteilla! Yhtenä päivänä yhtä, toisen toista, miltä sattuu milloinkin tuntumaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

joo hei muistan ton kommentin, mietin silloin että kuulostaa ihan jäätävän tylsältä tälläisellä tuuliviirille, että pukeutuisin samaan tyyliin loppuelämäni, en pysty siihen edes viikkoa :D mutta tässä sen vaan näkee että meitä on monenlaisia ja jokaiselle löytyy varmasti se oma tapa pukeutua :) minä taidan olla fiilispukeutuja vailla vakityyliä hautaan asti.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

13/20 | 

Minulla on ihan sama juttu. Välillä on niin ihana oikein laittaa tukka kiharalle ja ihana mekko päälle ja lähteä pihalle iloisesti hymyillen... toisaalta taas on päiviä kun mahdollisimman mukavat vaatteet kaapista päälle ja tukkakin jää suorana ja kamalana roikkumaan :D Mutta niinhän se on että mihin totuttautuu niin siihen myös helposti jää ainakin väliaikaisesti...

Minulla on myös pahatapa välillä tykätä pukeutua ihan älyttömän ihaniin kellomekkoihin ja kukkasiin ja välillä sitten taas käytän mustaa ja niittejä ja sen sellaista. Fiiliksen mukaan, ei kai se niin vakavaa ole :)

http://tartu-hetkeen.blogspot.com/

14/20 | 

Nimenomaan, on vapauttavaa, kun voi olla yhtenä päivänä sitä ja toisena toista. Ja inspiroitua milloin mistäkin, meikistä tai yhdestä tietystä vaatteesta.

BTW, tennarisi on tosi ihanat.

Jenniw
15/20 | 

Morjens!

No nyt himottaa nahkatennarit, oon tähän asti niitä vältellyt. ;) Onko ne käytössä lämpimämmät kuin "tavalliset"?

Missä kahvilassa/raflassa tuo kuva on otettu?

miiainkeri
16/20 | 

Nää tennarit on ihan parhaat. Olen kyyläillyt näitä muutaman viikon, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Tänään tein sen ja kävelin kaupasta ulos ihan mielettömien ruskeiden bondien kanssa. Vagabond ja mää, me ollaa 4ever <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla