Instagram on kaltaiselleni kenkäfriikille mitä parhain ajantappopaikka, esimerkiksi junassa kun matka Tampereelta Toijalaan kestää pari tuntia. En nyt lähde avautumaan sen enempää armaan VR:n toimintavarmuudesta räntäsateella, mutta on se vaan hienoa että nykyaikana laukusta löytyy älypuhelin. Voi selailla päämäärättömästi #shoes #kenkäfriikki #kengät #kenkä #kenkähullu #korkokengät ja niin edelleen. Satuin eräällä tällaisella selailukerralla törmäämään suomalaiseen Kuula + Jylhä -merkkiin. Ensimmäinen ajatukseni oli että oi oi, kesä, kengät ja pastellisävyt!

Laitetaan tämän räntäisen helmikuisen torstain iloksi vähän kesäisiä kenkäunelmia. Hae kahvikuppi kätöseen ja nauti!

Olen jotenkin onnistunut missaamaan tämän duon ihan kokonaan, vaikka mielestäni seuraan suomalaista designsceneä todella tarkasti. Suunnittelijat Essi Kuula ja Marika Jylhä ovat keskittyneet mallistoissaan kenkiin ja laukkuihin, ja lopputulos on todella ihastuttava. Minuun kolahtaa erityisesti se, että kengät ovat sopivan virtaviivaisia mutta eivät kuitenkaan liian skandinaavisia. Yksityiskohtia ja väriä tuotteissa riittää ja piparkakkureuna nyt on aina suosikkini. 

Kyllä Suomessa osataan!

Kommentit (5)

Amaalia
2/5 | 

Wau! Siis todella upeita kenkiä ja nuo laukut!!! Kengät ehkä vähän liian erikoisia omaan makuun, mut noi pastelliset laukut, *sydän*

heidia
3/5 | 

Hahhah. Ajattelin otsikosta kahvakuula ja Tiina Jylhä... Hah haa... Sain kunnon naurut kun olikin kyse kengistä ja laukuista...
Ihania laukkuja. Kengät myös mulle turhan erikoisia...

iinaem
4/5 | 

Oi, kiitos tästä! Menin ko. suunnittelijoiden nettikauppaan ja olipa hyvä niin, olen ajatellut uuden (vähän kauniimman) lompakon hankkimista, ja siellähän niitä! Nyt pitäisi vain päättää väri, näköjään siellä on ystävänpäivätarjouskin meneillään...

Milla
5/5 | 

Aivan ihania! Noi piparkakkureunaiset ballerinat awww ❤ Ovat vain aika hintavia.. Toki arvostan laatua mutta oma kukkaro ei veny yli 300€ kenkiin :( Harmi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu