- Kaupallinen yhteistyö: Lagom -

Minun oli tarkoitus kirjoittaa Lagomin Manteli&Karpalo- ja Pähkinä&Taatelisekoituksista omasta näkökulmastani, kuinka paljon itse rakastan kuivattuja karpaloita, ja erilaisia pähkinöitä ja siemeniä. Käytännössä niitä on aina käsilaukussa mukana. Mutta kun olin ottamassa kuvituskuvia, 3-vuotias tyttäreni käveli paikalle ihmettelemään mitä äiti tekee. 

Sitten kävikin niin, että kuvaamani karpalot ja mantelit katosivat parempiin suihin ennen kuin ehdin lagom sanoa!

Ruotsalainen termi lagom tarkoittaa vapaasti suomennettuna kohtuutta. Sitä, että kaikkea on juuri sopivasti. Ei liikaa tai liian vähän. Lagom on ajattelumalli, jota voi soveltaa oikeastaan ihan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Ylisuorittaminen on turhaa ja stressaavaa, riittävän hyvä on ok. Toteutan tätä asiaa päivittäin esimerkiksi puutarhassa, kun aika ei riitä jokaisen rikkaruohon nyppimiseen. Hieman rönsyilevä on juuri sopivasti. 

Lagomin uutuudet, 30 g annospakkauksiin pakatut välipalat, on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun. Varsin kätevää, jos tietää jo etukäteen, että lounaalle lähteminen tulee viivästymään. Rasia on juuri oikean kokoinen kerta-annokseksi. Alunperin olisin kirjoittanut, että sopivat erityisesti aikuiseen makuun, mutta tyttäreni todisti luuloni vääräksi. Maistuu myös lapsille. 

Nämä postauksen kuvat ovat syntymäpäiväjuhlista. Asettelin Karpalot&Mantelit ja Taatelit&Saksanpähkinät osaksi synttäritarjoiluja, sillä rasioita oli helppo ottaa mukaan evääksi vaikkapa ulos puutarhaan. Juhlissa kuljettiin sisällä ja ulkona, kun päivälle osui upea auringonpaiste ja helle. 

Synttäreiden jälkeen olen hyödyntänyt rasioiden sisältöä myös osana lounassalaatteja, ja Taatelit&Saksanpähkinät sopii ihan erityisen hyvin myös mausteiseen nuudeliwokkiin! Suolaisen ja makean yhdistelmä ei voi mennä pieleen. Pähkinät ja wokki ovat klassikkoyhdistelmä, mutta kuivatut taatelit tuovat siihen vielä ihan oman säväyksen. 

Varsin monikäyttöinen tuotekaksikko, joka löytyy S- ja K-ryhmän kaupoista, kuivat hedelmät ja pähkinät -hyllystä.

Ps. Jos olet loman tarpeessa, Lagomin Instagram-tilillä (@lagomsuomi) on menossa kiva arvonta. Seuraa Lagomia instassa ja tägää kaverisi, kenen kanssa haluaisit viettää viikonlopun Lagomisti Helsingissä. Pääpalkintona kahden hengen viikonloppu hotelli Radisson Blue Seasidessa + illallinen (viikonloppu 2 hh/2 vrk arvo noin 230€ menun arvo noin 90€), lisäksi arvotaan viikoittain tuotepalkintoja. Olen itse yöpynyt useasti Helsingin reissuilla juuri Seasidessa, ja se aamiainen on täydellinen, suosittelen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010