Silmiini osui uutinen, jossa Anssi Kelan kerrottiin vastailleen blogissaan häntä koskeviin keskustelupalstojen dissauksiin. Kela kirjoitti pilke silmäkulmassa,  että levylaulajien luonteeseen kuuluu olennaisena osana narsismi, joka hänen tapauksenaan ilmenee oman nimensä googlaamisena.

Olen aina miettinyt, kuinka jäätävä virhe julkkikselle on käyttää googlea. On ihan eri asia olla tiinatavallinen ja tiedostaa, että meistä kaikista jauhetaan pskaa selän takana, mutta asia ei varsinaisesti koskaan konkretisoidu omien silmien eteen. Tai bloggarien tapauksessa dissaus kolahtaa  ihan omaan kommenttiboxiinkin, sitä ei edes tarvitse erikseen googlata ;)

Anssi Kelahan teki sitten perinteiset muotibloggarit ja vastasi törkykirjoituksiin kahdella postauksella.

Nauroin ihan vääränä seuraaville kohdille (boldattu on keskustelupalstan siteeraus, perässä Kelan vastaus siihen):  (Go Anssi!)

Tulee mieleen IRC:issä ollut ryhmä “tapetaan Anssi Kela ruosteisilla lusikoilla”. Kela kuulemma oli “tyrmistynyt” tuosta ryhmästä, mutta rikosilmoitusta siitä ei olla tehty.

Kuulen tällaisesta ryhmästä nyt ensimmäistä kertaa. Olen tyrmistynyt.

***

oon ollu yhellä Anssi Kelan keikalla ja nimmaria hakiessa puhuin Anssin kans eikä se puhunu kuin 3 sanaa ja ite puhuin sille ainaki 23 sanaa.

Vaikuttaa tosiaan siltä, että käyty dialogi on ollut pahasti yksipuolinen, tätä on luonnollisesti näin jälkikäteen pahoiteltava. Lohduttaudun kuitenkin sillä, että todennäköisesti nuo lausumani kolme sanaa ovat olleet sitäkin painavampia, vuosikymmenten paineessa kiteytyneitä sanojen rubiineja.

***

Ja pitäähän sitä seurata esimerkkiä ja kaivaa omaa kuoppaansa eli googlata vähän negatiivisia nelliinoita. Jännän vähän löytyi mitään supernegatiivista, mutta tässä kuitenkin kootusti satunnaisia kommentteja:

- Seurasin ennen kuin "Nelliinasta" tuli tällainen minijulkkis.

Olenko minijulkkis? Mikä on minijulkkis? Voiko 179 senttinen olla mini?

- Tykkäsin enemmän ennen indiedays:iin liittymistä. Nyt postaukset on lyhyempiä ja aina mainostetaan jotain. Seuraan silti päivittäin.

Ai että ihanko aina mainostetaan jotain... hhmm-mm.

- Nelliinan vaatehuone. Hei kamoon, mä en tajua tätä 'en kuuntele rockabillyä mutta haluan näyttää rockabillytytöltä' -juttua. Okei, voi se olla cool, mutta mä voin sanoo, että musiikki ensin, sitten tyyli. En voi sietää ihmisiä, jotka esittää jonkin tietyn musiikkityylin faneja, muttei tiedä paskaakaan siitä musiikkityylistä.

HAHHHA koko kierroksen paras :D kyllä juu sukkahousut ja hame -combo on automaattisesti rockabilly wannabe. Esittää rockabillymusiikin fania wuut? Koska? Missä? Taitaa olla kommentoijalla vähän hakusessa miltä rockabillytytöt näyttää, jos kuvittelee minun näyttävän siltä. Ja ai sä voit sanoo? Mäkin voin sanoo. En voi sietää ihmisiä, joiden mielestä Ainoa Oikea Tapa pukeutua on musiikkimakunsa mukaan. Sen perusteella minun pitäisi vissiin näyttää herra Mansonilta tänään ja huomenna vetää glittermikrot jalkaan Kyllitädin mukaan. Ja Ramonespäivänä vuorossa revittyä farkkua ja tukka mustaksi? Ja muistakaa sitten kaikki te, jotka käytätte niittejä, että ne kuuluvat vain punkkia kuunteleville, tuun polttaan teidän niitit jollei levyhyllystä löydy The Clashia. Montako Mozartia löytyy lukijoiden joukosta? Onko yllä polvihousut ja puuteriperuukki häh? Ootte vähän feikkejä jos ei ole.  Tai auta armias jos teillä on polvihousut ettekä kuuntele Mozartia, voitte vähintään syödä päänne.

- Nämä rättiblogit muistuttavat aika paljon toisiaan, eikä Nelliinan suosio oikein avaudu minulle, mutta kuitenkin, se on sujuvasti kirjoitettu.

Ei avaudu minullekaan, älä huoli.

- Eli miks ihmeessa joka helvatan kuvassa pitää olla varpaat sisäänpäin käännettynä? Ja miks ihmeessa ryhti on niin veltto ja huono kun leuan täytyy olla rintojen välissä?? Esimerkkinä Nelliinan vaatehuoneen Niina...

Hei kuules nyt, etkö muka ole huomannut ilmiselvää parannusta tässä asiassa, nykyään kuitenkin tuijottelen enimmäkseen haaveilevana kaukaisuuteen, enkä edes käytä tissejä leuka-alustana :D Ja varpaat kääntyy toisen jalan osalta sisäänpäin kun on kiero lantio, vaikka fysioterapeutti kuinka yrittää opettaa oikeanlaista asentoa. Onko reilua haukkua epämuodostuneita häh.

- Klippoteketin kuivashampoo on jo kohta vuoden ollut Suomessa ja Stockalla. Silloin sen itsekin hankin. Miten se nyt vasta pompahti esiin??? Yhtä hyvä se on ollut koko ajan. Joku Nelliina on ihan ajastaan jäljessä, mitä näihin tulee :)

Tuotteet pitää siis löytää ihanjustnytheti kun ne saapuvat Suomen markkinoille, jälkikäteen löytäminen on kiellettyä! Muistakaa se!

- Nelliina on muuten 29, ei niin teini kuin asukokonaisuuksista voisi päätellä, en pidä enkä seuraa. Liian riepukokoelmamaista.

Herranen aika, kerrankin fiksu&kypsä disauttajalla välähti! Ei pidä eikä seuraa. Tätä ohjeistusta kun kaikki tajuaisivat noudattaa blogeja lukiessaan. Riepukokoelmabloggari ei yksinkertaisesti ymmärrä ihmisiä joille ikä tarkoittaa jotain tiettyä, "hyväksyttävää" pukeutumisunivormua. Meidän kemiamme eivät selvästikään kohtaisi millään tasolla.

- Otetaanpa esimerkiksi Nelliinan vaatehuone, joka oli tänään puolenpäivän aikaan kolmanneksi luetuin blogi. Onhan noita hepeniä ihan kiva katsoa nätin tyttösen päällä, mutta muuten blogilla ei ole minulle mitään annettavaa. Tällaiset blogit eivät ole kovin tasa-arvoisia, sillä vaatevinkit ovat yleensä vain ja ainoastaan naisille tai miehille ketkä tykkäävät pukeutua hamosiin.

Hyvin oivallettu totta tosiaan :D Miehet eivät ole tämän blogin varsinaista kohderyhmää, mutta toivotan silti erittäin tervetulleeksi kaikki lukijat sukupuoleen katsomatta, jotka haluavat pukeutua hameisiin. Hameet ovat parhaita ja osa miehistäkin sen tajuaa!

***

Yhteenveto: olen tylsä minijulkkis wnb rockabilly joka tuijottaa tissejä eikä osaa edes seisoa oikein ja on ihan jäljessä. Pitäisiköhän vaihtaa tuo pätkä blogin kuvaukseksi :D  Mutta se, mikä on todella todella hämmentävää, oli että suurin osa nillityskommenteista minua koskien  löytyivät jonkun sortin vauvafoorumeilta. Vauvafoorumeilta!? Demin status nyymilandiana alkaa olla uhattuna, äipät ovat lähteneet vastaiskuun!

Kertokaas, moniko on googlannut oman nimensä ja löytänyt jotain jännittävää?

Kommentit (166)

Pippuri
1/166 | 

Oon googlannu itteni, mutta eihän musta mitään kivaa löytynyt. Sen sijaan poikaystäväni kun googlasin niin löytyi sivusto johon kootaan vessakirjoituksia.. siis vessakoppien seiniltä keräillään ja rustataan nettiin, ja poikaystäväni nimillä löytyi lause "Etunimi Sukunimi on niiiiiin ihana ja komee" :D

Heli
2/166 | 

Hauskaa, omakin kommenttini oli löydetty vauvafoorumilta :D Onneksi se nyt ei ole "pahimmasta päästä".
Seuraan silti päivittäin ;)

3/166 | 

Vihaan Googlea, se muistaa kaikki noloudet IKUISESTI. :D Kun googlaan oman nimeni, ensimmäiseksi tulee Staran artikkeli vuodelta 2005 jossa oli juttua Suomen komein poppari äänestyksestä ja siihen halusin osallistua, ja en 13-vuotiaana tiennyt, ettei siihen osallistuta kommentoimalla sitä. :/ No, siellä se Lauri Ylösen nimi kuitenkin komeilee ja mun koko nimi. :D Mites Googlelle voisi antaa tainnutusiskun ja vähän karsia joitain tietämättömyydestä johtuneita virheitä?

Lilian
4/166 | 

Näyttää pahasti siltä, että kotona lastaan hoitavilla äideillä ei ole muuta tekemistä, kuin lukea muotiblogeja ja haukkua niiden kirjoittajia...Sori vaan, äidit!Ja en sitten todellakaan VOI SIETÄÄ tollaista väheksyvää asennetta tyyliin " Ihan kiva katsoa nätin tyttösen päällä!" Selvää kateutta, nopea psykologinen analyysi, ja sitten yritetään pistää toista matalaksi...

Tiina
5/166 | 

Pelastit mun päivän! Nauroin kippurassa noille kommenteille ja sun vastauksille. :D Kiitos!

Mun nimen googlettamalla löytyy vaan jotain vanhoja yleisurheilu- ja hiihtokisatuloksia, mutta ehkä parempi näin. :)

Mama loves heels
8/166 | 

Jes, ihan paras postaus ikinäikinä!! Kiitos tästä, pelastit tällä päiväni. :)

Ei voi sanoa muuta kuin, et sulla nainen on asenne kohdallaan!!

Tanja
11/166 | 

Hahha, veikkaan että ne Demissä kirjotelleet teinit on nyt kasvanut pikku-äideiksi ja jatkavat analysointejaan nyt vauvafoorumeilla :)

SuzieQ_HKI
16/166 | 

Mun gradua oli siteerattu sivun verran Sexpon sivuilta löytyneessä artikkelissa "Suomalaista sooloseksiä". Ja väärin. Ja nyt se varmaan löytyy vielä paremmin tän kommentin kautta. :D

K.
17/166 | 

Omalla nimelläni ei googlesta löydy kuin tylsiä kisatuloksia ja ehkä hyvä niin. Välillä sitä pitää kuitenkin tarkistaa löytyykö mitään uutta :D

Pakko vielä kompata kommenttiasi "En voi sietää ihmisiä, joiden mielestä Ainoa Oikea Tapa pukeutua on musiikkimakunsa mukaan". Ja lisään tähän vielä että minä en voi sietää ihmisiä joiden suosima musiikkilaji ohjaa koko elämää. Nämä henkilöt tietysti muistavat säännöllisesti tuoda esiin sen kuinka kaikki muu musiikki on pskaa ja sitä kuuntelevat idiootteja. Miten niinkin hienosta asiasta kuin musiikki voi tehdä niin vakavaa?

19/166 | 

Haa, mun koko nimen googlettamalla pääsee 90 -luvulla kilpailleen fitnessurheilijan sivuille :D

Ei mitään jakoo päästä koskaan sokkotreffeille :D

A
20/166 | 

hyvä läppä tuo 23 sanaa vs. 3 sanaa - laskeeko joku oikeasti noin tarkkaan jokaisen sanomansa sanan :DD

Kristiina K.
21/166 | 

Tiedättekö, minulle tuli kylmä rinki takapuolen alle ja sydämen ympärille, kun luin tämän jutun ja tajusin jotain: miten sellaiset ihmiset pukeutuvat, jotka eivät kuuntele musiikkia?!

Pitääkö mun nyt kulkea alasti? :( *kyynel*

heli
24/166 | 

hehe. repesin. ihmisillä [etenkin vauvapalstojen keskustelijoilla] saattaa joskus olla hieman haastavaa tuo elo. noooh, ei se aina mene. ja jos mua googlettaa, niin päätyy a. johonkin junioritason urheilutuloksiin tai b. erään kunnan tiesminnkäsihteerin yhteystietoihin. enkä edes ole kumpikaan näistä. ehkä ihan hyvä olla anonyymi. löysin blogisi kunnolla tässä jonkin aika sitten ja tykkään kovasti. kiitos siis:)

28/166 | 

Okei, nauroin 163-senttisenä pätkänä ainakin 5 minuuttia putkeen tätä: "Voiko 179 senttinen olla mini" :DDD

Nauran tätä varmaan vielä huomennakin :)

29/166 | 

Jos kerran pitäs pukeutua musiikkimakunsa mukaan, niin voi ei, en varmaan voi nyt käyttää eilen ostamaani puuteribeigeä pitsipaitaa, kun munhan pitäs näyttää hevarilta! Kauheeta, mikä rikos... (ei nyt oteta huomioon sitä, että mulla on nyt päällä maastokuvioiset tuulihousut ja miesten bändipaita..., ja kaapista löytyy parit maiharit). Mutta ois kamalan tylsää, jos sais pukeutua vaan yhteen tyyliin. Onneksi näin ei ole, vaikka monen mielestä vissiin pitäs olla.
Joo, ja oon googlannu itteni, mutta ei löytyny mitään jännää. Vain mun opparin numero.

31/166 | 

Hahaaaaa kiitos päivän nauruista :-DDD Oman nimeni googlettamalla en löydä koskaan mitään muutakun jotain ratsastuskisojen tuloksia, joku mun kaima on siis menestyvä heppatyttö.. Blogin nimellä ei mitään löydy myöskään, koska mäkin olen varmaan joku nolo wnb bloggari :-DDDDDD

Tiina
32/166 | 

Hui kauheaa, pitkästä aikaa, tästä jutusta innostuneena googletin itseni ja sieltä löytyi vanhojen tuttujen yliopisto/tutkija-juttujen lisäksi tosi monta tiedotetta väitöksestäni, joka oli tässä jokin aika sitten. Ja minä kun halusin jo "unohtaa" koko jutun (lähinnä sen stressin). Aika moinen järkytys, kun sieltä löytyi myös radiohaastattelu, jonka annoin paikallisradiolle pari päivää ennen väitöstä aamuseitsemän aikoihin puhelimessa pukeutuneena vain päässäni olevaan pyyhkeeseen (eihän sitä kuuntelijat näe, mutta minusta ajatus alastonhaastattelusta oli melko hmmm). Auts. En ollut yhtään valmistautunut, olin vasta herännyt ja koko tapahtuma oli vaan totaalisen absurdi. Mutta siellä se on netissä!!! Ahistus. Enkä varmana kerro siis koko nimeäni tässä että joku voisi googlata... :P

Milcha
33/166 | 

Ois hirmu kiva kun nämä arvostelijat alkaisivat itse blogata, koska kyseessä olisi sitten varmaan täydellinen blogi kaikin puolin? Rakentava kritiikki on jees, turha mussutus kertoo vaan lapsen tasolle jääneestä ilmaisukyvystä.
Onneks osaat ottaa dissaukset sunmuut ihan huumorilla niinkun pitääkin :)

Rokkari tai ei
34/166 | 

Naurattaa toi rockabilly-kommentti. Ensinnäkin kaikella kunnioituksella Nelliinaa kohtaan, niin et sinä nyt minusta erityisen rockabillyltä näytä liehuvine hiuksinesi ja tukkijätkä paitamekkoinesi.. :D

Ja olikohan tämä kommentoija ajatellut sitä, että rockabillyn ei tarvitse olla mikään tyyli ja elämäntapa, vaan esimerkiksi ihastus 50-luvun vaatteisiin?? Ei 50-luvullakaan jokainen kellomekkoa ja pallokuosia käyttänyt perheenäiti kuunnellut rokkia, vaan se oli sen ajan MUOTIA. Ei se kellomekon malli silloin kummunnut musiikista.

Melli
35/166 | 

Voi luoja. Joskus olen erehtynyt jtn Kaksplussia yms lukemaan ongelmagooglauksen seurauksena, ja vähän kun katsoo sisältöä enemmän, niin tun tuu, että 90% keskustelunavauksista on jollain tapaa negatiivisia, ja kaikissa keskusteluissa v*ttuillaan ja haistatellaan aloittajalle/muille keskustelijoille/kolmansille osapuolille... Ilmeisesti aika stressaavaa joillekin tuo äitiys/mikälie, kun kauheasti pitää purkaa aggressioita netissä. Tai sitten kaikki luonnehäiriöiset eksyy noille palstoille..

36/166 | 

Hei kamoon, en tajua tuota "en kuuntele rockabillyä joten en saa käyttää rockabilly-vaatteita" -juttua! Tai siis näin niin kuin omin sanoin, jos jotakin asennetta en ymmärrä, niin sitä, että pukeutua pitäisi jonkin muun kuin oman vaatemaun, varallisuuden ja vaateiden alkuperään liittyvien eettisten näkemysten mukaan.

Olen valittanut aiheesta jo aiemminkin: http://meflen.vuodatus.net/blog/2366524/takkiunelmia/ (postauksen lopussa). Enkä ole vieläkään kyennyt tajuamaan näitä identiteettiongelmaisia, joiden rockabilliys riippuu siitä miten muut pukeutuu.

Ja itsehän olen totaalinen feikki. Pukeudun huonosti, vaikka kuuntelen hyvää musiikkia!

gabi
37/166 | 

omalta kohdaltani ainut miinus tälle blogille tulee indiedaysistä - tälläkin hetkellä nuo silmille hyppivät h&m mainokset tekevät blogin ulkoasusta todella ruman, ja se kyllä vaikuttaa kokonaisuuteen ainakin tämän esteetikon kohdalla! jos itse kirjoittaisin kovalla vaivalla blogia, tahtoisin, että juttuni olisivat arvoisissaan puitteissa, ei ympäröityinä rumilla mainoskuvilla ja NEULETAKKI 19,95 teksteillä..kotikutoiset, persoonalliset blogit on paljon viehättävämpiä kuin kaupalliset mainosten täyttämät blogit! muuten blogisi & juttusi hyviä! peace

38/166 | 

Kiitos päivän nauruista - TAAS :D
Lueskelen meinaan noita Anssi Kelan vastauksia läpi ja naurukuolema lähestyy uhkaavasti, pakko pitää pieni breikki :D

Ja mun nimellä löytyy dear Facebook-profiili ja joku Eniron "tekstiviestillä tämän henkilön kaikki tiedot"-sivu.. O____O

39/166 | 

Kuka meni heti googlaamaan? ... joo. Ei onneksi tästä typystä löydy ihmeitä.

Mut nyt kiiruhdan vähän äkkiä laittamaan Mozartit soimaan ettei tästä peruukista tuu sanomista!

40/166 | 

Niin ja pakko tunnustaa, että kuulun itse juuri näihin, joiden mielestä ei saa pukeutua tietyllä lailla jos ei kuuntele tietynlaista musiikkia. Tai pitää vaikka jotain Star wars-paitaa/muita fanituotteita jos ei ole kyseisiä leffoja ikinä nähnytkään/fanittanutkaan. Jotenkin semmonen vaan suututtaa :D mitä lähempänä aihe on omaa sydäntä, sitä enemmän. Omaksuin tämän ajatusmaailman jo ihan lapsena jostain syystä.. Kai se on vähän snobia mutta en voi sille mitään :D

Kukin pukeutukoon silti miten haluaa, kenenkään mielipide tai ajatusmaailma ei ole absoluuttinen totuus.

41/166 | 

Hahaha, tässä tiivistyi se, miksi mä järjestelmällisesti kartan ihan kaikkia vauvafoorumeita. Niihin etsiytyy kaikki pahvipäät XD.

Mä en löytäny Googlella mitään. Nimimerkilläkin tuli vastaan vaan joku humppaorkesteri Midinetti :D, eehehheh.

Mammi
Liittynyt12.2.2015
42/166 | 

Jos laitan googleen oman nimeni niin sieltä tulee fb-profiilin lisäksi linkki kaveribändin keikkakuvien copyrighteihin 8) Nimimerkillä en ole kokeillut, tuskin muuta kuin viittauksia blogeista toiseen

...ja tähän väliin sopii tietysti sanoa että OONPA ONNELLINEN KU OON NOBODY!! :D Köhlol ja sitä rataa, netissä saatu käsitys = absoluuttinen totuus <3

Kalypso
43/166 | 

TAAS näköjään joutuu törmäämään siihen ainakin suomalaisille uskomattoman tyypilliseen asenteeseen, että niin kauan joku juttu (esim. bändi) on hyvä, kun minä ja kolme kaveriani tykätään siitä, mutta annas olla, jos se saa suurempaa suosiota, niin herranjestas miten se julkisuus sitten turmeleekaan koko jutun. :D Etenkin kun puhutaan jostain tällaisesta bloggauksesta, niin yleensä se lisääntyvä julkisuus kertoo siitä, että blogi on joko hemmetin hyvä/viihdyttävä tai hemmetin ärsyttävä/provosoiva. Näistä erinomaisia esimerkkejä ovat Nelliinan vaatehuone ja Johanna Tukiaisen seiskan julkkisblogi - jätän ihan teidän harkintaanne, kummin päin nämä mainittuihin tyyleihin sijoittuvat. :P Että joo, ois kyllä mielenkiintoista kuulla oikeita perusteluja, miten sun blogisi laatu olisi muka huonontunut sen julkisuuden (tai "julkisuuden") myötä. Olen seurannut tätä alusta asti, enkä ole vieläkään kokenut tätä suurta valaistumista, pitäis vissiin viettää enemmän aikaa katkeransävyisillä nettifoorumeilla - not.

Ja jos vielä vähän valittaisi! :D Tuo ikuisuuskysymys muotibloggaajien pousausasennoista: Monikohan näistä arvostelijoista on itse yrittänyt poseerata kameralle päivittäin, niin että 1) ei näyttäisi täysin dorkalta JA 2) vaatteet+asusteet tulisivat hyvin näkyviin. Itse ainakin koen kokovartalokuvassa olemisen todella haastavaksi.

SuzieQ_HKI
45/166 | 

Lääketieteen historiaa. Ja totta kyllä, että käsittelin siinä analysoimani lääkärisedän käsityksiä mm. onaniasta, kerjäsin siis verta nenästäni. Laajemmat päätelmät menivät kuitenkin tältä kirjoittajalta siis hieman sivuun. Noh, ei se mitään, johtopäätöksiä saa tehdä, myös niitä vääriä. :D

46/166 | 

Hmm. Kun googlasin itseni niin lähinnä törmään videoihin joita olen tehnyt, yhden näyttelyn tapahtumatietoihin joka oli Oulussa (kyllä, olen pitänyt valokuvia näytillä Oulussa, muahaha) ja aluefinaalituloksia vuodelta 2000, ylioppilaista 2008 ja muuta sellaista. Harvinaista kyllä, google ei löydä suoraan blogiini - lähinnä jonkun muun kautta. :)

Toisin sanoen ei mitään jännittävää. :( Niin ja täytyy myöntää että tämä tyttö ei todellakaan ole lukenut nyt muutamaa vuotta tätä blogia asukuvien takia vaan ihan Nelliinan tekstien. Saat minut nauramaan usein!

Kaisa
47/166 | 

Toi Mozart oli ihan paras :D Mitenhän mun pitäisi pukeutua kun kuuntelen Sibeliusta, Kaija Koota, Mokomaa, Iron Maidenia, Siaa ja Kirkaa?! Voi elämä...

48/166 | 

Haha, olipa hauska postaus :D
Ihanaa, että osaat nauraa itsellesi ja varsinkin tuollaisille taulapäille jotka luulevat tietävänsä kaikesta kaiken :)

-A
49/166 | 

Voi elämän kevät!

Älä missään nimessä ota ittees tollasia kommentteja.
Sun blogi on hyvä just tällasenaan
: Rempseetä tekstiä ja nättejä kuvia, joten BUUUU niille,jotka
jaksaa aina valittaa.

smes
50/166 | 

Googlettamalla löytyi kyllä kaikenlaista, harmi vaan että kyseessä on aivan toinen ihminen, jolla on vain sattuu olemaan ihan sama nimi. Ihan "mehukkaita" juttuja kyllä olivat ja nyt melkein harmittaa etteivät ne olleetkaan minusta ;D

hahhah
51/166 | 

Mun mielestä on naurettavaa että otat noista kommenteista selkeesti niin ittees että sun täytyy julkisesti puolustautua XD hohoh, antaisit vaan olla...

52/166 | 

Voi Nelliina! Nauroin täällä taas vedet silmissä :D Tuo ehdottomasti blogin kuvaukseen :D
Ja joo, heti piti mennä googlettamaan omalla nimellä mutta ei sieltä onneksi muuta löytynyt kuin opinnäytetyötä ja valokuvia mitä oon ottanut ja muuta semmosta :)

Kati
53/166 | 

Hahhaahaa, aivan parhaita taas. Onneksi vielä löytyy huumorintajuisia ihmisiä jotka eivät pelkää nauraa ääneen itselleen ja saamalleen "palautteelle"! :D

Meeri
54/166 | 

Omalla nimelläni googlaamalla löytyy mm. kotisivuni, Aamulehden haastattelu, kuvia, yms kaikkea turhaa. Ainoa "paha" on paikallislehdessä ollut haastattelu TET-viikosta ja hieno kuva minusta Subwayn lippa päässä. :D Juttu keskittyi lähinnä siihen kummalliseen seikkaan että sain tehdä normaaleja työvuoroja ilman ohjausta ja olin yksin kassalla yms. Tämä oli toimittajan mielestä hienoa ja upeaa ja ihmeellisen erilaista ja hän pohti täyden sivun verran miten voin olla niin loistava. Tämä oli todella noloa. Kuvatekstiä häpeän jopa enemmän kuin typerää kuvaa ja juttua yhteensä; "Nokian Subwayn tet-työntekiä vakuutti ravintola päällikön jo ensimmäisenä päivänä osaamisellaan"

Toimittaja ei vakuuttanut kirjoitustaidoillaan...

:DD
63/166 | 

Myönnetään, oon googlaillu itteäni. Luojan kiitos musta ei googlen perusteel löydy kuin Facebook-profiilini, ottamiani keikkakuvia muutamalta kymmeneltä ulkomaalaiselta (ja toki kyseisen bändin) fanisivustolta, sekä nimeni karhutarhausta vastustavasta adressista :D

64/166 | 

Tällä hetkellä päälläni on kotiasuni verkkarit ja isukilta nyysitty karjala-paita, joka näki parhaat päivänsä 80 -luvulla. Näköjään mun pitää laittaa nyt Frederikit ja kumppanit soimaan.

............ Mitä en tasan tee. :D

Ehkä joskus seitkytluvulla vaatteet oli sama kuin aatteet, mut hei nyt eletään nykyaikaa! Tyyppien logiikka kaipais vähän päivittämistä..

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
69/166 | 

hahaa mäkin oon törmännyt bändiMidinettiin :DD naureskelin sitä silloin aikanaan että sulla on salattu elämä ihan selvästi :D Mua suoraan sanottuna vetää vähän hiljaiseksi ne keskustelut mitä selailin vauvafoorumeilta, oli aikamoisia... ja niiden kommentoijien vastuulla on pieniä lapsia huuuuh!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

jennike
Liittynyt27.8.2015
70/166 | 

Ihanaa kuinka otat vastaan kaiken kuran. Päähän tuossa hajoaisi, jos noista ottaisi itseensä. Pisti näkemään punaista tuo kommentti miten 29v pitäisi pukeutua. Mun mielestä jokaisen tulee pukeutua niin kuin hyvältä tuntuu iästä riippumatta. Loistava blogi Nelliina, jatka vain samaan malliin :)

tannttu
73/166 | 

Mua ärsyttää kun googlaan itteni niin löytyy kaikkia voittoja :D
Joskus osallistuin innokkaasti kilpailuihin ja tulihan sieltä jotain, mutta en haluis että kaikki sen näkee, että oon voittanut esim. Hunks kalenterin :DDDDDDDDDD

75/166 | 

vau!! toi anssi kela juttu oli varsinkin todella hauska :) juu, myös itse googlaan säännöllisin väliajoin itseäni, jotta tiedän mitä minusta lukee netissä. viime aikoina olen huomannut, että kaikki jutut kertovat jostakusta jolla on tasan sama etu-ja sukunimi kuin minulla, ja näitä henkilöitä on siis monia! mutta oikeasti minusta kertovat jännimmät jutut ovat kun kerran kirjoitin facebookin johonkin help centeriin ongelmasta mikä minulla oli, ja eikös vaan tämä esiinny googlen ensimmäisissä hakutuloksissa haha :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
79/166 | 

en myöskään löydä itsestäni rockabillya satunnaisia helmoja ja punaista huulipunaa lukuunottamatta :D en myöskään ole koskaan väittänyt olevani rockabilly tai mitään sen suuntaistakaan, eli meni vähän ohi tuo angstaus hehheh. Minä nimenomaan pidän 50-luvun tyylistä eli sen ajan muodista, en rockabillysta. Tuon kommentoijan mukaan ilmeisesti sitten kaikki olivat automaattisesti 70-luvulla hippejä, jotka käyttivät leveälahkeisia farkkuja.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

MM
84/166 | 

Hoh hoh hoo! :D Vauvafoorumilta olettais, että siellä suurin osa olis ihan aikuisia ihmisiä, mitä ei siis voi päätellä näistä kommenteista. Voiko tällaisen keskustelupalstalla susta avautumisen ottaa kohteliaisuutena? Vai pitäiskö tuollainen anonyymi(?) avautuminen ottaa vain lähes-naamaapäin vittuiluna? vrt. selän takana peen jauhaminen. Itteeni googlatessa löydän vain kuuluisia kaimoja, jotka on olleet viidensinä Jämsän hiihtokisoissa vuonna miekka ja kivi. Noh, hyvät naurut nämä ainakin kirvoittivat, kiitos! Varsinkin Anssi :D

Niin joo, jos joskus onnistut todella ottamaan sellaisen kuvan, jossa jalkateräsi osoittavat chapliemaisesti ulospäin, niin pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis laita se tänne?!! :)

petra
88/166 | 

"Yhteenveto: olen tylsä minijulkkis wnb rockabilly joka tuijottaa tissejä eikä osaa edes seisoa oikein ja on ihan jäljessä. Pitäisiköhän vaihtaa tuo pätkä blogin kuvaukseksi :D"

AHAHAHAHAHAHAHAHHA :DDDDDD ihanaaaa hiukan nauroin!:)

Kerttu
89/166 | 

Olipa hilpeitä kommentteja, kiitokset hauskasta postauksesta:D
Joo, en oo vielä käynyt enkä taida käydäkään vauvafoorumeilla jos sieltä löytyy tuollaista, pelottavaa:)
t. pian 2 lapsen äiti joka on ollut jo kauan fanittanut blogiasi

anonyyymi
90/166 | 

Pakko kommentoida: "Nelliina on muuten 29, ei niin teini kuin asukokonaisuuksista voisi päätellä, en pidä enkä seuraa. Liian riepukokoelmamaista." Jos kyseinen henkilö ei seuraa Nelliinan Vaatehuonetta, miten voi sanoa, että liian riepukokoelmamaista? : D

carvel
91/166 | 

Aika harvoin googletan itseäni, mutta järkyttävää kyllä kaverit tekevät sitä :D jokaisella omat hupinsa ja näin.....

jenni
94/166 | 

Miksi kaikki kommentointi tyyliin "en tykkää, koska" johtuu kateudesta? Pienen vauvan hoitaminen on sellaista, ettei sitä aina jaksa päiväunien aikaan kuin surffailla netissä sellaisilla sivuilla, joihin ei tarvitse hirveästi aivoja ja erilaiset "helpot" blogit kuten tyyliblogit on juuri sellaisia ja toisaalta vauvafoorumilla tulee luettua sekä asiaa, että sitten asian vierestä. Että ei se sen kummempaa aina ole.

Itsekin olen tehnyt samaa ja jos olisin kommentoinut tyyliblogeja olisin hyvinkin voinut kirjoittaa, että Nelliinan blogissa näkee ihania kenkiä ja vaatteita nätin tyttösen päällä. Väheksyvää tuollainen ei välttämättä ole, riippuu asiayhteydestä. Minuakin välillä kutsutaan tyttöseksi yms. vaikka olen jo melkein 30, mutta ehkä hieman ikäistäni nuoremman näköinen eikä se minua häiritse kuin jos sanoja on ikäni ja pätevyyteni tietävä henkilö ja tämä tapahtuu työpaikalla.

t. 29- v. tällä hetkellä kotiäiti, mutta ei yhtään kateellinen ;)

95/166 | 

Oli nyt pakko googlettaa oma nimi, löyty joku "Kerron teille seuraavan/ekan lapsenne syntymäpäivän ja KOKOnimen ::)))" -Demi.fi -keskustelu johon oli jollekkin pistetty vastaukseks mun nimi. :---D En tiiä mistä lie vastaaja mun nimen bongannu, oon tasan tarkkaan suomen ainoa tämän niminen, tai sitten toi on vaan todella outo yhteensattuma. :D

96/166 | 

Siis en tajuu noit ketkä kehtaa haukkuu tollee toisii! Onks niil itteläänsä sitte vai paremmat tai hienommat vaatteet tai jotai??? Älytöntä. Sen vaan sanon Nelliina, et mun mielest sul on kivoi vaatteita ja kiva blogi, eikä siin oo mitää haukuttavaa.:D

98/166 | 

asiaa ! : D Oon myös googlannu itteni ja oon löytäny ainoastaan hyviö juttuja ( vielä ) tokikaan nyt en oo googlaillu pitkiin aikoihin ( arvaa vain tekeekö heti mieli... ) mutta narsismi ja ironia on loistava tapa vastata samankaltaisiin kommentteihin itsestään :--- D

omppu
100/166 | 

Aivan mahtavan hauska tuo yhteenveto! Nauroin ääneen sen lukiessani :) No tässä totuus: olet mahtava bloggari! <3

Kiiltis
101/166 | 

Mua oltiin siteerattu mun puheesta parinkin kokoomuslaisen blogeissa. Se oli pelottavaa.

102/166 | 

Joskus muutama vuosi takaperin löysin oman nimeni virolaisen opettaja-lehden sivuilta. Sillekin oli sitten ihan looginen selitys. On se siellä vieläkin, näköjään. Tarkistin. Muu on ihan tylsää, jotain Facebook -liitynnäisiä.

Välttelen omalla nimellä bloggaamista juuri sen takia, ettei googlesta suoraan päätyisi blogiini. Kyllä sen löytää jos haluaa, muttei ihan suoraan.

Nalana
103/166 | 

Voi ei, en olekaan nyt kohderyhmää ja olen seurannut blogiasi jo vuosia! Hame ja sukkahousut eivät kuulu meinaan vaatevalikoimaani muutoin kuin kesäjuhlissa. Pitäähän sitä seurata vain omaa tyyliäni toistavia ja peilaavia blogeja, niinhän se menee ;)
Aion seurata jatkossakin ja eihän sitä tiedä milloin pyöräily hameen kanssa alkaa kiinnostaa minuakin.

NasuKristiina
104/166 | 

Wooaaah, olet kyllä paras! Sain taas hyvät naurut. Mitenköhän mulla onnistuis tuo musiikin mukaan pukeutuminen, minä kun kuunteleen ABBAa ja AC/DCtä, ja kaikkea siltä väliltä. Yhdistäisinkö kaikki samaan asuun,voisi olla varsin mielenkiintoista.

SusannaLa
105/166 | 

Hei Nelliina ihan OT mutta tohon lantion kierouteen, josta kommentoit on erinomainen ratkaisu :) Ihmtettelen miten Suomen fysioterapeutit ei suosittele sitä.. Sellanen kuin Method putkisto venyttely. Esim mulla aukes kanssa lonkan kieroutuma ja samoin Method Putkiston luojalla, vaikka fysioterapeutit ja lääkärit sanoivat, ettei sitä voi "parantaa". Suurin osa kehon vääristä asennosita johtuu siitä, että lihakset on vain niin syvältä jumissa. Ja jumeja vaan pahentaa korkkari, mutta minkäs sille voi kun ne vaan on niin ihania ;)

Mun koko fyysisen hyvinvoinnin pelasti 5 euron Method Putkisto kirja kirpparilta :D jos jostain löydät niin se kirja kannattaa lainata/tilata.
Korkkareillakin on nykyään mukavempi kävellä.

pööpö
107/166 | 

Minun nimelläni löytyy yltiöhehkuttava juttu paikallislehden nettisivuilta. "Vasta 19-vuotias xxx puhalsi kauniit ja ehjät soolot, joissa tekninen taituruus palveli sisältöä. Toisin sanoen kaikin puolin kypsä esitys eikä vain ikäluokassa vaan ihan avoimessa sarjassakin."
Asia ei ihan näin ollut vaikka kehut tietenkin mieltä lämmittävät. Suurempi on kuitenkin se häpeän tunne.:D Muutamia muitakin musiikkiin liittyviä juttuja löytyy, mutta tuo on se ensimmäinen ja näkyvin. Lisäksi facebookprofiili löytyy.

Linnea
108/166 | 

Eli kun valmistun ja häippäsen humanististen tiedekunnasta niin mun pitää heivata mun tennarit, ballerinat, söpöt pannat, tunikat, neuleet, saappaat, nahkalaukut, pörröponnarit ja (varsinkin) Marimekon punainen olkalaukku hiiteen, koska ei aikuiset saa pukeutuu niin? Yyyyh, noilla aikuistumisvaatimuksilla musta tulis ikuinen n:nen vuoden opiskelija:D

Mitenhän sitä muuten pitäis pukeutua jos on kuunnellut saman päivän aikana Amorphista, Lady Gagaa, Queenia, Samuli Edelmannia ja PMMP:tä? Veikkaan ettei ainakaan pitsimekkoon ja farkkutakkiin. Aijai mua:D

109/166 | 

Hah, tuo lempimusiikin mukaan pukeutuminen oli kyllä piristävä ajatusleikki, näin jo sieluni silmin lähipiirini ilmeet kun pukeutuisin lihaklöntseihin Lady gagan lailla ja seuraavana päivänä taas vetäisin mummoni koltut niskaan kaiken sen iskelmän kunniaksi mitä renkutan :D Googlesta ei löydy oikeastaan mitään erikoista, lähinnä jotain harrastusjuttuja joissa olen ollut mukana. Yläasteella sain moneen otteeseen kuulla, kun googlen kuvahaulla etunimelläni etsiessä tuloksena on lähes ainoastaan (puoli)alastomia naisia.. mutta

110/166 | 

Googletin nimeni ja löysin vain vanhoja runojani, facebook-profiilin ja äitini facebook-profiilin. :D Ihan hyvä! Nimimerkilläni löytyikin kuvahausta sitten melko rumaa materiaalia..

Andorra
111/166 | 

Voi Nelliina, etkö ole tiennyt että kun täyttää 30, niin sen jälkeen on tsadaa kuin salaman iskusta muututttava klassiseksi tädiksi, jolla on vain toisiinsa hyvin yhteen sointuvia, hillittyjä (hyi mikä sanahirviö!!!), värittömiä (musta EHKÄ sallitaan) ja AJATTOMIA vaatteita. Lisäksi pitkä tukka pitää HETI leikata lyhyeksi, mieluiten klassiseksi polkaksi ;). Jos erehdyt tuosta kaavasta poikkeamaan, olet selvästi ikiteini, jolla on ikäkriisi ja joka ei kestä vanhenemista. Nih, ettäs tiedät :D!

Niina
112/166 | 

Minullakin on kiero lantio, jonka takia seison jalkaterät sisäänpäin kääntyneinä. Siitä syystä en ole koskaan ymmärtänyt mussutusta toisiaan kohti suunnatuista varpaista - eihän sille aina voi minkään. Toisaalta, elämässä on asiat aika hyvin, jos suurin huoli on jonkun vieraan ihmisen jalkojen asento. :'D

114/166 | 

Hah, ihan loistava postaus! Pitkän päivän pelastus. :)

Olen googlettanut joskus, mutta lähinnä löytyy linkit omaan blogiini tai vanhoihin urheilutuloksiin. Nelliinaa nyt on helppo googlata, mutta googlaappa Marika niin tulee noin miljoona ja yks vastausta eikä niistä tiedä, mitkä on minulle. Marionettea voisi kokeilla, mutta sen kanssa on kyllä vähän sama homma.. Ehkä musta joskus tulee niin superjulkkis (hah), että musta oikeesti löytyykin jotain asiaa netistä. Sitä odotellessa.. Not. :D

Aliina
115/166 | 

Täytyy nyt kyllä itsekin sanoa...

Seurailen muutamia muotiblogeja (eli myöskin tätä) lähes päivittäin, lähinnä selailen ihmisten keksimiä kivoja asukokonaisuuksia.
en kuitenkaan ymmärrä, miksi bloggareiden pitää aina tehdä postauksia saamistaan ilkeistä kommenteista yms? (vaikka postaus olisikin tehty pilke silmäkulmassa) sellaiset antava, karkeasti sanottuna, hieman lapsellisen kuvan.

muuten iso kiitos blogillesi, piristää usein päivää!

Ja tuosta musikki-vaatevalinta-jutusta olen täysin samaa mieltä. vaikka itse pukeudunkin musiikkityylini mukaisesti, niin kaverini ei. ja hyvin se on aina selvinnyt metallikeikoilla blondina ja pinkeissä topeissaan! :D

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt
116/166 | 

Samaa mieltä! Tää oli ehottomasti päivän pelastus :D

Lillisku
117/166 | 

Heippa Ihananainen, että meinasin laskee alleni ku luin tän päivän postausta - Töissä - :D aivan yber hauska ja sie oot kyllä varsinainen sanaseppo ettenkö sanois. Saakohan tästä sanasepponimestä joku superfemakko jonkun halvauksen?? vai pitäskö toiki pukea johonkin tiettyyn kolttuun, vaikka ny sitte tohon paljon puhuttuun rockabillyyn... kuinkahan moni noista rokkabillyballybabyista oikeen ees tietää mistä koko "kulttuuri" on lähtöisin?? Anysways, Ihanaa ku jaksat piristää meitin päivää :D

Katri
119/166 | 

Niin ja piti vielä googlata oma nimi. Ei mitään pahaa onneks löydy, mutta kaikki työkuviot mitä teen, tulee kyllä etusivulta heti selväksi. :D

oonko mä nyt minijulkkis kanssa kun mää löydyn googlesta?

120/166 | 

Ee hele :D :D
Yks asia mua kummastuttaa. Nuo pahat kommentoijat laittavat tuollaista että "Ei niin teini kuin asukokonaisuuksista voisi päätellä, en pidä enkä seuraa. Liian riepukokoelmamaista." Niin mistä ihmeestä ne sitten tietää miltä asukokonaisuudet ym. näyttää, jos ne kerta ei seuraa eikä pidä??!!! Kysyn vaan! :D

k
121/166 | 

eikä! Mä voin kuvitella kuinka haastateltava sanoo haastattelun päätteeksi: "niin ja mä olen muuten sitten alasti". Ja sillä matalalla pornoäänellä nimenomaan! :DDDDD

Chatte
122/166 | 

Joo siis tää postaus oli nyt sun turmioks. Tajusin kaikki sun, sun tyylin ja blogin puutteet, enkä haluu enää lukee sun blogiis. Hyi.

EIVAA, ihme kommentteja. :DD Mut ei tollasii onneks kannata ottaa tosissaa, kateellisten panettelua. Ja vauvaihmiset on PAHIMPIA, ihan siis todella järkyttävää settiä heittää välillä. :DD

123/166 | 

nelliina, teit sen taas! loistavaa <3 jatka samaan malliin! tuli tosta jäljessä olemisesta mieleen, ku naamakirjassa linkitin mielestäni tosi hyvän videon ni eka kommentti: "täähän on ihan wanha." hohhoi!! :D

kalastajanvaimo
124/166 | 

Mitä noihin vauvapalstoihin tulee, on siellä ollut minusta ja mun blogista käsittääkseni useammat sellaiset keskustelut ETTÄ :))) En oo kertaakaan kaynyt (itsesuojeluvaisto...), mutta kommenttiboksissa kuullut hurjaa juttua ;) Blogiin virtasi useampi sata uusi lukija sitä kautta niihin aikoihin kun kuopus oli vastasyntynyt vauva ja meikäläinen itse superherkkä hormoonipesä.... Olen edelleen hämmästynyt :o
Mut siis tosi hauska kirjoitus XD Mun mielestä ihan pelkästään hauskaa ja mielenkiintoista luettavaa :)) Ihanalla huumorilla kirjoitettu tottakai!

Looois
126/166 | 

:D :D :D Mahtavaa kaikenkaikkiaan! Mut toi Mozart-hiuskypärä naurattaa varmaan vielä unissakin ens yönä :D

Kiitos p*skan tiistaipäivän pelastuksesta :)

Mari
127/166 | 

Pakko nyt minunkin kommentoida hirmu analyyttisesti :D En ole varsinainen tyyliharrastaja, mutta Nelliinan vaatehuone tulee kurkattua joka päivä. Tykkään siksi että:
1) blogi ei ole henkilökohtaista nillitystäsi vaan hyvin kirjoitettu harrastusblogi, jossa käsitellään hauskasti ja itseironisesti pukeutumista ilman yksityisasioilla revittelyä. Ja nyt en siis tarkoita, ettei saisi blogata myös henk.koht. issueista, mutta on kivaa lukea iloista, kevyttä blogia.
2) teet paljon vaatteita itse ja tarkkailet omaa kulutuskäyttäytymistäsi, esim. et osta enää kirpparilta projektivaatteita vaan vain sellaisia mitä voi oikeasti heti pitää, etkä maksa mitä tahansa ihastuksistasi vaan odottelet josko löytyisi kohtuuhintaisempana. Ja vaikka hankit usein jotain uutta, käytät koko ajan myös vanhoja vaatteita ja asusteita uusina yhdistelminä. Se on luovaa ja hauskaa ja on innostanut minuakin kokeilemaan uusia yhdistelmiä!

Olisi kivaa tietää, miten säilytät vaatteitasi ja kenkiäsi. Niitä on ilmeisesti aika paljon, joten olet saattanut keksiä jotain hyviä säilytysoivalluksia? Olisiko jotain, mistä voisi olla apua meille muillekin? ;)

Tulipa pitkä kommentti. Kiitos kivasta blogista! :)

HeliJ
128/166 | 

Heh, hauskaa luettavaa! Paras kuitenkin tuo "jo 29-vuotias, eikä mikään teini niin kuin antaa ymmärtää". Eli 29-vee on kommentoijan mielestä äärettömän vanha(ko?). Itse olen 40-vee ja ehkä juuri siksi pidän blogistasi, koska olet niiiiin ikäloppu kuten tämäkin mummo :)

Tiina
129/166 | 

Ai hitsit, olisi kyllä pitänyt, mutta olen justiinsa sitä tyyppiä joka ei keksi tuommosia ikinä siinä hetkessä. Olisi tullut uusia näkökulmia väitöskirjantekijöihin! :D Ja sitäpaitso ne olisi voineet vaikka julkaista senkin! :O (Haastattelu ei siis ollut onneksi livenä kuitenkaan vaan nauhoitus)

Siw
130/166 | 

Siis voi luoja miksi maailmassa on noin tyhmiä ihmisiä... Ennn kestä! Kaikkein paras oli kyllä se musiikkimaku-pukeutumis-kommentti. Koska AINOA oikea ja SALLITTU pukeutumistapa on stereotypia siitä musiikkityylistä mitä kuuntelee!! Voisiko tämä kyseinen tyylijumala kertoa mulle miten PITÄÄ pukeutua jos tykkää house-musiikista jotta saadaan tämä mun naurettava tietämättömyys pukeutumisen osalta korjatuksi!

Jenni
131/166 | 

Niin siis nuo "mamma"-foorumit on osittain tosi törkeitä harmi kyllä. Tiedä sitten mikä meihin äiteihin menee.. Idea on hyvä, mutta melko teilausmeininkiä monellakin. Erityisesti toisten äitien tavoista ja tekemisistä.

Että et ole ainut joka siellä saa negatiivista palautetta. Sivuillasin tykkään käydä piipahtamassa. Sopivasti vaatteita ja juttua.

Äiti -05, -07 ja -11

132/166 | 

Ai että, nauroin ihan vedet silmissä! Vauvafoorumeilla dissataan muotibloggareita, eihän tälle voi muuta kuin nauraa. Tekstien perusteella dissaajat eivät ole äitejä vaan niitä vauvoja :'D

H
133/166 | 

Joo...

t. Nimimerkki "Ostin kerran Star Wars-vintagepaidan koska se oli hieno ja oh noh! en ollut silloin kyseisiä elokuvia katsonut" :D

ja niin vaatteet ovat vaatteita

H
134/166 | 

Mitäs jos ei sitten olis tykännytkään heavy-musiikista? Heti ois pitäny värjätä hiukset takas! :'D

UuuLaLaa...
135/166 | 

:DD Jäätelöt lensi suusta näytölle siinävaiheessa, kun pääsin musiikin mukaan-pukeutumiseen.. Kiitos. ;D Hahhah!! Ja arvaas kun mun soittimessa soi melkein aina Josh Groban. Eli siis lähdenkö mä hakeen Italiasta karnevaali-kamppeita, vai lainaiskohan toi Tampereen työv.teat. mulle ooppera-rekvisiittaa kera luutun, millä pyyhkiä pitkin kauniin kaupunkimme katuja. Hä? ;DD

136/166 | 

Ei voi kyl muuta sanoo että Urpot lukekaa Nelliinan kuvaus blogistaan. Ei tän tarkotus ole olla mikään maailmanparasjaainoablogimitäpitääkaikkienlukeajatykätä. Go Girl, u rok!

heli
138/166 | 

Joo kato me kotiäidit ollaan niin katkeria teille, jotka jaksaa joka päivä laittautua ja keskittyä "pinnallisiin" asioihin kuten muoti. Ja siis kun raskaus ei ole pilannut sun vartaloa ja vaatteet näyttää hyviltä ja on aikaa käydä shoppailemassa. Mut onneks me ollaan sen yläpuolella ja voidaan epäitsekkäästi luopua omasta koreilusta lapsien edun vuoksi ja siitä asiastahan on hyvä kaikilla forkilla kuuluttaa, et miten merkityksetöntä laittautuminen on kasvattamisen rinnalla. :D

Mä odotan sitä päivää, et voi laittaa muutakin päälle ku teepparin ja verkkarin. Tai kai sitä vois nytkin pistää, mut kurja olis parempia vaatteita koko ajan olla putsaamassa pukluista ja pissoista ja maidoista.

Koitahan minijulkkis kestää. Ilmottele sitte ku olet semijulkkis niin voin alkaa lisäämään näitä äippärahoja myymällä paljastusjuttuja seiskaan. xD Teiköhän sä mitään erikoista sillon ku samassa duunissa oltiin...

Henna
139/166 | 

Adblock plus. Jos tosiaan mainokset on ainoa ongelma jossain blogissa niin tuo ratkaisee :)

Henna
141/166 | 

Haha mitä kommentteja löytynyt :) paras ehkä tuo tämä ei ole tasa-arvoinen blogi! Ettäs kehtaatkin esitellä vain omia vaatteitasi omassa blogissasi etkä keskity miesten vaatteisiin.
Ja tuo kuivashampoo-juttu :D oe voe, kehtaakin herrajestas huomata jotain itselle sopivaa ja kertoa siitä blogissaan vaikka tuote on jo so yesterday ja ilmiselvästi tosi leimii!

Aino
142/166 | 

Heh..
paljon on sanottaavaa porukalla joka "ei seuraa" tätä sun blogia.. jos ei seuraa eikä varsinkaan kiinnosta, niin miksi kommentoida edes asiaa?? ja eikös blogien idea ole juuri se, että kirjoittaja kirjoittaa asioista, joista itse haluaa? ei jokainen blogi voi kattaa kaikkea.... sama homma kuin TV ohjelmissa: jos ei kiinnosta voi vaihtaa kanavaa ja tässä tapauksessa nettisivua/blogia. en ole nyt ehtinyt lukea kaikkia kommentteja tässä ketjussa, niin sori jos toistan jo sanottuja asioita. :)
nostan Nelliina sulle hattuani kun olet uskaltaunut lukemaan noita juttuja, itse en varmaan pystyisi kun alkas ärsyttämään niiin paljon!

143/166 | 

"Tai auta armias jos teillä on polvihousut ettekä kuuntele Mozartia, voitte vähintään syödä päänne." Ihan mahtavaa! xD Kyllä ihmisillä mahtaa olla tylsää, kun viitsivät arvostella niin typeristä asioista!

Gatrushka
144/166 | 

Mä ainakin pidän hirvittävän paljon sun blogista, saa mut hyvälle tuulelle ja on kunnon suomen kielellä kirjoitettu (ei nykyään mikään itsestäänselvyys..)

Kiitos Nelliina omasta vankkumattomasta tyylistäsi ja kipakoista kirjoituksistasi. Jatka samaan malliin! :)

145/166 | 

No tottakai voi käyttää millasia vaatteita vaan jos ne vaan on mahd. fashion ja näytän hyvältä! Kunhan ei vaaan näytä edustavan niillä mitään aatetta tai omia ajatuksia. Aini, ja tietysti mahdollisimman kalliit, aina parempi.

Sori. Ärsyttää. Jos et kuuntele punkkia, et voi näyttää punkkarilta... Vai? Haluutko sillon sanoa

Maria
146/166 | 

Siis mitä?!?! oli ensimmäinen ajatukseni postausta lukiessani. Ihania vastauksia ja niistä kateelliset voi olla vieläkin kateellisempia koska on ihana ettet masennu (toivon niin) tollasista kommentoijista joilla ei ole muuta mietittävää kuin oma surkea elämänsä ja muiden haukkuminen...

Olet todella ihana ja sulla on mahtava blogi jota on ilo lukea iltaisin kaiken häsäkän jälkeen. Älä muuta sitä! (Vaikka kuka sitä toivoisi! ;D) Kirjoituksistasi paistaa ihana elämänasenne ja on tosi kiva kun muutkin kun turhat julkkikset pitää blogeja (tunnustan; niitä tulee luettua..), toisin sanoen olet tavallisen ihana ja susta voi oikeasti ottaa mallia elämään. Aion todellakin vielä kymmenen vuoden päästä käyttää tyylini mukaisia vaatteita (vaikka musiikkimakuni on todella vaihtelevaa!), koska eräs ihana bloggari oli esikuvana ja antoi varmuutta pukeutua oman itsensä takia, ei yhteiskunnan normien mukaan :) Mutta kamalaa, tykkään hameista ja korkokengistä ihan hirveästi; onko virhe käyttää niitä kun on ylittänyt "tietyn iän"? :S

Okei, kommenttini on järjrettömän sekava, tiivistelmä: Noi roskakommentit saavat vereni kiehumaan, koska sun blogisi on parhaita mitä olen koskaan löytänyt ja jatkan sen lukemista vaikka mikä olisi. Se yksinkertaisesti piristää päiviäni ja antaa naurunaiheita sekä mahtavia tyylivinkkejä!

P.S. Nelliina, voisitko kertoa MISTÄ löydän postauksen jossa mainostetaan jotakin? En löydä mitään. MUISSA blogeissa kun bloggaajat esittelee polleina yhtiöiltä saamiaan ILMAISIA tuotenäytteitä, missä ne on täällä?! :D

p.p.s. Ei tunnu kypsältä haukkua bloggaajaa siirtymisestä Indiedaysin alle, itse löysin takkini takana olevan pirteän mainoksen ansiosta ja inhoan sitä "blogspot" mallia, jota moni muu käyttää. Tämä on ihana :)

Sannuli
147/166 | 

Mutta se onkin fakta että noilla kaksplus ym. vauva-palstoilla on kaikkein eniten kiusaamista! Siellä on varmaan joku muutama äkänen äippä, jotka saa kaikki muutkin provosoitua lapselliseen loan heittoon.

Sekin on myös välttämätön tosiasia, että jos jotain blogia sattuu kirjoittamaan, niin varmasti jollain on jotain negatiivista huomautettavaa asiasta. Se vaan menee niin.

Ja btw, mun nimen googlaamalla löytyy vain urheilusuorituksia (ja ihan omia) eikä mitään muuta, kun en oo ikinä ollut facebookissa enkä edes IRC-galleriassa. Lisäksi olen ainut tämänniminen ihminen Suomessa!

Ilona
148/166 | 

Hahaa, mä ainakin luen tätä blogia just näiden mahtavien tekstien takia, en asukuvien takia (vaikka niitäkin ihan mieluusti katselen, koska sulla on mukavan persoonallinen tyyli). Nainen, sulla on asenne kohdallaan!

151/166 | 

Onko kaikilla teini-muotiblogisteilla kiero lantio..hah, asento on kyllä ihan näiden "muoti-juttu" :D

Leena
152/166 | 

Miksi otat itseesi kaiken arvostelun? Itse näitä juttuja julkaiset. Ehkä ne äiti-ihmiset ajattelee asioita vähän eritavalla, lapsen saaminen kun kasvattaa ihmistä (väheksymättä lapsettomia). Poikkeuksia tietysti aina on.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
154/166 | 

missä vaiheessa sulta viuhui noin pahasti ohi tuon postaukseni pointti as in hjuuuumori, eli minä nimenomaan en ota itseeni tyhjänpäiväisiä louskutuksia :D olen tosi hämmentynyt että aina joku tulkitsee sarkastiset huumoripostaukset kirjaimellisesti. Äidit ja ei äidit eivät nyt kuitenkaan ole eri planeetalta, ja noista äitien keskustelupalstojen kommenteista päätellen ei ole lapsensaanti pahemmin kasvattanut, päin vastoin taannuttanut ala-asteelle.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tuija
159/166 | 

"En voi sietää ihmisiä, joiden mielestä Ainoa Oikea Tapa pukeutua on musiikkimakunsa mukaan."
No niinpä! Aina tullaan aukomaan päätä jos haluaa leikitellä tyylillä ilman mitään syvempiä vakaumuksia jotain musiikkisuuntaa tai muuta sellaista kohtaan. Kokemusta on...

160/166 | 

Ja lisään vielä, että vauva-palstan lisäksi minusta on keskusteltu hauva-palstallakin, vaikka en ole koskaan omistanut koiraakaan. Ihan totta. :-D

Karrie
161/166 | 

Tulipa kipeitä puolustuspuheita mammoilta, kaukana on aikuismaisuus tuollaisista keskusteluista!! Jos te kirjoitatte siellä vauva-foorumeilla tuollaisia vanhemmuuden tuoman kypsyyden myötä niin luulisi olevan myös sitten valmis kypsänä ihmisenä ottamaan paskaa myös omaan niskaan?

Tuosta musiikki-pukeutumis jutusta halusin sanoa, että minua ärsyttää aivan suunnattomasti se että paikkakunnallani on muutama mukava rokkibaari, joihin mielelläni lähtisin, mutta jonne minua ei koskaan kutsuta koska en täytä kavereideni mielikuvaa raskaamman musiikin kuuntelijasta! Tälläinen dissaus kavereiden ja parhaan kaverin kohdalla on loukkaavaa. En vastaa mielikuvaa, koska olen blondi ja pukeudun yleensä värikkäästi, enkä tuo musiikkimakuani oikeastaan mitenkään esiin pukeutumisessani, jos ei laske huomioon bändipaitoja. Ihmetyttää vain tälläisten musiikkifanien sisäsiittoisuus ja leimaaminen! Eipä siinä huvita paljoaa tukkia mukaankaan kun ei seura kelpaa kun ei ole rastoja eikä niittihousuja..

Kisu
163/166 | 

Krhm. En ole itse googlannut itseäni, mutta irc-gallerian villeinä aikoina, kun olin vielä soma goottityttö, kaveri löysi musta keskustelua milloin jalkapallo foorumeilta ja milloin jostain ravikansan (wtf) foorumeilta. Jalkafetissi tyyppien sivustoltakin on löytynyt kuulemma linkki mun kuvaan, kun oli jotkut villisiantappokengät jalassa...

Netti tekee kaikista julkkiksia, jos yhtään eroat joukosta ja oot erehtynyt pistämään kuviasi johonkin.

Kai se pitäisi ottaa kohteliaisuutena, jos mut on joskus 17 vuotiaana rankattu irc-gallerian kauneimmat goottitytöt TOP 5 listalle (oikeesti, miehet tekee tämmöisiä listoja), mutta mun mielestä se on aika hyytävää.

Kisu
164/166 | 

Ja lisäyksenä vielä, että joskus mulla oli pari aika pelottavaa miespuolista stalkkeria. En pitänyt.

E
166/166 | 

Oot ihastuttava. Ja kyllä oot munki mielestä vähän julkkis (=minijulkkis). ;)

Googlasin oman nimeni ja tuntui löytyvän kasa kaimoja, mutta musta ei löytynyt mitään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu