Nyt löytyi sellainen aarre ettei tosikaan. Kun kävin huollattamassa kynteni Elinalla (Näytä Kyntesi) maanantaina, bongasin samalla myyntitiskistä Nfu Oh -merkkisen hilelakan tarjouksesta 8,90e. Merkki on minulle täysin tuntematon entuudestaan, mutta siitä tuli kyllä heittämällä kunsilakkojeni kuningatar. Lakka näyttää purkissa vaaleanpunaiselta, mutta todellisuudessa se on kynnelle levitettynä kirkasta, ja hileet ovat kullan, kuparin ja jopa vihertävän sävyisiä. Ja ne eivät ole sellaista paksua perinteistä kynsilakkahilettä, vaan ennemminkin kuin ohuita folionpalasia. Tätä on hitusen vaikea selittää, mutta se näyttää kynnellä ihan mielettömän upealta! Alle sopii mikä sävy tahansa, koska hileet mukautuvat mihin väriin vain.


Mustan pohjustuksen kera tämä kuningatarlakka muuttuu kuparinhohtoiseksi. Palvon kuparinsävyä niin vaatteissa, hiuksissa kuin kynsissäkin, joten tästä tuli kerrasta syksyn lempilakkaus.


Tässä samainen lakka on liukuvärin kera muuttaen sen kullanhohtoiseksi. Pohjalla punainen lakka, sitten tuo hilelakka ja liukuväri.


Hilelakan väri tosiaan elää aina sen mukaan, minkä värin pohjalle laittaa. Kertakaikkiaan mahtava keksintö. Kuvat eivät tee oikeutta upeasti hohtaville kynsille, kannattaa etsiä käsiinsä ko. merkki itse.

Kommentit (15)

Mari
3/15 | 

Ihana tuon mustan lakan kanssa! Piristää sellaista ihan perusmustaa upeasti. :) Katselin muuten tuosta jostain kuvasta, että onko sinulla pidennykset hiuksissa tällä hetkellä ja ripset ja kynnet laitettu? Jos vain haluat niin toivoisin sellaista postausta, jossa hieman valaiset paljonko sinulla tuollaisiin suurinpiirtein menee rahaa. Jostain luin, että tällaiset kauneusjutut on nykyään yllättävän usein naisten maksu- ja talousongelmien takana. Mietin, että jos siihen voisi samalla ottaa kantaa? Ja se pukeutumisen myytinmurtajat oli tosi loistava postausidea, kannatan! :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tulis aika nuiva postaus kun kampaajalle menee vuodessa rahaa pyöreät 0 euroa (oma väri tukassa ja fiskarsseilla lyhenee omatoimisesti otsis :D) ja teipit maksoi kertasummana sen 60e, joita voi käytellä pari vuotta ihan hienosti (kiinnittelen siis itse, eli sekin on ilmaista), ja ripsipidennyksiä ei ole. Ainoa kuluerä tällä hetkellä kynnet, joissa siirrytään kynsi kerrallaan akryyleistä pelkkään kestolakkaan aina sitä mukaa kun oma kynsi on kasvanut sopivan pituiseksi :) Tarkoittaa siis sitä, että kauneudenhoitoon kuluu noin 30e/kk tai harvemmin. Jos kävisin kampaajalla kerran kuussa (väri, leikkaus, jatkoja yms), laitattaisin ripsiä ja kunnon rakennekynsiä kuukausittain, niin jeez sentään se olisi kallista, ei tule kysymykseenkään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/15 | 

Mulla on Nfy Oh:n kirkas lakka ja se on kyllä tosi hyvä! Ostin sen aikoinaan mun kynsihuoltajalta, hänellä olis kyllä noita värillisiäkin... :)

Viliina

Voi ei! Pitääpä soittaa niille ja kysyä, josko vielä joku yksittäinen pullo löytyisi! Tuo sävy olisi niin täydellinen esim. tumman metsänvihreän päällä. :D

Viliina
8/15 | 

Nyt oli niin kertakaikkisen upea lakka, että pitää ihan tiedustella, mikä sen väri mahtaa olla. :D Katsotaan, josko sen saisi itsekin metsästettyä kokoelmiin.

Muistelen että Nfu Oh Flakie-lakkojen valmistus on lopetettu, myynnissä on enää "jämät". Eli voi olla helpompi etsiä vastaava lakka joltain toiselta merkilta :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012