Melkein unohdin vinkata että huomenna lauantaina pärähtää käyntiin roller derbyn Suomi Cup 2014, ja pelipaikkana on Lahti. Salpausselkähallissa pelataan päivän alkana 3 peliä, joista ensimmäinen alkaa jo klo 12:00 ja se on tietenkin juuri meidän peli, mikä takaa lähdön Tampereelta klo 7 aamulla huh. Mutta ei se mitään, riemukasta mieltä mukaan vaan, ei noi meidän joukkueen bussikyydit koskaan ole tylsiä olleet.


Syy miksi meikämandoliini on kisahuumassa mukana vaikka luistelu onkin kielletty, on se että paikkaan Tampere Roller Derbyn vakituista benchiä eli ns. valmentajaa tässä huomisessa pelissä, hallitsevaa Suomen mestari Kalliota vastaan. Arvatkaa jännittääkö, koska penkin duunihan on "vain" tietää itse pelistä kaikki mahdollinen ja mahdoton, ja reagoida asioihin puolessa sekunnissa. Helppoa ko heinänteko... eiku. Jännäyksestä huolimatta silti kierolla tavalla rakastan penkkinä olemista, koska olen sitä mieltä että iiiivil mieleni toimii sääntö- ja taktiikkaviidakossa parhaimmillaan, elän ja hengitän strategiaa! Kirjoitin tuossa tylsyyksissäni TRD:lle viime kuussa melkein 30 sivuisen taktiikkakirjan, ihan vaan koska halusin, ja koska olen hullu kirjoittajanainen. Melkein käy sääliksi meidän B-tiimiparkaa (olen yksi valmentajista) joka joutuu jatkuvasti kirjoitusryöppyjeni ja analyysieni uhriksi :,D

Mutta tulkaa katsomaan jos satutte Lahden suunnalle, Facebook-tapahtuma lisäinfoineen täällä KLIK!

Kommentit (12)

sude
1/12 | 

Kiitos kivasta blogista!
Menee nyt ohi aiheen, mutten löytänyt Olivian sivuilta palautelinkkiä joten tulee tätä kautta.
Tekniikan poijjat ja tytöt: voiskos Bloglovin-feedin laittaa silleesti että kun tahtoo seurata Nelliinan blogia, ei syötteessä näkyisi kaikki Olivian blogit. Kiiiiiitos!

Tiia
2/12 | 

Jos tauti ei olisi sängyn pohjalle kaatanut niin tätä spektaakkelia olisi voinutkin tulla katsomaan koska mikään ei ole niin hauskaa kuunneltavaa kuin siunatussa tilassa keuhkoava nainen. Oikein hauskaa päivää kaikille joukkueille!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meillä meni osittain ihan mahtavasti, ja opittiin kyllä taas paljon, Kallio on Tampereen suosikkivastus rennon peliotteen vuoksi, ja koska ne on niin pirun hyviä että käy kunnon oppitunnista taistella Kallion seinien kanssa :D

Oot sitten vissiin Lahden tai Turun fanijoukoissa? Näytti siltä että kummallaan em. ei ollut ihan paras mahdollinen pelipäivä, selvästi oli vähän kuviot hukassa, mutta sitä sattuu derbyssä välillä kokeneillekin :) Kouvola veti ihan älyttömän hienon pelin puolestaan, saavat olla ylpeitä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Annina
5/12 | 

Oli kyllä mahti päivä Lahdessa tänään. Porin retkikuntamme lähti matkaan aamulla jo 5:20 :D Tossa tunti sitten (n.23) oltiin täällä taas takaisin. Pitkä päivä ja reissussa rähjääntynyt fiilis, mutta kyllä kannatti lähteä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto