Nämä keskitalven pimeimmät kuukaudet on tullut pukeuduttua pitkälti mustaan enemmän kuin haluan edes myöntää. Jotenkin sitä aamun pimeydessä ei näe yllään keltaista hametta vaan mustan kaavun. Tämä on varmaan tuttua aika monelle suomalaiselle. Väitän kuitenkin olevani tyyliltäni värikäs ja värejä rakastava, mutta elän pari kuukautta vuodesta ihan ilmiselvästi horroksessa. 

Onneksi mustien kaapujen pariksi kykenee nippa nappa pukemaan esimerkiksi värikkään hatun tai edes kuviosukkikset, jotka toimivat hyvänä siirtymäjaksona kohti valoisaa kevättä ja kaikkia niitä upeita värejä, mitä vaatekaappini on pullollaan. 

Nämä Transparenzen sukkikset olivat rakkautta ensisilmäyksellä, löysin ne Oulun Stockalta loppualeista. Pirulainen että en ymmärtänyt ostaa heti kerrasta kaksia! Onneksi vaikuttavat kestäviltä. Mustissa sukkiksissa on luonnonvalkoinen kuvio, joka näyttää ihan kehäkukkien terälehdiltä.

Pitsihame on Marks&Spencerin, laukku Balmain x H&M, maiharit Minna Parikka. Kun väitän että kannan kenkieni aina hengähtää käyttökertojen välissä, se ei ihan pidä paikkaansa näiden nilkkureiden kohdalla. Haluan vetää ne jalkaani joka päivä. 

Muistatteko kun tammikuussa kerroin että jatkossa pyrin tasaisin väliajoin tekemään "Haasta bloggaaja" -juttusarjaa, jonka ideana on tehdä joka kerta jotain uutta, elämyksellistä tai muuten vaan kiinnostavaa. Joku teistä ehdotti ratsastusta, mutta koska pelkään paniikinomaisesti hevosia, varasin ratsastustunnin miehelleni :D Huomenna Saku sitten pääsee nousemaan Pirkkalassa hevosen selkään työkaverini Eevan ohjauksessa. Minua jännittää enemmän, kun tiedän että joudun menemään tallille, missä on paljon hevosia, vaikka tälle pelolle ei ole mitään järkisyytä. Mutta ehkä niitä omia fobioitaan on ihan hyvä käsitellä jossain vaiheessa elämää, ja huomenna koittaa totuuden hetki myös minulle. Wish me luck!

Kommentit (8)

Annie
1/8 | 

Aiheesta sivuun ja reippaasti, mutta juuri bongasin sinut ja Veeran Helsingistä Tampereelle matkalla olevasta junasta. (: Hyvältä näytitte molemmat. <3

Noora
2/8 | 

Jes, ratsastuspostausta odotellessa! :) 

Oletko muuten tehnyt joskus erillistä postausta kenkien huoltorutiineistasi? Olisi kiinnostava lukea niistä tarkemmin kun ihastelen aina miten hyväkuntoisilta kenkäsi näyttävät. :)

isabelroux
3/8 | 

Jos yhtään helpottaa, meidän mummi pelkää hevosia kuollakseen. Ei suostu kymmentä metriä lähemmäs, tallista nyt puhumattakaan. Ja tietenkin koko meidän perhe on harrastanut ratsastusta jossain vaiheessa elämäänsä, ja vanhemmillani on yhä noin 10 hevosta (talli on käytännössä katsoen aivan etupihalla)... Että, hullumminkin voisi asiat olla :D

Elsie
4/8 | 

Äiti ei ole koskaan oikein pitänyt hevosista, pelkoakin on tainnut olla mukana nuita isoja eläimiä kohtaan. Eteenpäin ei ole pelko siirtynyt, minä ja sisko olemme reilut 10 vuotta juosseet enemmän tai vähemmän tallilla ja yhteinen ponikin ehti välissä olla. Ihme ja kumma äiti kyllä huolehti, että poni-reppana sai tarpeeksi herkkuja ja rapsuttelua :D Että ratsastus-haastetta odotellen!

Ja vaikka ratsastus on aika extreme, varsinkin hevospelkoiselle, niin miten olisi vaikka reki- tai kärryajelu? Koko perhe voi osallistua ja onhan se aika elämys :) Tampereella: http://www.vossikka.net/. Myös ponitalutus voisi olla hauskan jännä kokemus Annille. Pienempikin tyttö voi koettaa kun vanhempi on pitämässä kiinni.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Nyt on postausta :) Annin riemukkaasta suhtautumisesta kaikkien tallin hevosten perään päätellen pelko ei tarttunut ja poniratsastus taitaa olla kohta pakollista, tyttö ratsastaa kotona keinulampaallaan aamusta iltaan ja pitää sitä ilmiselvästi hevosena :D Rekiajelulle minäkin uskaltaisin, kunhan ei tarvitse mennä hevosen ihan lähituntumaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012