Toasties -lämpötrikoot ovat vilukissan paras kaveri, nyt jo kolmatta talvea. Ostin aikoinaan nämä punaiset Black Milkit välittömästi, kun joukkuekaverini kertoi että mallistoon oli tullut lämpöisiäkin versioita. Trikoissa on fleecemäinen nukkavuori, joka on pehmeä kuin pumpuli ja pitää kintut lämpiminä. 

Sain toissa päivänä ikävän muistutuksen huonoista polvistani, kun läksin ulkoilemaan lämpöasteiden rohkaisemana ihan tavallisissa ohuissa trikoissa. Lenkin jälkeen polviani särki ja kolotti koko loppupäivän. Jouduin toteamaan että ei ole vanhaksi tulemista, jumaliste sentään :D kostea ja kylmä = polvia kolottaa. Alan varmaan seuraavaksi ennustamaan säätä polvieni avulla...

Siirryin välittömästi takaisin lämpöhousuihin. Nämä toimivat myös tuulihousujen alla. 

Kuvat ovat kännykkäkuvia, mutta ei takerruta laatuseikkoihin. En ole muistanut kantaa kameraa mukana tällä lomalla juuri ollenkaan, olen keskittynyt lomailuun. Tässä alla vanhempi kuva jossa värit ovat kohdallaan.

Black Milkillä näkyy olevan tällä hetkellä neljät Toastie-leggarit mallistossaan. Näiden alla olevien värikkäiden lisäksi on vielä musta vaihtoehto. 

 

Meinasin kirjoittaa että ehkä nämä lämpöleggarit eivät ole se ajankohtaisin aihe juuri nyt, mutta sitten muistin Suomen kesän. Että kyllä, ovat varmasti juhannuksenakin vielä oikein ajankohtaiset :D 

Meidän loma on nyt lusittu ja paluu etelään on käsillä. Siellä on varmaan leskenlehdet jo ylhäällä ja kadut lakaistuna? Oli tai ei, aion laittaa kaikki toppavaatteet nyt talvivarastoon ja unohtaa ne puoleksi vuotta. Tervetuloa korkkarit, trenssit ja tennarit!

Kommentit (5)

Chatte
1/5 | 

Kuinka pitkät lahkeet noissa oikein on? Itse olen myös hiukan keskivertoa pidempi nainen, ja pohdin, että riittääkö pituus näissä(kään). :D

SiniV
2/5 | 

Olen miettinyt näiden tilaamista, mutta lisätietoa kaipaisin leggareiden mitoista :) eli osaatko arvioida ovatko ns.peruskokoa vaiko pienempää/suurempaa?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mielestäni vastaavat kokoaan. Minä olen perus M-kokoinen ja BM-trikoista otan aina ämmän (löytyy neljät). Mutta näistä otin kaverini suosituksesta L-koon, sillä venyessään tuo vaalea fleece kuultaa trikoosta hieman läpi, mutta sitten taas itse trikoot ovat hieman väljät joten olisi sittenkin pitänyt ottaa M kuten aina. Ehkä jos on erityisen reitevä, niin kannattaa harkita kokoa suurempaa,  mutta muuten ihan oma koko. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010