Heti kun syksy alkaa antaa merkkejä itsestään, minua alkaa miellyttää leijonankeltainen. Voisin tällä hetkellä kääriytyä murrettuun keltaiseen vaikka päästä varpaisiin! Kesällä käytän kirkkaita keltaisia, syksyllä leijonaa, näin se vain menee.

Eilisellä kirppiskierroksella yhdistelin keltaiset ballerinat ja vyön mintunvihreään. Ei ihan ilmeinen valinta, mutta kunhan huvitti kokeilla.
Paita, vyö ja laukku - kirppis

Ballerinat - Vagabond

Hame - Primark
 

Kesän aikana (normaalisti minimilyhyet) kynteni ovat tehneet jonkun ihmeen kasvupyrähdyksen, joten olen pitkästä aikaa leikkinyt kynsilakkojen kanssa. Kokeilkaa joskus lakata värilakalla pelkät kärjet, ihan kivaa vaihtelua.

Tosin roller derbyn alkaessa menetän kynteni aika nopeasti, joko leikkaan ne suosiolla tai sitten kärsin sen tuskan kun ne raksahtavat poikki pelin tuiskeissa. Eli leikkaan :D

Kommentit (11)

1/11 | 

M, käy tsekkaamassa ainakin H&M:n, Lindexin ja Seppälän sukkishyllyt! Jostain luulisi sopivat leijonajalat löytyvän. :)

Tiia
2/11 | 

Ihanaa, että sanot tuota sävyä leijonankeltaiseksi :D Mulle se on aina ollut sinapinkeltainen, ja se on tuonut pelkkiä negatiivisia mielikuvia, koska sinappi on saat.. siis hyvin pahaa. Taidan itekin alkaa kutsua sitä leijonaksi, niin voin ehkä alkaa käyttääkin :D Kun leijonat on niin söpöjä kissoja kurnau!

Eeva Kolu joskus oivallisesti kiteytti kyseisen värin kuvailemisen, "haluaisitko sinä että ylläsi on uljas kissaeläin vai löräys grillimakkaran päällä" :D

M

Mullekkin tuo väri on aina ollut sinapinkeltainen =D Alan kans sanomaan leijonaksi ja hommaan vaikka tuon väriset sukkikset! (jos joku tietää mistä saa niin kertokaa, pliis) =)

3/11 | 

Joo, ihan totta, leijonankeltainen kuuluu syksyyn :) Tekee mieli pukeutua kaikkeen pehmeään ja lämpimään, vaikka vielä voisi viettää kesää. Miksiköhän vuodenaikojen leikkiminen pitää aina aloittaa etukäteen? Keväällä liian vähän vaatetta, syksyllä liikaa :D

Helmi
6/11 | 

Miten saat lakattua kynnenkärjet noin siististi? Olen itsekin yrittänyt vastaavaa, mutta olen niin mämmikoura, etten saa lakkauksesta tasareunaista. :p Käytätkö pienempää sivellintä vai ihan sitä normaalia, joka on lakan korkissa? Mun pitää kai alkaa väsätä jotain kynsisapluunaa DIY-hengessä, kun olen niin peukalo keskellä kämmentä tällaisissa jutuissa. :D

A
7/11 | 

Seppälä myi ainakin viime syksynä jos vaikka minkä värisiä sukkiksia; myös noita leijonankeltaisia :)

satu
8/11 | 

Vilalla näyttäis ainakin olevan syksyvaatteissa paljon leijonankeltaista myynnissä :) itse en tolle värille lämpiä omassa kaapissa, ei sovi mun väreihin. sulle kyllä sopii :)

Ami
9/11 | 

Kui söpö toi sun laukku<3 Mut mää taas oon aina inhonnu tota leijonan tai sinapinkeltasta. En tiiä miks. Ja sit mua ärsyttää kun syksyllä aletaan heti käyttää kaikkia synkän ja tumman värisiä, kun on muutenki pimeetä ulkona. <--- Kaupasta ei oikeen saa mitään lämmintä ja ihanaa kirkkaissa väreissä :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012