Tiimitoverini Julian (Oulun toimistolta) tyyli on yhdellä sanalla sanottuna raikas. Julia näyttää aina freesiltä. Hänen väripalettiinsa kuuluu esimerkiksi mintunvihreä, persikka ja valkoinen, joita yhdistelemällä saa aikaan ajattomia kauniita asuja. Tyylin twistinä on usein jokin koru, kuten näyttävät korvikset. Julia on yksi niistä harvoista tuntemistani naisista, joka näyttää aina vaivattoman tyylikkäältä. Asut ovat yhdistelmä klassisuutta, graafisuutta ja naisellista herkkyyttä.

Kuvasin Julian viime perjantaina firman kesäjuhlilla Espoon merimaisemissa, sillä tämä asu oli mielestäni upea. Eleetöntä tylliä, linjakas pitsitoppi ja platotennarit, ja YO ZEN Origami-korvikset kruunaavat kokonaisuuden.

Ps. Kesäjuhlia seuraavana aamuna Oulun sporttimimmi vaihtoi tyllihameen märkäpukuun ja lähti kokeilemaan elämänsä ensimmäistä triathlonia Hämeenlinnaan (Finntriathlon Vanajanlinna) ja rokkasi haasteen mennen tullen alittaessaan aikatavoitteensa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010