Ruutua, ruusuja, melkein sama asia. Tässä päivän sekamelska-asua kun poikettiin Annin kanssa Ideaparkiin Anskua moikkaamaan. Lindexin ruutuhame ja New Yorkerin kukkapaita eivät varsinaisesti sovi yhteen ainakaan perinteisessä mielessä, mutta kaaos on aina parempi kuin järjestys.

Ideaparkin reissun missiona oli Anskun kanssa kaffittelun lisäksi löytää kuolalappuja. Nyt minulle on selvinnyt miksi äitiyspakkauksessa oli mukana kyseinen vaatekappale... hampaita tekevä lapsi kuolaa enemmän kuin bordeaux’ndoggi. Se Turner ja Täystuho -leffan koira. Kyllä, piti googlettaa rotu :D Nyt tuli heti sellainen fiilis että haluan katsoa kyseisen elokuvan, rakastan noita vanhoja Tom Hanksin komedioita!

Kommentit (12)

Minna
2/12 | 

Uneton Seattlessa ja Sinulle on postia <3 ihan sama kuinka monetta kertaa tulee, aina on pakko katsoa! Onko noi punaiset ihanuudet leggarit vai sukkikset? Väri on suorastaan täydellinen!

ilona
4/12 | 

Voih mä oon metsästänyt just tommosta kukkakuosista kaulus/silkkipaitaa. Ei vaan oo tullut koskaan oikein tuolta new yorkerista mitään löydettyä, niin oon sivuuttanut koko kaupan :D

Emma Ranta
5/12 | 

Hei kaikki muodista ja lifestyleasioista kiinnostuneet!

Teen gradua Jyväskylän yliopistossa ja kerään kyselyn avulla tutkimukseeni aineistoa muoti- ja lifestyleblogien lukijoiden havainnoista ja mielipiteistä koskien bloggaajia, blogien sisältöä sekä omaa ostokäyttäytymistä.

Jos aihe kiinnostaa, haluat jakaa mielipiteesi ja auttaa opiskelijaa valmistumisessa, niin tässä linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/1omZZ0MTO_f45WVBnhGD0h0R_bhU29jJfG9nachF...

Vastaaminen vie korkeintaan 10 minuuttia ja samalla voi osallistua Finnkinon leffalippupakettien arvontaan :)

Saikku
7/12 | 

Ha, haa! Ja se kuolan määrä jaksaa yllättää vielä sitten reilu 1 v. iässä, kun lapsi tekee isoja poskihampaita. :) Silloin ei oikein kuolalaput enää auta. Löytää hyvin, mihin lapsi on kävellyt kun seuraa kuolavanaa :D.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012