Olen todella iloinen tästä alkoholittomien drinkkien trendistä, sillä en juuri välitä alkoholillisista drinkeistä. Happamat gin-pohjaiset drinksut menettelee, mutta siltikin valitsen mielummin viinin. Alkoholittomat drinkit eli mocktailit taas ovat asia erikseen. Niitä tulee tehtyä ihan vaan huvikseen, kesäpäivän iloksi. Mocktaileissakin rakastan happamia makuja ja hiilihappoa. Mitä enemmän on suu sikkuralla, sen parempi. 

Viime vuonna Alkoihin ilmestyi muutama kiva mocktail, joista ärjyn hapan karpalo oli ihan taivaallista. Tänään bongasin S-kaupasta Pramian Cucumber & Basil mocktailin, joka oli iloinen ylläri. Maku ja itseasiassa pullokin on melko sama kuin Alkon vastaavassa, mutta tämä on helppo poimia mukaan kauppareissulla. 

Lisää tällaisia vaihtoehtoja kauppoihin perus limppareiden rinnalle, ja kesäilloista tulee paljon juhlavampia. Näillä lämpöasteilla on ihanaa istua puutarhassa illalla, kuunnella pikkulintujen sirkutusta ja ihastella kukkaloistoa.

On kerrassaan häkellyttävää, miten nopeasti kesä on edennyt, ihan parissa päivässä täysi verheys päälle. Pari päivää vielä ja pääsen raparperien ja nokkosten kimppuun!

Kommentit (2)

Halina
1/2 | 

Olen kans tosi iloinen moctaileista ! En juuri välitä limppareista tai mehuista, eikä esim kesällä tee mieli juoda kahvia/teetä/kaakaota kun istuu iltaa. Ja alkoholilliset juomat ei just aina onnistu jos on esim. arkena liikenteessä. Kiitos siis tästä vinkistä! :)

Kevätsammakko
2/2 | 

Oi juku! Tutustuin äsken tämän innottamana Pramiaan yrityksenä ja siinäpä onkin lafka jota kannattaa tukea! Nettisivujensa mukaan mm. valittu maailman ekologisimmaksi alkoholiyritykseksi! Go Pramia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010