Poikettiin eilen lounaalla mummun ja Annin kanssa Ilolassa, missä pääsee ruokailun lisäksi ihmettelemään pihapiirin eläimiä. En olisi etukäteen uskonut millainen riemu maatilalla repesi, kun tyttö pääsi katsomaan ensimmäistä kertaa lampaita. Tähän asti Anni ei ole välittänyt esimerkiksi koirista lainkaan, ainoastaan kissa eli Nöpö eli Pöpö kelpaa. Mutta lampaat olivat hitti, tyttö hoki bää bää bäätä vielä tänäänkin :D

Kauheasti olisi haluttanut koskea, mutta parempi kun ei tökätä lammasta silmään.Valkoinen lammas oli kovin symppis.

Päivän nasuna Lindexin maximekko köytettynä vyöllä, ja musta perusjakku.


Ilolan pihanperillä on vieläkin pystyssä vanha ränsistunut muumitalo, tällaisen huolisin meidänkin pihaan milloin vaan. Ehkä meidän huonokuntoinen leikkimökki vaihtuukin muumitaloon, ei kai tuollaista kovin vaikea ole rakentaa. Kai. Ja eri asia sitten saako siihen luvan, meidän alueella on aika tiukka asemakaava.


Suosittelen lämmöllä Ilolaa kesäisenä lounaspaikkana, jos sattuu olemaan seudulla. Ruoka on tullut pöytään joka kerta vasta klo 12 vaikka mistään en ole asian vahvistavaa tietoa vielä löytänyt. Eli ei kannata mennä liian aikaisin. Tarjolla on lähiruokaa, sellaista kotiruokatyylistä simppeliä mutta hyvää sapuskaa.

 

Kommentit (4)

KF
1/4 | 

Ihana maximekko! Löytyyköhän sitä enää Lindexistä? Ilmeisesti olet ostanut aikoja sitten? Mukavaa kesänalkua! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011