Tulevana viikonloppuna Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa pidetään perinteinen käsityöläisten tapahtuma, joka tunnetaan paremmin nimellä Suomen Kädentaidot -messut. Kyseessä ei ole mikään ihan pikku eventti, sillä perjantaista sunnuntaihin messuhallit ovat täynnä näytteilleasettajia, työpajoja ja näytöksiä. Viime vuoden tapahtuma oli todella inspiroiva, enkä usko tämän vuoden jäävän yhtään huonommaksi.

On melkoinen kunnia-asia, että saan myös itse olla paikalla. Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden osastolla A511 on näytillä tuleva Nelliina & Suuri Käsityö -mallisto, joka on saanut inspiraationsa vintagesta. Olen myös itse paikalla lauantaina klo 11, tulkaahan moikkaamaan ja hypistelemään vaatteita. 

Kuvassa näkyy malliston kaksi vaatetta viidestä, flapper-tyylinen mekko ja teatteritakki (lempparini!). Mekon kaavat löytyvät juuri ilmestyneestä Suuri Käsityö -lehdestä. Malli on todella yksinkertainen, joten pikkujoulumekon toteuttamiseen ei mene liikaa aikaa.

Ps. Jos ei ole aikaa ompelukoneelle, ota helman hapsuista itsellesi näppärä DIY-vinkki: Kiinnitä valmista hapsunauhaa suoralinjaisen pikkumustan helmaan. Kas näin on mekko uudistettu kauden kekkereihin :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat