Toivoisin, että olisin viettänyt päivän näissä tunnelmissa:


d1

d1


d2

d2


d3

d3

Mutta ehei, ei suinkaan. Tiedättekö sen vihoviimeisen jutun, minkä varmasti jokainen lomalainen epäonnekseen ennen lomaansa lupaa. Suursiivous, mökin maalaus, parvekekalusteiden öljyäminen tai että tänä vuonna kuopsitaan yrttimaa jee. Tai varaston suursiivous. Kyllähän sitä lomalla on aikaa vaikka kuinka paljon upottaa itsensä pölykerrokseen ja käydä läpi vuodesta -85 suljettuna olleita laatikoita. How fun. Ette varmaan ikinä arvaa mitä ollaan touhuttu tänään :D

Kysynpähän vaan että mikä järki on raahata muutosta toiseen mukana niitä samoja jäätävän painavia laatikoita, joiden sisällöstä ei ole mitään käsitystä ja ne lojuvat aina vaan vintillä. No, tämän päivän jälkeen ei enää tarvitse, molemmille jäi yksi pieni "muistolaatikko" ja loput romut ovat sitten muka niitä tarpeellisia kuten telttaa, varapatjoja, luistimia ja Darth Vader jättipahvikuva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

1/10 | 

Hurmaavia kuvia! Olen ite kans jonku sortin hamsteri, kaikesta muusta osaan päästää irti, mutta vaatteisiin liittyy jostain syystä aina ihan liikaa jotain muistoja tai tunnearvoa. "Ei tätä paitaa voi heittää pois, mulla oli tämä päällä sillon se halas mua ekan kerran", "No näitä kenkiä ei ainakaan myydä, **** kehu näitä kerran" ja "Siis ei nää paidat oo yhtään samanlaisia, toisessa on paljon kapeammat raidat!" Parasta toki on, että olen fanaattinen kirppishiiri, joten tulee sitte haalittua ne muidenkin vinteiltä löytyneet tavarat talteen :)

2/10 | 

Se on puhdistavaa toimintaa, ei ehkä mielekkäintä kesähelteillä, mutta tarpeen toteuttaa joskus. Ite kävin keväällä vihdoin läpi lukemattomat "sälälaatikot" ja perustin lapsuuden muistolaatikon kaveriksi toisen samanmoisen, johon kokosin tärkeimmät yhteen paikkaan. Valtavasti lähti roskikseen ja tarpeelliset omille paikoilleen. Tänään tuo homma jatkui vielä yhden laatikoston osalta, sinne onkin tullut viimeisen n. 15v aikana tungettua yhtä sun toista :D Lajittelin kauniisti talteen keräilemäni kirjepaperit, tarrat ja kiiltokuvat ja sopivat romppeet askartelulaatikkoon ja paljon lähti taas roskikseen. Seuraavaksi voikin sen tyhjän laatikoston heittää mäkeen, tai siis keksiä sille säilytyspaikan ennen kuin nuorin sisko muuttaa syksyllä pois kotoa ja tarvitsee laatikoston osaksi työpöytäsysteemiä. Pikkuhiljaa alkaa hahmottua tila, johon pystytetään beebelle sänky.

Nyt voit sitten kevein mielin lomailla ja päästä varmasti myös noiden ihanien kuvien tunnelmiin!

Olga
4/10 | 

Olen luvannut itselleni toteuttaa saman projektin "tässä kesän aikana". Voin kertoa, että kiinnostaa niin ei-yhtään, phuuh... Pitäisi saada taottua kalloon, että en todellakaan _tarvitse_ mitään, mikä lojuu vuodesta toiseen avaamattomassa pahvilaatikossa vintillä, mutta miten?

jennie
8/10 | 

heh, mulla kulkee mukana muutosta toiseen pahvinen harri syrjänen, ja mies yrittää sitä aina "hukata" johonkin.. =)

Petra H.
9/10 | 

Mä innostuin talvella remppaamaan vaatehuonetta ja sen takia tietysti piti ensin tyhjätä se tyhjillään olevaan huoneeseen. Tyhjästä huoneesta tuli aikamoinen rojuvarasto.. Melkein puoli vuottahan siinä sitten meni, että sain tän rojukasan sieltä tyhjästä huoneesta selviteltyä, mutta nyt tuntuu mahtavalta. Joskohan sinne parin kuukauden päästä mahtuis pari vauvaa <3

mervi
10/10 | 

Mahtavaa hommaa, nimittäin tuo lapsuusmuistojen karsiminen. Ei sitä kaikkea sälää oikeasti tarvi mukana kuljettaa. Itse olen PALJON vähentänyt tavaramäärää ja silti on valehtelematta 10 pahvilaatikollista tavaraa jota en haluaisi joka muuton jälkeen purkaa edes (enkä ole purkanutkaan), projekti VÄHENNÄ siis jatkuu...
Luulin että tuo Darth Vader ois hyvä mutta kyllä tuo jennien Harri Syrjänen vei voiton. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012