Onnea on... ne pienet asiat, jotka ilostuttavat harmaata arkea. Tällä kertaa hymyn huulille toi bussissa kanssamatkustajan olalta bongattu rosvokissakassi. Zoomasin laukun tekstiä, painoin sen mieleeni ja naputtelin googleen. Uhana Design. Tampereelta! Ha, parhaat asiat tulevat mansesta.
Vai onko se Zorro-kissa sittenkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (31)

3/31 | 

Joo suht uudehko firma on kyseessä. Olishan se t-paitaki aika kiva, damn.

En tiedä kyl mitä mä haluisin kun kaikkein eniten himoitsen sitä niiden neuletakkia.

8/31 | 

Ihanaa! Sinä piristit nyt ainakin meidän päivää :)
Aivan mahtavaa, että meidän tuote toi hymyn kasvoille! Oon tässä viime aikoina just pohtinut positiivisen palautteen antamista ja kuinka pienetkin asiat voivat piristää pitkäksikin aikaa :) Kiitos sulle - maanantai ei tuntunut läheskään yhtä pahalta kuin aiemmin!

11/31 | 

Hihii, oonkin törmännyt noihin kisuihin netin ihmeellisessä maailmassa jo aiemmin, mutta ne unohtuivat saman tien. Kiitti muistuksesta! Huippuhieno raitahuivi näyttäisi olevan valikoimissa myös.

12/31 | 

Juuri luin jostain lehdestä jutun näistä nuorista suunnittelijoista ja siitä, että kun heidät on parissa blogissa mainittu niin kiinnostusta on tullut! :) Mikäköhän lehti se oli... Ettei olisi ollut ihan Aamulehti?

14/31 | 

Uhanaa saa muistaakseni ainakin SuperMukavasta. Ite näin kans ton kassin muistaakseni Designtorilla joko toissa tai sitä edellisellä kerralla. Tämmösenä kissaihmisenä kyllä itsekin pitäis sellainen hankkia.

15/31 | 

Oikein oli Amanda bongannut :) Oltiin 20.1. sunnuntain liitteessä. Jutussa oli haastattelut myös Makialta, Mert Otsamolta ja joltain viennin asiantuntijalta.

Mari!
16/31 | 

Niitä voi tilata sähköpostin kautta! Nettisivuilta löytyy se osoite. Facebookista löytyy niiden sivuilta tarkemmat hinnat ja tuotekuvat :)

Ia
18/31 | 

Kissakassin jo viime vuoden puolella ostaneena voin kanssa liittyä tähän keskusteluun, Uhanat on ihania!! Huppuhuivin perään olen kuolaillut jo pitkään, mutta opiskelijalla ei aina oo rahaa kaikkeen kivaan. Joku päivä vielä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013