Olin eilisen töissä Helsingissä ja koska olin kuvista ja säätiedotuksista päätellyt etukäteen että PK-seudulla on täysi kevät käynnissä, laitoin pitkästä aikaa jalkaan ihan korkkarit kuulkaa. Johan oli fiilis kohdallaan kipsutella kuivilla kaduilla auringon paistaessa. Fiilis tosin ei ollut kohdallaan silmissäni, allergiakausi on näköjään myös korkattu raah! Mutta ei välitetä ikävistä pikkuseikoista. Pääasia että on keväthattu päässä ja aurinko paistaa. 

Kuvat näyttävät hieman ankeilta, puoliksi sulaneet lumikasat ja märkä hiekka eivät varsinaisesti ole mikään upein mahdollinen tausta, mutta ei ollut aikaa ennen junan lähtöä parempiin. Tätä vauhtia on kohta vihreä nurmikko taustana, jos lumet sulavat yhtä vauhdilla kuin parina viimeisenä päivänä.

Pertti Palmrothin mustat kiiltonahkakengät ovat 2nd hand ostos, ihastuin niiden noitamaisuuteen aivan täysin. Ovat vielä hyvät jalassakin! Palmrothin vanhat mallit 60 - 70-luvulta ovat kerta kaikkiaan täydellisiä, niitä sietäisi tulla eteen useamminkin. Myös mustavalkoinen Parikan Maxine-laukku on toisen käden löytö. Läppärilaukkujen kuningatar, Maxine, on aina työreissulla mukana. 

Kommentit (5)

J
1/5 | 

Aivan ihana asu! :) mistä tuo takki on? Nuo pitkät liehuketakit pukevat sua kyllä todella hyvin kun olet pitkä ja kapoinen :) Ostitko muuten jo liput Placebon keikalle lokakuussa?!

J

Jepjep, mekin oltiin siellä Jäähallin edustalla jonotettu (onneksi vain) parisen tuntia ja juuri piti ovien aueta niin tuli joku epämääräinen sälli huutelemaan että keikka onkin peruttu. Erityisen sääliksi kävi niitä, jotka olivat siellä aamusta asti jonottaneet ja jotkut pohjoisesta asti sinne tulleet :( saas nähdä uskaltavatko tällä kertaa tulla..!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010