Jos on pari minuuttia ylimääräistä aikaa ja telkussa pyörii helppoa viihdettä (lue: Kaunarit), lakkailen mielelläni kynnet kuosiin. Nuorena seurasin kauneustrendejä lähes uskonnollisella hartaudella ja imin vaikutteita ulkomaisista muotilehdistä, mutta nykyään hiihtelen rennosti jälkijunassa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, right? 

Hienojakoiset kimaltavat kynsille tarkoitetut kromipuuterit ovat helppo tie peilipintaisiin näyttäviin kynsiin. Rakastan kaikkea kimaltavaa, joten pakkohan tätä oli kokeilla. Suomessa myydään ainakin IsaDoran Chrome Nail Powderia

Kromipuuterin lisäksi tarvitset tavallisen kynsilakan ja kirkkaan päällyslakan. Kromipuuteri hierotaan kynsilakan päälle siinä vaiheessa, kun kynsilakka on kuivahtanut vasta hieman (vajaa 2 minuuttia, riippuen millaista tatinaa lakka on). Kynsilakan pitää olla hieman "nihkeä" vielä, että puuteri tarttuu. Varo ettei lakka ruttaannu, mutta hiero pinta kuitenkin kiiltäväksi sormenpäällä.  

Päällyslakka kiinnittää puuterin kynteen ja kun koko hoito on kuivunut, voi pestä kädet kunnolla ylimääräisen puuterin poistamiseksi. Projekti kannattaa totetuttaa yhden käden sormet kerrallaan, ettei pohjalakka kuivahda liikaa. Pohjalakan väriä vaihtelemalla saa eri sävyisiä lopputuloksia. 

Ps. Hauska juttu tässä on se, että minulla on ollut tuollainen kromipuuteri kaapissa jo useamman vuoden! Ostin sen Lontoosta aikoinani ja en ole vain kertakaikkiaan tajunnut miten sitä kuului käyttää :D Sirottelin sitä silloin kynsille ja sain hiekkalakkamaisen lopputuloksen, ja luulin, että se oli hienojakoisen hileen tarkoitus. No, aina oppii jotain uutta. 

Kommentit (4)

Sarrrrra
1/4 | 

Kiitos, en tiennyt että tällaista myydään kuluttajille! Kävin heti ostamassa itselleni tuota Sokokselta, tuli upeat ruusukultakynnet pinkin lakan päälle. Essencellä on muuten näköjään myös vastaavia kynsipuutereita eri sävyissä (ainakin netistä löytyi), olisi kiva kokeilla niitäkin.

NiinaH
2/4 | 

Moi! Oliko tämä siis ihan kohtuullisen helppo tehdä? Vaikuttaa tosi kivalta ja kiinnostaa kyllä testata, kun on pyrkimys pitää kynnet aina lakassa :)

Saarrarara

Ei-erityisen-sorminäppärä lukija vastaa, että minusta ainakin oli helppo tehdä. Riippuu toki vähän aluslakasta; liian pehmeään ei tietenkään voi hangata tuota puuteria kun se lakka menee ruttuun, ja liian kuivaan se ei enää tartu. Ohuella Lumenen pinkillä lakalla ei mennyt kuin se 2 min odotellessa, että pinta oli sopiva puuterin hieromiselle, Gina Tricotin paksun valkoisen lakan kuivamista piti odotella 6 minuuttia. Mutta puuterin levityksessä ei tarvinnut olla erityisen nopea, pinta pysyi tarpeeksi nahkeana pitkään. Ai niin ja glitteriä saattaa löytyä vähän joka paikasta, jos esim. unohtaa käsien olevan metallipölyssä ja vastaa puhelimeen....

Vierailija
3/4 | 

Näin nail powdereita Essencen hyllyssä, mutta jätin ostamatta kun en tajunnut millaiset kynnet niillä saa aikaan. Pakko käydä ostamassa ja kokeilla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011