Olen viettänyt tänään päiväni maalipensseli kädessä, ja muutamaa pikku yksityiskohtaa lukuunottamatta kylppärin ja eteisen remppa alkaa olla kohta valmis. Mutta yksityiskohdat ovat ne tärkeimmät ja samalla hankalimmat. En esimerkiksi meinaa millään löytää mieleisiä pyyhenaulakoita ja vessapaperirullatelinettä! En suostu väliaikaisiin ratkaisuihin, vaan etsin mieleiset vaikka sieltä kuuluisasta kiven silmästä. 

WC:n ovikyltti löytyi onneksi jo monta kuukautta sitten kirppikseltä. Takorautainen vintage-kytltti tuo mieleen mummolan. Olen melko varma, että mummolassani on ollut jokin vastaava pissaava poika -aiheinen kyltti. Aihe on klassikko, ja tästä on varmasti tehty vuosikymmenten varrella monen monituista eri versiota. Yleisin kylttimalli lienee kuparia, mutta tämä meidän kylttimme on maalattua takorautaa. 

Kolhut ja kulumat sopivat ovilaattaan kauniisti. Vaikka pinnat ovat uutta, fiilis säilyy vanhana. 

Kommentit (5)

Vierailija
2/5 | 

En tiedä takemmin mitä etsit, mutta Domus Classican valikoima on ainakin vähän erillainen kuin perus rautakaupan.

Vierailija
4/5 | 

Entä onko Venuksenkylpy.fi tuttu jo? Myös Rakennusapteekista voisi löytyä jotain erilaista :)

Tosi suloinen tuo wc-kyltti, jännityksellä myös odotan lopputulosta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010