Olen joskus kertonut, että minulla on keittiön avohyllyssä kitschille eli kaikenlaisille "posliinikissoille" varattu tila. Olen vannonut, että en rönsyile tuon hyllyn ulkopuolelle talon sisällä, mutta nyt vähän lipsahti. Nämä ovat niitä asioita, joille ei vaan mahda mitään. Meille muutti Lady Clementine eli valtavan suuri vintage-kipsikissa. 

Kissa on nähnyt jo aika tavalla elämää, mutta se vain lisää ladyn charmia. 

Mitä mieltä talon oikea kissa oli Lady Clementinestä:

Sinisilmäinen kissa istui kirppiksellä kassan takana hyllyssä ja iskin siihen silmäni välittömästi. Kuvittelin ensin, että se oli vain koristeena ja kehuin sitä myyjälle. Kun ymmärsin kissan olevan myynnissä, totesin että jaahas, katti muuttaakin sitten meille. Ei epäilystäkään. Tunteella vaan.

Pikaisen googlauksen perusteella kissasta myydään onttoja keramiikkaversioita pääosin Jenkeissä, joista osassa on maininta 60-luvun tuotteesta. Meidän kipsikissamme ikää voi vain arvailla. 

Ps. Tämä lienee yksi niistä asioista, jolle tyttäreni tulee (toivottavasti vasta vuosikymmenien päästä) pyörittelemään silmiään, kun käy läpi tavaroitani :,D Äiti ja äidin kummallisuudet.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Olenko ainut jonka mielestä kissan katse liikkuu? Toisiksi alimmassa kuvassa se katsoo suoraan kameraan, alimmassa sivulle. Vaikka patsas on kuvattu aavistuksen eri kulmista, mielestäni katseen suunta muuttuu silti liikaa. 

Upea patsas joka tapauksessa! 

Vierailija
3/5 | 

Aivan ihana kisu! Löytäispä itsekin vastaavan, pääsis tuonne hyllyn päälle patsastelemaan:)

Vierailija
4/5 | 

Minulla on tuollainen myös kotona, olen saanut sen melkein 30-vuotta sitten ylioppilaslahjaksi ja se on kulkenut uskollisesti mukana. Tämä on ensimmäinen kerta ikinä, kun törmään samanlaiseen, joten ei noita kovin paljon taida olla liikenteessä.

Mimini
5/5 | 

Vaikka teitkin vasten tapojasi on myös ihanaa huomata miten juuri tietyt tavarat pääsevät vaikuttamaan koteihimme ja luomaan kerroksellisuutta jota voimme ihailla vuosia myöhemmin ja muistella ja jotka lapsesi mukana kulkevat myöhemmin tarinoina ja muistoina eteenpäin. Ja se tunne kun hän tulee tuon kissan vuosia myöhemmin näkemään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010