Heipat pirteille pinkeille, oransseille ja muille kesän väreille, tällä hetkellä kaipaan kynsiini tummia sävyjä. Olisin lakannut mustalla, mutta musta lakka on jossain "varmassa tallessa" kuten aika moni muukin asia kun minusta on kyse.


Kyllä huomaa että lämpötila on laskenut pakkasen puolelle, käteni ovat ihan rutikuivat enkä ole tottunut vielä käyttämään kosteutusta päivittäin. Raskaana ollessani atooppinen ihoni oli elämänsä voimissaan, ei puhettakaan kuivuudesta, näpyistä tai kiristävistä kynsinauhoista. Nyt on selvästi palattu taas normaalitilaan eli voin ottaa kuivaöljyn mukaan arkirutiineihin.


Tummanpunainen kynsissä on Chanelin Rouge Noir, hinta-laatusuhteeltaan surkein lakkani. Kuvittelin lentokentällä viimeisiä puntia tuhlatessani että parilla kympillä saisi oikeasti hyvän ja kestävän kynsilakan mutta hevonkukkua, mikä tahansa halpislakka kestää paremmin. Väri on tosin niin kaunis että sen vuoksi sietää jatkuvan korjauslakkailun, mutta olisin silti odottanut enemmän.

Kommentit (21)

1/21 | 

Huuui, mikä hinta kynsilakasta ja vielä sellaisesta joka ei kestä! :O Varmaan voi vähän ketuttaa, joo, mutta toi väri on kyllä niin ihana, että rupesi itsellekin tekemään mieli. :) Musta kynsilakka miultakin muuten löytyy, sen voiskin kaivaa kohta Halloween kunniaksi esiin. Hihi. ;)

Minä oon tykästynyt Kikon lakkoihin, koska ne on edullisia ja siten oon voinut leikitellä monilla eri on ilman, että on sitten matti kukkarossa ! :) Kestävyys on niissä ok, ottaen huomioon, että tiskailen ym. joten ei kai ihmekään, jos sitten vähän joutuu korjailemaan lakkoja kynsistä, heh. :D

rappiolapsi
2/21 | 

Joo chanelin lakat on niin rupu huonoja! never again niitä. kiukuttaa se hinta minkä sellaseenkin on joskus pistänyt :/

AnnaAusseista
3/21 | 

Chanelin parhaista väriestä tekee aina joku oikeasti hyvä lakkamerkki (niinku OPI) kopiot, nii ei tarvii haaskaa rahoi kökkölakkaan.

marikah
5/21 | 

Mulla on ihan eri kokemus Chanelin lakasta. Pari putelia niitä löytyy kaapista ja tosi hyvin ovat kestäneet.

sofia
6/21 | 

Tuli tässä mieleen tuosta väristä, että kannattaa kokeilla Mavalan kynsilakat. Ne on mukavan pieniä purkkeja jotka eivät sitten ehdi kuivua. Itsellä on pysynyt erittäin vaikka mitä olen tehnyt. Hinta meidän Prismassa on 4.80€ ja muualla about 5.00€ hujakoilla.

Samaamieltä
7/21 | 

Samaa mieltä siitä, että Chanelin lakat on ihan rahanhaaskausta. Eivät todellakaan ole niin hyviä, että niihin kannattaisi rahojaan pistää :(

Sannie
8/21 | 

Ei oo kestänyt mullakaan,vaikka pari putelia oonkin joskus ostanut,kun luulin että kuvittelin vain ettei kestä

Annuska
9/21 | 

Miten meillä onkin ihan eri käyttökokemukset tuosta lakasta=) Tuo väri on yks mun lemppareista ja hätäisenä ihmisenä mun mielestä chanelin lakat kuivuu nopeesti ja kestää pitkään..Tietty riippuen mikä on kenenkin pitkään kestämistä;D Mulla jos pysyy yli puolen viikkoa ni se on jo aika hyvin, sillä kädet joutuu koville

sofia
10/21 | 

Itsellä kerran kävi silleen että lakkausoli paksu eikä kuivunut millään. Muuten on ollut sellaista mukavaa koostumusta joka kuivuu suht nopsaa.

SaR
12/21 | 

Mulla jotkut värit on ihan hyviä, toiset lohkee heti. Mutta Diorin lakat on vielä Chaneliakin huonompia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011