Ilmainen vinkki lanteikkaille (ja vatsakkaille), ei kannata kiskoa ylleen toppia missä on jumalaton pörhelö helmassa, ei ainakaan kapean trikooputken pariksi. Kokovartalopeilini ei ole vielä kiinnitettynä, joten tulee näköjään lähdettyä ulos vähän minkä näköisenä sattuu :D Sivulta katsoen näytin ihan kumiankalta jolla oli hervoton pyrstö.


No mutta kai se blogin idea on näyttää valtiattarensa koko asukirjo. Esimerkiksi tällä hetkellä näytän kuulemma joulupukilta punaisessa kokohaalarissa (koska kylmä hei) ison vatsani kanssa. Kiitos armas mieheni tästä analyysista, tunnen oloni kovin viehättäväksi :D

Suomi on vetänyt tänään vertoja Skotlannille säätilan vaihteluissa, puolen tunnin sisään ulkona tuli ensin jumalattoman kokoisia rakeita, sitten paistoi heti aurinko, samantien meni pilveen ja alkoi sataa ensin räntää, sitten vettä ja nyt on puolipilvistä. Tulee harvinaisen elävästi mieleen Edinburghin reissu, siellä saattoi tulla niskaan ihan mitä tahansa vartin kuluessa siitä kun oli pikaisesti piipahtanut hotellihuoneessa heittämässä takit pois ja vaihtanut sandaaleihin helteen vuoksi.

Kommentit (4)

2/4 | 

Haha repeilin tuolle joulupukki-kommentille. Mulla on onesie mikä on joulupukin asua jäljittelevä, naamiaisia varten hankittu - tuli ihan se mieleen. :D

Skotlannissa pitkään asuneena allekirjoitan täysin tuon säätilan vaihtelun siellpäin, tosiaan kyllä ilmeisesti Suomessakin on saatu nauttia skotlantilaisista oloista vappuna.. sama kai sen lumen on silloin tulla ;) Toivottavasti kesä tulee pian sinnekin!

4/4 | 

Kivasti nuo hiukset :D
Asiasta kukkapurkkiin, ihan pakko tulla tänne kertomaan viime yön uni! Olin käymässä teillä ja sanoin sulle jotakin siitä että "Nelliina, mikset sä jo laita blogiin tästä kämpästä näitä kuvia ko tää on nii ihana talo?" Sit sä lähdit pitämään mulle esittelykierrosta ja veit yläkertaan. Siellä oli yks iso huone täynnä random tavaraa mukaanluettuna sun valtaisa käsityönurkkaus. No, sitä tilaa hallitsi sitten antiikkinen, vanha traktori. Meillä sattuu olemaan samantyyylinen irl kotona, joten kysyin että toimiiko se. Sä sitten olit että "tottakai tää toimii!" Ja aloit kääntämään vaihdekeppiä. Traktori heräs eloon ja kaasutti suoraan ikkunasta alas peräkärryn(!?) kanssa. En muista miten uni tästä tarkalleen jatkui. Sinä taisit vaan olla että "aijaa, ikkunarempan paikka" samalla ko mä hermoilin et oliks tää tuho mun vika vai ei. :D Toivottavasti sait viime yönä unta, jotkut sanoo että jos näkee toisesta unta tämä kyseinen henkilö ei saa nukuttua. Äläkä raahaa traktoria yläkertaan.. ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011