No niin, olen löytänyt taas pitkästä aikaa kynsilakkahärväämisen kimalteisen maailman. Näitä akryyleja tekee mieli sutia jatkuvasti uusilla väreillä, vaikka niiden idea on juuri siinä että lakkaus kestää monta päivää täydellisenä. Tai kestäisi, jollen lakkaisi joka päivä kynsiäni uudelleen. Tänään oli vuorossa KoneHelsingin WetLook -lakka (saatu blogin kautta), ihan täydellinen mintunvihreän sävy.Huomaatteko, enää ei näy verijälkiä kynsien reunoilla! Viikon saaneet nyt kynsinauhat olla rauhassa nypräykseltäni, ja haavat alkavat umpeutua. Repaleiset ne ovat vieläkin ja mieleni suorastaan palaa leikkelemään (lue: repimään) niitä, mutta ei. Onneksi en pysty.

Varpaankynsiin laittelin kynsiteipit joita luulin tilanneeni ebaysta 5 arkkia, mutta niitä tulikin 50 :D yhdessä paketissa oli aina 10 erilaista! Onneksi olivat edes erilaisia.


Ja teippien päälle pupuja!


Näytä Kyntesi -salongissa oli tsiljoonia erilaisia kynsien koristeluun tarkoitettuja hileitä ja pupusia ja ties mitä piperryksiä parilla eurolla purkki, en voinut vastustaa. Tosin, kaikkien hileiden ja hilelakkojen putsaaminen kynsistä on suoraan h*lvetistä, ne eivät lähde irti sitten millään! Jos teiltä löytyy kikkoja hihoista, jakakaa ihmeessä tännekin?

Kommentit (10)

Hemsku
1/10 | 

Meitsi käyttää aluslakkana Erikeeperiä, siis vanhassa puhdistetussa lakkapullossa on liimaa ja sitä sitten sutii pari kerrosta aluslakaksi ja glitterit päälle. Lakat lähtee ihanana levynä. Tietenkin pysyvyys kärsii eikä liima hoida kynsiä kuten normaalisti käyttämäni hoitava aluslakka, enkä tiedä miten tää toimii akryyleilla!

2/10 | 

Maybellinen Express removerilla (siis sillä sellasella vaahtomuovilla vuoratulla purkilla, joka on täynnä kynsilakanpoistoainetta) lähtee glitterlakatkin aika helposti. Ei tartte ku pari kertaa pyöräyttää sormea purkissa ja vähän rapsutella loppuja lakkoja poies. Tavallisella miramella on niin tuskaa hinkata niitä, hileitä löytyy sen jälkee kaikkialta!

3/10 | 

Jos on oikein sitkeää hilettä, niin tämä konsti on miulla ainakin hyvin toiminut: Kostuta ensin pieni vanupallo tai vanulapunpalanen kynsilakanpoistoaineella ja laita se kynnellesi. Ota sitten itsestäsi järkvältä vaikutava suikale foliota ja kierrä se sormenpääsi ympärille. Varmista, että folio on tiiviisti ja vanu on kokonaan peitossa. Anna vaikutta 2-5 min tai kauemmin, jos tarve vaatii. Kun poistat vanu-folio-viritelmän, kierittele tuppoa hieman, niin kaikki rippetkin lähtee varmasti.

Tällä on lähtenyt myös OPIn Which is Witch? joka on niin karkeaa, ettei normipoisto auta ollenkaan.

Agatha

Ma olen kanssa todennut tan konstin toimivaksi hilelakkojen kanssa, jotka ei tosiaan normaalisti hinkkaamalla irtoa mihinkaan.

Chatte
4/10 | 

Mahdatko vielä muistaa kynsitarrojen myyjän nikkiä? :D Menin meinaan eBayhin selailemaan tarjontaa, ja tsssiiisus! Liikaaa kaikkea, ei osaa erottaa hyviä juttuja huonoista.. :D

6/10 | 

pelkkä tiskivesi riittää. kun tiskaa käsin, jos on lakannut kynsiä, ni tiskaa muutaman hassun kipon ja kupin, ni rapsuttamalla lähtee ja ilman sitä kauheeta kemikaalihajua!

Iina
7/10 | 

Mulla on lähtenyt glitterlakat niin että kastelen vanupallon hieman reippaammin kynsilakanpostoaineeseen (ei tarvitse edes olla mitään erikoisvahvaa) ja sitten pidän sitä hieman aikaa lakan päällä. Sen jälkeen poistan lakan pyörivällä liikkeellä. Toimii ainakin mun kynsissä :)

Vive
8/10 | 

Lakanpoistopurkki, se vaahtomuovisisuksinen, on tosi hyvä! L'Orealin on useamman euron halvempi kuin Maybelline, ja ovat täysin sama tuote (vertailin inci-listoja ja ne ovat identtiset). Hilelakkaan en ole uskaltanut omaa pönikkääni vielä kokeilla siltä varalta, että ne hileet jäävät sinne purkkiin ja seilaavat seuraavalla puhdistuskerralla sormiin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011