Puolipitkähihaiset mekot ovat olleet suuressa suosiossa tänä kesänä minun kohdallani. Näitä käteviä mekkoja on tosin harmillisen vähän myynnissä, tämän tummapohjaisen kukkamekon onnistuin metsästämään Lontoon reissulla.

Joku teistä kommentoi ihan äskettäin, että mekkoja suosivana ärsyttää miettiä joka päivä minkä neuletakin onnistuisi hihattoman mekon pariksi vaatekaapista kaivelemaan, kun ei tarkene ilmankaan. Olen täsmälleen samaa mieltä. Olen kurkkuani myöten täynnä pieniä neuletakkeja joita olen käyttänyt vuosia ja taas vuosia mekkojen parina. Ne ovat kiva asuste silloin tällöin, mutta ei joka päivä pakotettuna. 

Juuri tästä syystä isken kiinni välittömästi, kun kirppiksellä tai kaupassa tulee eteen toimiva pidempihihainen mekko :) arjen helppoja käyttövaatteita parhaimmillaan.

"Olkihattu" on yksi tehokkaimpia keinoja keventää tummaa asua keskikesällä, jos tuntuu siltä että mustapohjainen vaate on liian synkkä. Toki osalle ainoa väri maailmassa on musta, vuodenajoista viis, mutta jos haluaa yrittää olla hieman kesäisempi niin olkihattu toimii takuuvarmasti.

Kevennän tällä GAPin hatulla sujuvasti myös mustaa pitkää trenssiäni, joka on henkäyksen kevyt vaate myös kesällä, mutta koska se on musta, se näyttää aika synkältä. Hatun kanssa maastoudun edes vähän kirkkaiden toppien ja shortsien joukkoon :D Minulla on välillä kyllä niin tapulitornin vampyyri olo työvaatteissani, kun lähden lounaalle kesäkaupungille. Taidan ottaa asiakseni pukea huomenna jotain värikästä, ihan vaan vaihtelun vuoksi. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Tää on ehkä paras hihan mitta mitä olla voi! Menee lähes vuoden ympäri ja talvella jonkun paksumman neuletakin kanssa ihanan lämmin. Onko Muotiputiikki Helmi muuten tuttu sulle? Jostain syystä tuli tästä mekosta mieleen. Melkoinen aarreaitta vintage-tyylisistä mekoista tykkäävälle. Ja kengistä :) (Ei ole maksettu mainos, pienellä paikkakunnalla olevan liikkeen valikoima vain jaksaa aina ilahduttaa.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010