Tämän päivän väripiristeenä toimii kynsilakka. Joka tosin kieltäytyi tallentumasta täsmälleen oikean sävyisenä kuvaan, mutta oranssi se joka tapauksessa on. Mandariinikynnet tuovat mukavasti aurinkoa päivään.
Sain kyseisen Avonin lakan jo joskus viime keväänä, joten en tiedä onko sävy enää valikoimissa.

Ps. tuon valokuvan turkoosin tausta aiheuttaa melkoista kaipuuta uima-altaan reunalle tai rannalle! Nuo kuviotkin muistuttavat ihan liikaa turkoosina aaltoilevaa merta... Oi Sorrento kuinka sinua kaipaankaan.

Pps. what, nyt kun linkkasin tuohon vanhaan Sorrentopostaukseeni, bongasin postauksesta viimeisen kommentin jonka lähettäjänä on meidän Sorrenton hotelli! Ovat varmaan tajunneet tosi paljon suomenkielisestä höpötyksestäni, veikkaan että ei kovin järkevästi translatoreilla käänny :D

Kommentit (2)

1/2 | 

Ihanan pirteä väri! En halua lietsoa mitään pelkoa, mutta pakko kertoa, mitä kaverilleni kävi Avonin lakkojen kanssa: Hän on ikuisuuden käyttänyt eri Avonin lakkoja, kunnes keltaisen värinen lakka värjäsi hänen kyntensä keltaisiksi - pysyvästi :D Siis lakan poiston jälkeenkin kynnet olivat yhtä keltaiset kuin ennen poistoa... Nyt hänen ei auta muu kuin odotella, että kynnet kasvavat ja väri sitä myötä myöskin häipyy :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011