Minun oli tarkoitus kirjoittaa tänään itkemisestä, mutta nyt on pakko vaihtaa lennosta aihetta. En yleensä reagoi julkkisuutisiin täällä blogissa sen ihmeemmin, mutta David Bowien kuolema pysäytti.

Bowie on yksi lapsuuden suurimpia sankareitani näyttelemisen saralla, mutta myös pukeutujana. Musiikilliset ansiot ovat olleet minun mieleeni vähän joko tai, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Tuskin olen katsonut mitään muuta elokuvaa niin monta kertaa elämäni aikana kuin Labyrinttia. Se on ihan vieläkin ihan mieletön (paras!) ja katson sen monta kertaa vuodessa. Teininä olin ihan valmis kutsumaan peikkojen kuningasta jos se olisi ollut mahdollista :D

Tämä leffailta järjestetään peikkojen kuninkaan ja legendan muistoksi.

Kommentit (13)

adienya
9/13 | 

Kuulostaapa hyvältä, suomalaisuus on aina ekstraiso plussa! Harmaa sopisi minun vaatekaappiini:-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu