En ole koskaan pelännyt yhdistellä värikkäitä vaatteita ja erilaisia kuoseja. Oikestaan kaikki riitasointuiset asiat pukeutumisessa miellyttävät harmoniaa enemmän. Niinkuin esimerkiksi arkiasuna toimii ihan hyvin sekametelisoppamainen hame, kanarialinnunkeltainen Korsin pikkulaukku ja pilkkukuvioinen paita. Harmoniaa ja virtaviivaisuutta rakastavat saavat migreenin, siinä missä minua alkaa hymyilyttää ja tulen iloiseksi. Kyllä vaan, vaatteet voivat ihan hyvin ilostuttaa päivää, ei yhtään mutinoita siellä. En ymmärrä ihmisiä joille vaatteet ovat vain jotain mitä puetaan ylle koska on pakko, kun alastikaan ei voi olla. Jos minulta vietäisiin pois arkipäivien värikkäät mekkoni ja jumalaisen kauniit korkkarit, kuihtuisin varmasti pois. True story. Hyvä ruoka ja korkkarit, siinäpä ne parhaat arjen sulostuttajat.
Saku lähti viikonlopuksi Rollin`Brosien kanssa Ruotsiin roller derby turnaukseen, mikä tietää minulle helkkarinmoista Colin Firth ja kumppanit -leffaputkea, sekä lisää Harry Potter -kirjoja. Ei ollenkaan huono viikonloppu sinänsä <3 Mutta siis on kyllä reilua että mies saa juosta pelaamassa derbyä tällä hetkellä, ja minä, meidän perheen alkuperäinen derbyilijä joutuu olemaan kotona. Pah.

Kommentit (17)

Tiiasara
1/17 | 

Kiitos paljon! Oon ajoittain yrittänyt googlettaa mutta ei oo onnistunut löytämään. Ja kunhan tämä vauva-töihinpaluu-arki lähtee kulkemaan niin ehdottomasti derbytoimintaan mukaan!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/17 | 

en voi harrastaa, tuli ehdoton kielto neuvolasta. Siinä on sykkeet koko ajan maximissa ja vaarana saada esimerkiksi rajuja iskuja mahaan, ja loukata itsensä muutenkin pahasti, joten derby jää odottamaan sitä aikaa kun vauva on turvallisesti ulkona. Eikä sillä että pystyisin toistaiseksi käymään edes rauhallisella lenkillä, kun meinaa taju lähteä :( aloitan kevyen liikunnan kuitenkin heti kun olo helpottaa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hömppätäti
4/17 | 

Oon miettiny, että voitko harrastaa derbyä, kun olet raskaana ? :o anteeksi typerä kysymys. Toivottavasti pahoinvointisi menee pian ohi :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/17 | 

No joo ehkä sitten ei välttämättä ole pelaaminen sun heiniä :) mut tuomarointia sietää harkita, ota ihmeessä yhteyttä TRD:hen jos tuomarointi alkaa innostamaan, meillä on sekä naisia että miehiä refeinä.

Hups jäi luistimet, eli suomalaisia kauppoja ovat jaminthebox.com ja gearcheck.fi, ja sitten ulkolaisia kauppojahan on vaikka kuinka, mutta suomalaisien kauppojen kanssa on niin helppo asioida että suosittelen lämmöllä noita molempia :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

szz
8/17 | 

Oi Colin, hyvät vklsuunnitelmat sulla :) Mullaki on nyt joku Colin- huuma menossa. Viikonloppuna aattelin kattoa Englantilaisen potilaan. Bridget ja Ylpeys&Ennakkoluulo on kyllä parasta Colinia ❤

Tiiasara
9/17 | 

Oon niin haaveillut TRD:stä ja derbyn harrastamisesta, mutta selkä ei kestä, ei nyt, ei ikinä. Muuten olisin kyllä siihen luotu. Ehkä sinne joskus voisi perustaa jonkun raihnausliigan :) Mutta, voisitko kertoa mistä niitä luistimia saa ostaa? Olis kiva hankkia itselleni sellaiset, niin voisi ainakin fiilistellä ja in-linet on niin nähty.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

pakko kysyä että onko sulla selässä joku vakavasti vialla vai miksi epäilet että derby ei sopisi? Koska mullahan oli välilevyn pullistumia 2 kpl selässä ja siitä johtuen hermojuurivauriot ja ahtaumaa, mutta derbyn myötä etenkin tuo romu alaselkäni vahvistui alun tuskien jälkeen niin paljon että se on nykyään luettavissa täysin normaaliksi seläksi :) Ja sitten hei jos TRD kiinnostaa ja pelaan ei oikeasti pysty, niin meidän tuomaritiimi (saa luistella ^^) ja toimitsijatiimi on aina kans vaihtoehtona, siellä on ihan yhtä mahtimeiniki kuule kuin radan sisällä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tiiasara

Mulla on selkärankareuma, eli lanneranka on jäykkä ja jäykistyy lisää koko ajan. Tiedätkö, kun kilpikonnan laittaa selälleen eikä se pääse ylös siitä? No, siltä mä näytän kun kaadun. Kun ei ole joustoa yhtään :D Ja toinen on se, että tärähdykset tekevät kipeää, huonoina päivinä ihan pienetkin. Kiva olisi kyllä kokeilla, mutta toisaalta toi tuomatipuolikin kuulostaa hyvältä :) Teininä rullaluistelu oli todella rakas harrastus (vaikka näytin rampissa lähinnä säälittävältä). Onneksi oon löytänyt rakkaan harrastuksen seinäkiipeilystä näin vanhemmiten (vaikka siinäkin aika varovasti välillä mennään). Sulla on tosi kiva blogi ja toi derby-puoli on iso bonus! Mutta vinkkaakko vielä niistä luistimista? Kiitos :)

11/17 | 

Täällä on kanssa yksinäisviikonloppu, kun Peetu on Lontoossa ja Karkki lukee tenttiin. Yritän kyllä päästä käymään ihmisten ilmoilla la-iltana (ne poikaystäväehdokkaat ei kuulemma tule hakeen kotoota, ihme homma), mutta muuten ajattelin kelata vanhoja Hart of Dixie -jaksoja ja lukea akkain lehtiä...

12/17 | 

ONNEA!!
Ehkä on ollut pieni katko lukemisessa ;) mutta yllätyin ihanasti kun alkoi olla tekstiä ja kuvia odotuksesta.
Minä kärsin kolmen raskauden ajan pahoinvoinnista, niin että aamulla ennenkuin sai silmät auki niin oli jo kerenny tulla paha olo. Sen jälkeen kuulin, että B-vitamiinin puute voi aiheuttaa pahoinvointia, kokeilematta jäi.
Jaksamista!!

Sirpa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Lokakuu