Vaikka tällä viikolla ei olekaan meneillään söin liikaa hampurilaisia -jakso, koen silti suurta rakkautta vyötärönpiilottajamekkoihin. Jostain syystä laatikkomalli minimitalla viehättää. Varmaan ensi viikolla nousen taas barrikadeille 50-luvun vyötärön puolesta, mutta eipä tässä oikein muu auta kuin olla laatikko nyt, kun siltä kerran tuntuu. Tutkimattomat ovat mieleni tiet.

Tämän päivän vyötärönpiilottajamekko on joku ikivanha H&M:n rusettirinnuksinen versio, jonka hetkellisessä silitysmielenhäiriössä oikaisin käyttöön. Harteilla (myös ikivanha) Vero Modan röyhelöbolero, ettei vaan lopu rimpsuisuus asusta kesken.
Mitäs muuten tykkäätte Olivian sivuston uudesta lookista? Ainakin minä olen onnesta soikeana kommentoinnin helppouden vuoksi (kommentteihin vastaus toimii kuin unelma!) ja palstan leveyskin lisääntyi, mikä toisaalta luo paineita ottaa hienompia kuvia kuin näitä minulle ominaisia betonipunkkeriversioita :D mutta toisaalta, ehkä nämä rusettiröyhelöt vaativatkin vähän kolhompaa taustaa, ettei nyt ihan överiksi mene.

Ps. ostin eilen parvekkeelle sähkögrillin, ja Saku osoittaa jo nyt lieviä addiktoitumisen merkkejä. Mitä meninkään tekemään!

Kommentit (8)

myohmy
2/8 | 

Jaa kyllä meillä kotona vain grillattiin hiilillä parvekkeellä. Naapurin mummo grillasi kävyillä ja sai palokunnan paikalle... että näin. Mutta ehkä ajat on muuttunut ja nykyään se on kielletty muuta kuin sähköllä.

Kivalta muuten vaikuttaa tämä uusi sivupohja. Ja täytyy ihmetellä miten jaksat aina panostaa noin paljon pukeutumiseen. Jos nimittäin kuljet noin ihan töissä. Itse olen jo luovuttanut ja luopunut toivosta, että ikinä oppisin pukeutumaan naisellisesti. Käytäntö on usein se mikä sanelee.

3/8 | 

Tämä menee ihan ohi aiheen, mutta kiitos sinun blogin hommasin Olivia Rougen laukkumekon ja se tullaan näkemään lauantain Aamulehdessä, voit vinkata Monalle. Ja alusmekonkin hommasin. :D

Amanda
4/8 | 

Juu siis ostin jo pari kuukautta sitten ja olen myös kirsikkamekon ja sydänhameen hommannut ja Monan luona käynytkin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013