Lukijat, blogien suola. Olin lievästi sanottuna otettu kun sain muutaman kuukauden postissa harhailleen kirjeen kotiin, mistä paljastui herkät sievät korvikset. Todistettavasti Nelliinan Vaatehuone, Niina Tapojärvi, Tampere -osoitteella tulee posti perille :D


Miira by Mari Palin -merkin korun ovat käsityötä kierrätysmateriaaleista. Kirkkaat pisarakorut ovat suuret, mutta niin kevyet että niitä ei edes huomaa käytössä! Toisinsanoen, herkät korvani kiittävät.

Kiitos Mari päivän piristyksestä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

2/5 | 

Ihmeellisesti se posti tulee perille. Muistan lapsena niitä hämäriä postikortteja jota ulkomailta tuli lähetettyä mummulle, mummu aina sitten soitteli ja kiitteli ja ihmetteli minkälaisilla osoitetiedoilla ne tulevat perille kun en koskaan oppinut sitä osoitetta..

sormikas
3/5 | 

Oho, hienoa designia löytyy näköjään täältä kotipaikkakunnaltakin. :) Kaveripiirin kautta Marinkin tiedän.

Uskollinen lukija
5/5 | 

Hienot! Ehkä minäkin uskaltaudun tekemään tai taiteilemaan jotain fanipostina ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011