KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Marks & Spencer ja Kodin Kuvalehti

Ensi perjantaina 11.3. starttaa Marks & Spencerin ja Kodin Kuvalehden tyylikiertue, joka lähtee liikkeelle Tampereelta ja kulkee ympäri Suomen. Eri kaupunkien Marks & Spencer myymälöissä etsitään kevään kauneimpia tyylejä yhdessä asiakkaiden ja stylistien kanssa. Minä olen mukana Tampereen ja Jyväskylän tapahtumissa, en toki stylistinä koska tunnen parhaiten vain oman tyylini, mutta ammattilaisten assistenttina. Jännää!

Ihan ensimmäinen tehtäväni ennen varsinaisia tapahtumia oli käydä tutustumassa M&S valikoimiin ja etsiä kevään uutuuksista pari mielestäni asua inspiraatioksi teille. Se oli todella helppo homma, sillä minua tehokkaampaa shoppaajaa saa etsiä. Löydän aina itseni näköiset jutut parissa minuutissa muutamalla vilkaisulla. Valitsin kuvauslainaan kaksi asukokonaisuutta, joiden koen olevan ajankohtaisia tänä keväänä.

Ensimmäinen asu on tyyliltään sekä 70-lukua että nykyaikaa. Valkokauluksinen tummasävyinen kukkamekko (59,90€) voisi olla suoraan 70-luvulta, jos siihen yhdistäisi tolppakorot. Mutta kun pariksi laittaa vaaleat avokkaat, sen fiilis muuttuu heti hieman modernimmaksi. Yksityiskohdilla on pukeutumisessa yllättävän paljon merkitystä.

Graafinen nahkalaukku (139€) ryhdistää kukkamekkoa, että se ei näytä liian romanttiselta. Laukkua voi käyttää joko clutchina tai kiinnittää siihen olkahihnan, joka tulee paketissa mukana.

Tässä alla on avaintekijä kilometrin pituisiin sääriin: nudet mokkakorkokengät. Näissä Marks&Spencerin korkkareissa (69,95€) on maltillinen 6 sentin korko, joten niillä on todella helppo kävellä. Neutraali väri sopii lähes kaikkiin vaatteisiin, joten ne ovat mahdollisimman monikäyttöiset. Jos haluaa korostaa tai pidentää sääriään, suosittelen hankkimaan kenkäkaappiin vaaleat avokkaat.

Toinen asuni taas on varsinainen klassikko. Ei tule kevättä ilman trenssejä, ja tämä tumma lohenpunainen ryhdikäs trenssi (69,95€) on varsinainen herkkupala. Mustavalkoisessa asussa se on kuin kirsikka kakussa. Valitsin asuun kiiltävät vajaamittaiset housut (59,95€) ja rennon pilkullisen paitapuseron (59,95€), sillä ne jättävät tilaa asustamiselle.

Vihreä laukku on omani, ja vaikka ei äkkiä ajattelisi, niin se sopii kivasti yhteen värikkään trenssin kanssa tehden asusta hieman tavallista mielenkiintoisemman. Punaisen, mustan ja valkoisen yhdistelmä on varma valinta, mutta sitä voi halutessaan rikkoa jollain tehostevärillä.

Vajaamittaiset housut ovat yksi lempiasioitani pukeutumisessa, sillä ne jättävät tilaa näyttäville kengille (kuvien punaiset nilkkurit ovat kuvausrekvisiittaa, Minna Parikka). Paljaat nilkat keventävät asua jo itsessään, mutta kengillä voi helposti jatkaa stailausta.Housujen kanssa sopivat niin loaferit, sandaalit kuin korkkaritkin.

Nämä kaikki vaatteet löytyvät Marks & Spencerin myymälöistä juuri nyt.

Jos tuntuu siltä että kaipaat rentoa iltapäivää kevätmuodin keskellä, lähde rohkeasti mukaan tyylipäivään. Tapahtuma on avoin kaikille, tervetuloa! Paikat ja ajat ovat:

  • Tampere pe 11.3. klo 15-19
  • Lappeenranta pe 8.4. klo 15-19
  • Hämeenlinna pe 22.4. klo 15-19
  • Jyväskylä pe 29.4. klo 15-19
  • Helsinki pe 20.5. klo 15-19

Sokerina pohjalla vielä mahdollisuus voittaa henkilökohtainen stailaus ennen kaikille avoimen tapahtuman alkua. Jos olet Tampereella ensi perjantaina 11.3. ja vapaana klo 13-15 tai Jyväskylässä 29.4., ja haluat kokeilla ammattilaisten tyylineuvontaa, jätä kommenttia kommenttiboxiin. Kolme lukijaa per kaupunki pääsee M&S:n ammattilaisten stailaamaksi, ja minä pyörin siinä mukana auttamassa ja tekemässä juttua. Jos tuntuu siltä että ei halua valokuviin, ei stressiä, ei ole pakko, voi myös vain nauttia tyyliretkestä :)

Haluatko päästä henkilökohtaiseen tyylineuvontaan? Kuittaa kumpaan ehdit mukaan, Tampereelle 11.3. vai Jyväskylään 29.4. ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään, että saan voittajiin yhteyden alkuviikosta. Marks & Spencerin vaatevalikoima on valtava, joten uskoisin sieltä löytyvän kivoja juttuja kaikenlaisille naisille. Voittajat saavat mukaansa myös goodie bagit.

Ps. Marks & Spencerin tyylineuvojat stailaavat myös minut sekä Tampereen että Jyväskylän tapahtumassa ja se vasta jännää onkin! En muista että tyyliäni olisi koskaan aikaisemmin suunnitellut joku muu! Hauskaa nähdä miten ammattilainen pukisi minut. Ja teidät.

Kommentit (77)

mmagic
6/77 | 

Tampereelle :) Olen halunnut aina päästä jonkun muun stailattavaksi, mutta ei ole tullut mahdollisuutta. Ehkä siis nyt!

AlisaA
8/77 | 

Oijoi! Kerrankin olen vapaalla oikeeseen aikaan, että pääsisin osallistumaan Tampereen tapahtumaan! Molemmat sunkin stailaamista asuista näyttää kivalta! Tosin noihin vajaamittaisiin housuihin en vielä ole täysin syttynyt.

Tuikke
9/77 | 

Tampere. Töihin paluu häämöttää ja uskon löytäväni uuteen rooliin sopivia vaatteita M&S:ltä. Olen jo löytänytkin ?.

Vierailija
10/77 | 

Joo kiitti vinkistä, tein pikavisiitin mark & Spencerille ja sinne meni 80 e. Mutta löysin ihanat kengät! ☺

Mininja
13/77 | 

Jyväskylä! Olispa jotenkin ihan mahtavaa kun päällä olisi arkipäivänä jotain muutakin kuin betoniroiskeiset huomiovärivaatteeet ja turvakengät.

Päivi K.
14/77 | 

Ai että, tämä juuri imetys- ja äitiyspaidat hävittänyt äiti NIIN tarttis päivitystä itseensä! Jyväskylään pääsisin :)

Viliina
16/77 | 

Olen ihan innoissani. Tampereelle minäkin olisin pääsemässä! Toivottavasti nämä arvotaan, että olisi edes jonkinlaiset mahdollisuudet päästä stailaukseen. :D Olisi upea saada vähän ulkopuolista mielipidettä omaan pukeutumiseen ja lisäideoita, mitä kaikkea sitä voikaan päällensä laittaa. :)

ElisaMaarit
17/77 | 

Tampere! Olen jumahtanut tuttuihin ja turvallisiin vaatteisiin. Olisi hyvä kuulla ulkopuoliselta mikä itselle sopisi :)

Ellie
18/77 | 

Voi kun pääsisin mukaan Tampereelle! Minulle on kehittynyt hamekammo ja olisi hienoa päästä siitä yli:) Vaatekaapin sisältökin on jämähtänyt viime vuosikymmenelle, joten päivitysvinkkejä kaivattaisiin.

Henne
20/77 | 

Hiphei, ja Jyväskylä! Olen ollut tosi jumissa nyt oman tyylin ja kroppakriisien kanssa. Tervetuloa Siemenskaupunkiin!

miumau
23/77 | 

Ooh, sattuipa hyvin, että perjantai on kokonaan vapaa luennoista. Marks & Spencerin valikoima on kiehtova - kuten osoitit asustettavuudessaan aivan mainiosti vaatekaapin kulmakiviksi sopivia. Opiskelijan arkea piristäisi siis tyylineuvonta Tampereella ensi perjantaina 11.3. :)

mariajemiina
24/77 | 

Jyväskylä! Ois huippua. Täytyykin käydä tsekkaamassa muutenkin valikoimaa.

Jenni
35/77 | 

Jyväskylä! :) Olisi hauska voittaa, mutta samalla myös vähän pelottavaa, koska olisipa jännittävää :D

LauraLumina
36/77 | 

Oi voi mikä tilaisuus! Olisi kyllä täydellistä olla stailattavana, mieli ja vaatekaappi kaipaa uusia tuulia- kevät tuulia! Tampere 11.3 sopisi vallan mainiosti :)

pinjaatta
38/77 | 

Hei, M&S:n vaatteita olen monesti ihastellut ja monia vaatteita itselleni haaveillut, olisi mielenkiintoista nähdä, miten ammattilainen mut stailais! Säkin oot löytäny kivoja yhdistelmiä :) Jyväskylään pääsisin mukaan.

jennie_
43/77 | 

Voi kun pääsisikin ammattilaisen stailattavaksi. Tuntuu, että tällä hetkellä oma tyyli on täysin hukassa. Olen valmistunut vajaa kolme vuotta sitten. Valmistumisen jälkeen vierähti yli vuosi työttömänä. Nyt vihdoin ensimmäisessä vakituisessa työssä, mutta omaa tyyliä ei ole löytynyt. Haluaisin pukeutua siististi toimistoon sopiviin vaatteisiin olematta kuitenkaan liian jäykkä ja tylsä vaatevalinnoissani. Ammattilaisen näkökulmaa kaipaisin kovasti. Tampereelle pääsisin osallistumaan. Toivotaan, että olen onnekas :)

Sini
46/77 | 

Olisipa kiinnostavaa nähdä, millaisia vaatteita ammattilainen valitsee. Tampere sopisi hyvin!

Valkosuklaa
47/77 | 

Tampereelle pääsisin! Kuinka hieno tilaisuus, en ole aikaisemmin stailaajalla käynytkään :D

Sanska
48/77 | 

Voi jeppe! Haluaisin niin heittää reikä is et vanhat kuteet roskiin muttei haisuakaan mitä tilalle.

Siispä Jyväskylä!

Ave
51/77 | 

Oi onpa kivaa! :) Noista kahdesta asukokonaisuudesta voisin kyllä napata vaikka molemmat itsellenikin, mut eritoten pilkkupaita yhdistettynä punaiseen on ehdoton lemppari! <3

Osallistun samalla arvontaan, ja Jyväskylään oisin halukas tulemaan! :)

Marieme
52/77 | 

Jyväskylään stailattavaksi, kun ei markku ja spenkka halunnut meitä kodinkuvalehden muuttumisleikkiinkään, vaikka sitä tarvittais :)

Punaiset korot
59/77 | 

Jyväskylä! Ihania asukokonaisuuksia ja tämä kulahtanut ikäkriisissä (35 iiiik) painiskeleva äiti todella kaipaisi päivitystä pukeutumiseen!

Mrs. M.
65/77 | 

Kiva idea, ja lähden ehdottomasti mukaan arvontaan! Tämä jyväskyläisrouva ottaisi mielellään vastaan vinkkejä siitä, mitkä värit ja mallit sopivat minulle :)

minierkki
67/77 | 

Helsinki!  Kaipaisin ammattilaisen vinkkejä leveiden hartioiden tasapainoittamisessa vaatteiden avulla :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013